Het is altijd weer thuiskomen in een Buitenleven-Vakantiewoning
Heerlijk op vakantie of een weekendje weg

Vakantiewoningen

Op zoek naar een prachtige en unieke locatie; gewoon in Nederland? Behoefte aan rust, ruimte, cultuur en natuur maar niet te ver weg? Onze vakantiewoningen hebben wat u zoekt: ze zijn comfortabel en uniek met nét dat beetje extra. Kom bijvoorbeeld logeren in een echte boswachterswoning middenin het bos, of verblijf in dat ene droomplekje voor u en uw viervoeter. Heerlijk uren wandelen en vervolgens bij de kachel uitrusten. Met deze vakantiethema’s willen wij u inspireren!

Zoek uw verblijf op thema

Graag inspireren wij u met ideeën voor een heerlijke vakantie in eigen land. De categorieën bevatten allemaal woningen met een bepaald thema. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een woning waar uw hond mee mag? Of bent u op zoek naar dat ene bijzondere plekje in het bos? Wij hebben voor u een handige voorselectie gemaakt. Zo kunt u filteren op vakantiewoningen in een bepaalde provincie, maar ook op het type natuur: wij bieden woningen aan die midden in het bos staan, alsook prachtige woningen aan het water. Daarnaast hebben wij een overzicht voor u samengesteld met woningen die geschikt zijn voor grote groepen. Zo is in één oogopslag duidelijk welke woningen in aanmerking komen voor groepen van 10 personen of meer. Uitermate geschikt voor een familie- of vriendenweekend dus!

Ook de vakantiewoningen zelf hebben interessante kenmerken. Neem bijvoorbeeld de woningen met een hot tub waar u samen heerlijk kunt ontspannen (én inspannen, de hot tub is namelijk hout gestookt). Ook zijn een aantal van deze locaties benoemd als Rijks- of Gemeentelijk monument. Dit maakt het overnachten in deze landhuizen en kastelen extra bijzonder!

 

Kortgezegd: er is keuze genoeg. Laat u inspireren. Hebt u aan bovenstaande inspiratie niet genoeg? Er volgt een lijstje met aanvullende inspiratiepagina’s. En mocht u daarna nog een vraag of opmerking hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice: onze medewerkers zullen u zo goed mogelijk verder helpen.