Opladen en onthaasten

Opladen en onthaasten

Om tot rust te komen hoef je helemaal niet ver van huis. Bij Buitenleven vakanties is de natuur in Nederland altijd dichtbij.
Bekijk woningen
Opbrengst van verhuur vloeit terug naar de natuurVakantiewoningen omgeven door groenIdeale bestemmingen voor meer generaties

Overnachten in de natuur

Zin om even helemaal lost te komen van de dagelijkse bezigheden? Kom overnachten in de natuur. Niets werkt zo ontspannend en rustgevend als wakker worden door het gekwetter van vogeltjes, overdag te genieten van een wandeling in de buitenlucht om vervolgens ‘s nachts te slapen met alleen het geluid van een nachtuil en ruisende bomen.

Bekijk woningen
Overnachten in de natuur
Overnachten in de natuur

Onze woningen

Bekijk meer woningen
Mooie zonnige winterdag in het Seinhuisje op Terschelling. Fantastisch uitzicht en elke ochtend ontbijten in de zon. Heerlijk wandelen en hardlopen en niet vergeten het bunkermuseum te bezoeken.

Overnachten in de natuur

Bij Buitenleven Vakanties is het goed verblijven in de natuur. Alle vakantiewoningen worden omgeven door bos, heide, water of weilanden.

Overnachten in de natuur met kinderen

Overdag sporen zoeken van dieren, hutten bouwen, verstoppertje spelen in het bos… de natuur is voor kinderen een groot speelparadijs. ’s Avonds helemaal uitgeteld op de bank nog een spelletje doen en daarna heerlijk slapen. Bijvoorbeeld in Hoeve de Bocksen, waar je kunt slapen in een bedstee. Of Huis Landweer is ook een heerlijke plek: hier begeef je je in je eigen privébos. Dat is écht overnachten in de natuur met de kinderen.

Origineel overnachten in de natuur

Altijd al een keer gewekt willen worden door fluitende vogeltjes? Dat is nog eens speciaal wakker worden in de natuur. Al vroeg op de ochtend klinkt het eerste vogelgezang. Er is weinig zo fijn en ontspannen wakker worden dan door en ín de natuur. En wat te denken van meteen opstaan om de vogels te spotten? Sowieso zijn aan de randen van de dag de dieren in de natuur actiever. Of maak juist een avondwandelingetje in het bos. Dikke kans dat buren zoals reeën en herten even gedag komen zeggen in de avondschemer. Een weekendje weg of vakantie in de natuur is het hele jaar door een goed idee, elk seizoen biedt een andere beleving. In de zomer geniet je tot ‘s avonds laat van het buiten zijn, in de winter kruip je na een frisse wandeling met een dekentje op de bank voor de houtkachel. In de herfst wandel je tussen de paddenstoelen over de ritselende bladeren, in de lente aanschouw je hoe de natuur ontluikt. Wat is jouw ideale vakantiebestemming?

Romantisch overnachten in de natuur

De sterrenhemel, een van de elementen die zorgen voor een flinke dosis romantiek. Hoe fijn zou het zijn als je samen met je lief gaat overnachten in

de natuur er ook kunt staren naar de sterrenhemel? Bijvoorbeeld Huusje van Hannes op Texel, of vakantiewoning Koekoekspaal op Terschelling. Beide plekken zijn ‘s nachts nog echt donker. Ideaal als je romantisch wilt overnachten in de natuur is een vakantiewoning met hottub. Ooit eens in zo’n warm buitenbad gezeten? Overdag lekker op pad in de natuur en de omgeving wandelend of fietsend te ontdekken. En hoe is het beter tot rust komen dan de laatste zonnestralen van de dag te bewonderen vanuit de hottub? Na het warm opstoken van de tub, instappen en vervolgens kan het grote genieten beginnen! Romantisch met z’n tweetjes het bad met op de achtergrond het geritsel van de dieren in het bos. Of wat denk je van een vakantiewoning met een houtkachel? Samen voor een knisperend haardvuurtje zorgt voor extra vakantie beleving.

Boek overnachten in de natuur online

Tijdens een overnachting in de vakantiehuizen van Buitenleven Vakanties, wordt direct bijgedragen aan de instandhouding van de woning en die van de directe natuur. Overnachten midden in de bijzondere Nederlandse natuur boek je gemakkelijk bij Buitenleven Vakanties online. Toch hier nog niet gevonden wat je zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Laat je inspireren door onze vakantiethema's. In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, is Buitenleven Vakanties het juiste adres. Ontdek het volledige aanbod en kies het ideale vakantiehuis.

Bekijk ook: