Unieke belevenissen

Unieke belevenissen

Altijd eens iets anders dan anders willen doen? Denk dan eens aan overnachten midden in het bos. Of voor even de baron of barones zijn van je eigen kasteel. Overnachten waar je slaapt als een roosje en door gezang van vogeltjes weer wakker wordt gemaakt. Het is een echte belevenis om wat langer in de natuur te verblijven.
Unieke vakantiewoningen in de natuurBaron of barones zijn van je eigen kasteelVakantie met schitterende decors

Bijzonder overnachten

Als vooral de omgeving ontdekken de wens is, is het pas echt lekker slapen wanneer een overnachting ook bijzonder is. En voor uniek overnachten hoef je niet ver weg want in Nederland zijn genoeg bijzondere plekken te vinden. Via Buitenleven Vakanties je op de meest bijzondere plekjes in Nederlands. Denk bijvoorbeeld aan overnachten in de natuur waar je verder niemand komt, zoals een voormalige boswachterswoning op de Veluwe. In de huid kruipen van een sluiswachter, of kasteelheer is ook een bijzondere ervaring. En wat dacht je van overnachten in een bedstee? Kom ook overnachten waar de natuur in geuren en kleuren aanwezig is. Bekijk hieronder een selectie van onze bijzondere plekken om te overnachten.

Bijzonder overnachten
Bijzonder overnachten

Wat anders dan anders

Kom zelf ervaren wat bijzonder overnachten met je doet. Ontspan, rust uit en laad de batterij weer op door een heerlijk verblijf in een Buitenlevenwoning.

Bijzonder overnachten

Altijd al gedroomd van overnachten in een echt kasteel? Dat is pas echt bijzonder overnachten. Bij de kinderen roept het zien van een kasteel al een magisch een gevoel op. Daarbij is de romantiek gegarandeerd tijdens zo’n bijzondere overnachting in de vroegere slaapkamer van de jonkvrouw en jonkheer. Elke kamer in een kasteel is fantastisch en uniek door de statige elementen en de authentieke details. Proef de sferen van de historische verhalen die je terugbrengen naar vroegere tijden. Uniek overnachten in een kasteel zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Weer een andere soort slaapkamer, is die met een bedstede. Nostalgisch slapen kan heel goed in een oude boerderij. Het is heerlijk knus slapen en het licht en geluid wordt goed afgeschermd. Ervaar de geborgenheid van het boerenleven tijdens een bijzondere overnachting in een vakantiewoning met bedstede. Een bijzondere belevenis! Voor de meest bijzonder overnachtingen in Nederland zijn de meeste slaapkamers dus heel dichtbij.

Bijzonder overnachten in de Nederlandse natuur

Lekker bivakkeren tussen de bomen! Dat kan het beste met een bijzondere overnachting in een boswachterswoning. Deze woningen staan verscholen in de bossen, waardoor het heerlijk genieten en slapen is in de natuur in Nederland. Wat is het meest bijzonder? Wakker gemaakt worden door de volgens? Reeën en herten die directe buren zijn? Slapen in de natuur is een en al ontspanning en staat garant voor uniek overnachten. Uitgebreid ontbijten terwijl uitsluitend het geritsel van de blaadjes in de bomen te horen is. Daarna een heerlijke wandeling in het bos of een boek lezen op het tijdelijke eigen terras. De kinderen zullen zich prima vermaken met al die ruimte buiten. Na het slapen in de natuur is iedereen uitgerust en ontspannen. Privacy en rust zijn in de natuur verzekerd zodat het optimaal

genieten is van de omgeving en van elkaar. En doordat deze bijzondere overnachtingen in Nederland zo anders aanvoelen dan het drukke bestaan thuis, voelt het na een dag al alsof u al weken weg bent. Hier is het vakantie op en top!

Bijzondere overnachting

Een van de meest bijzondere nachten is toch wel een huwelijksnacht. Deze overnachting is zo uniek omdat hij in de meeste gevallen slechts een keer plaatsvindt. Na een mooie maar intensieve dag is er dan eindelijk de tijd voor elkaar. Hoe fijn is het dan om voor een bijzonder nachtje weg in Nederland te gaan? En waar is deze bijzondere nacht beter te beleven dan in een ware suite? Boek voor deze unieke nacht in een bijzondere suite in Nederland om de tijd samen te zijn en optimaal van elkaar te genieten.

Bijzonder overnachten in Nederland online boeken

Ervaar zelf wat bijzonder overnachten met u doet. Bij Buitenleven Vakanties boekt u uw bijzondere overnachting in Nederland gemakkelijk online. Selecteer op het gewenste aantal personen, kies in de zoekfilters een geschikte datum en vind direct een geschikte vakantie. Toch hier nog niet gevonden wat u zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden. Bekijk voor meer inspiratie onze vakantiethema's. Voor een vakantie in de Nederlandse natuur, bent u bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek het volledige aanbod en kies uw ideale vakantiehuis.

Bekijk ook: