Vakantiethema's

Vakantiethema's

Inspiratie nodig voor een vakantie? We hebben de populairste thema's op een rij gezet. Van een vakantiewoning met een hottub tot aan vakantiewoning voor groepen. Bekijk hier de mogelijkheden voor een fijne vakantie bij Buitenleven Vakanties.
Slapen in het bosEropuit met de hondLogeren in een kasteel

Kies de ideale vakantiewoning op basis van onze thema's

Op zoek naar rust en ruimte in de natuur, een unieke locatie, een karaktervolle woning met comfort? Onze vakantiewoningen bieden dat allemaal en combineren een authentieke uitstraling met een comfortabele inrichting van hoge kwaliteit. Kom slapen in een boswachterswoning midden in het bos, of ga logeren in een stijlvolle suite in een landhuis of kasteel. De hond mee op vakantie? We hebben een speciale selectie van woningen waar dat mogelijk is.

Kies de ideale vakantiewoning op basis van onze thema's
Kies de ideale vakantiewoning op basis van onze thema's

Populaire thema's

's Ochtends wakker worden met alleen het ruisen van de bomen en het gekwinkeleer van de vogels.

Vind de ideale Buitenleven Vakantie

Graag inspireren wij u met ideeën voor een heerlijke vakantie in eigen land. De categorieën bevatten allemaal woningen met een bepaald thema. Op zoek naar een woning waar de hond mee mag? Of op zoek naar dat ene bijzondere plekje in het bos? Wij hebben een handige voorselectie gemaakt. Zo kunt u filteren op vakantiewoningen in een bepaalde provincie, maar ook op het type natuur: wij bieden woningen aan die midden in het bos staan en prachtige woningen aan het water. Daarnaast hebben wij een overzicht samengesteld met woningen die geschikt zijn voor grote groepen. Zo is in één oogopslag duidelijk welke woningen in aanmerking komen voor groepen van 10 personen of meer.

Deze vakantiewoningen zijn uitermate geschikt voor een familie- of vriendenweekend dus. Ook de vakantiewoningen zelf hebben interessante kenmerken. Neem bijvoorbeeld de woningen met een hottub. In zo'n hottub is het heerlijk ontspannen (én inspannen, de hottub is namelijk hout gestookt en het hout dient gehakt te worden). Ook zijn een aantal van deze locaties benoemd als Rijks- of Gemeentelijk monument. Dit maakt het overnachten in deze landhuizen en kastelen extra bijzonder. Kortgezegd: er is keuze genoeg. Neem dan gerust contact op met onze klantenservice: onze medewerkers zullen helpen om tot het ideale vakantiehuis te komen.

Overige vakantiethema's

Vakantiewoningen - Boswachterswoningen - Kastelen en landhuizen - Buitenbeentjes - Vakantiewoningen aan zee - Vakantiewoning in het bos - Vakantiewoning met hottub - Vakantiewoning met hond - Vakantiewoning Veluwe - Huisje in de natuur - Vakantiehuis voor 2 personen - Vakantiehuis 8 personen - Vakantiehuis voor 10 personen - Vakantiehuis 12 personen - Bijzondere vakantiehuizen - Vakantiehuizen in het bos - Origineel overnachten - Vakantie in eigen land - Weekendje weg met hond - Korte vakantie - Feestdagen in de natuur - Winterwonderland - Vakantiehuis midweek - Logeren in een monument - Vakantiewoningen nabij het water - Op vakantie met kinderen - Vakantiewoningen in Nederland - Luxe vakantiehuizen - Bijzonder overnachten - Vakantie in maart - Afgelegen vakantiehuis - Huisje in het bos - Huisje met hottub - Kasteel huren Nederland - Kindvriendelijk vakantiehuis - Meivakantie in Nederland - Midweek weg Nederland - Natuur woning - Natuurhuizen - Natuurvakantie - Landelijk vakantiehuis - Overnachten in een kasteel - Overnachten in het bos - Overnachten in het donker - Rust vakantie - Twee nachtjes weg - Uniek vakantiehuis - Vakantie in de winter - Vakantie in Nederland - Vakantie najaar - Vakantiehuis december - Vakantiehuis herfst - Vakantiehuis in de natuur - Vakantiehuis met baby - Vakantiehuis november - Vakantiehuis oktober - Vakantiehuis oud en nieuw - Vakantiehuis pasen - Vakantiewoningen bij de grens - Weekendje weg in het najaar - Zomervakantie in nederland - Workation - Voorjaarsvakantie - Unieke overnachting - Boshuis - Bijzondere vakantie - Vakantie in Groningen