Het is altijd weer thuiskomen in een Buitenleven-Vakantiewoning
Heerlijk op vakantie of een weekendje weg

Vakantiewoningen

Op zoek naar een prachtige, unieke locatie, in Nederland? Behoefte aan rust, ruimte, cultuur en natuur, maar niet te ver weg? Onze vakantiewoningen zijn comfortabel, uniek met nét dat beetje extra. Kom bijvoorbeeld logeren in een echte boswachterswoning, middenin het bos. Of verblijf in dat ene droomplekje voor u en uw viervoeter, heerlijk uren wandelen en vervolgens bij de kachel uitrusten. Met deze thema’s willen wij u inspireren. Kunt u toch niet vinden wat u zoekt, of nog aanvullende vragen? neem gerust contact met ons op!

Zoek uw verblijf op thema

Graag inspireren wij u met deze thema’s. Bijvoorbeeld op zoek naar een woning waar uw hond mee mag? Of naar dat ene bijzondere plekje in het bos. Wij hebben voor u een voorselectie gemaakt. 

Zo kunt u filteren op vakantiewoningen in een bepaalde provincie, maar ook op soort natuur. Bijvoorbeeld midden in het bos of aan het water. 

Daarnaast hebben wij de grote groepen geselecteerd, zodat in een oogopslag duidelijk is welke woningen in aanmerking komen vanaf 10 personen. 

Ook de woningen zelf hebben interessante kenmerken. Neem bijvoorbeeld de woningen met een hottub. Hier komt ontspannen en inspannen samen, de hottub is namelijk hout gestookt. Ook zijn er locaties die benoemd zijn als rijks of gemeentelijk monument. Bijzonder om daar eens te overnachten. Kortom er is keuze te over. Laat u inspireren. En mocht u toch nog hulp nodig hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

 

Overige vakantiethema's