Voor jong en oud

Voor jong en oud

Herontdek de natuur door de ogen van een kind. Buitenleven Vakanties biedt de perfecte vakantiewoningen midden in de natuur, ideaal voor een vakantie met de kleintjes. Het zijn plekjes waar je echt weer tijd hebt voor en met elkaar.
Bekijk woningen
Ongestoord genietenVoor jong en oudGeniet van de rust, ruimte en privacy

Op vakantie met kinderen

Op vakantie met de (klein)kinderen in het bos of dicht bij het strand is heerlijk! De kinderen spelen de hele dag buiten. Hutten bouwen, bomen klimmen, dieren sporen zoeken. Buiten is er altijd iets te beleven! Bij ons krijgt iedereen, van jong tot oud, de gelegenheid de natuur van dichtbij te ervaren. En vanuit onze woningen krijg je hier optimaal de kans voor. De meeste vakantiewoningen staan pal in de natuur en anders is deze om de hoek. In, rondom en in de nabije omgeving is genoeg te doen, te zien en te horen.

Op vakantie met kinderen
Op vakantie met kinderen

Onze woningen

bekijk meer woningen
Deze vakantie was echt een topvakantie, van vosjes tot everzwijnen, van eekhoorns tot edelherten en van koolmees tot bonte specht, alles wel gezien in de bossen. omdat je in uithoek zit komt er bijna niemand. iedere ochtend en avond zeker uur gewandeld en nul mensen tegen gekomen, Wij gaan opnieuw boeken voor volgend jaar

Met de kinderen 't bos in tijdens de vakantie

Op zoek naar een leuke vakantie met kinderen? Hier begint de zoektocht voor de perfecte vakantie. Want een vakantie met de (klein)kinderen is altijd heerlijk: samen met de kinderen ontbijten, waarna je er gezellig op uit kunt gaan met het hele gezin. Wat is er dan leuker om samen met kinderen de natuur te ontdekken? Of een relaxed dagje niets doen. Alles mag, want het is vakantie!

Familieplezier in de natuur: avontuurlijke ontdekking en ontspanning voor iedereen

Verken prachtige wandeltochten die niet alleen geschikt zijn voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Onderweg van alles ontdekken en tegenkomen, zoals wilde dieren(sporen) of lekker rennen en ravotten door de sprookjesachtige bossen. Het mooie is, dat ook je de natuur herontdekt door de ogen van een kind. Liever wat meer ontspanning? Ook dan hoeven de kinderen zich niet te vervelen. De meeste vakantiewoningen beschikken over een ruim terras met prachtig uitzicht. Terwijl jullie lekker genieten van de natuur, de omgeving en de geluiden, kunnen de kinderen zich op en top vermaken in de tuin en het omliggende gebied.

Vakantieactiviteiten voor kinderen

Niet alleen is er voor een vakantie met kinderen van alles te beleven en te doen rondom de omgeving van de vakantiewoningen, het is ook erg leuk om eens samen met het hele gezin een tripje te maken naar een dichtbijgelegen stad of activiteit. Breng eens een bezoekje aan de Efteling wanneer je geniet van de natuurlijke omgeving van Noord-Brabant. Vanuit vakantiewoning Wulp zijn jullie al mooi in de buurt. Of beleef een heerlijk dagje uit in Avonturenpark Hellendoorn in Overijssel. Deze bezoek je samen met de kleinkinderen gemakkelijk vanuit Twilhaar en Oud Vels. Toch liever wat meer cultuur? Bezoek steden zoals Maastricht vanuit Hoeve Gerendal of Pake Hiem. Beide vakantiewoningen zijn bij uitstek geschikt om met een groter gezin met kinderen in te verblijven. De stad Utrecht heeft veel moois te bieden. Prima om daar met kinderen een dagje te vertoeven. Mocht je oog zijn gevallen op Molen Cabauw of Moersbergen,

dan ben je met de kinderen op autorijdafstand van deze stad. Er gaat niets boven Groningen. Het Harssensbosch in Adorp geeft zowel (groot)ouder als de kinderen de ruimte om de natuur van de provincie en het stadse van Groningen te ontdekken.

Vakantiehuis met kinderen

Niet alleen de omgeving of de nabijgelegen steden en activiteiten zijn voor zowel jong als oud geschikt. Onze vakantiewoningen alleen al zijn een hele belevenis op zich. Je kunt ervoor kiezen om te overnachten in een knusse, sfeervolle boswachterswoning, maar ook onze buitenbeentjes zijn allesbehalve gewoon. Het zijn monumentale ambachtswoningen, stuk voor stuk uniek. Of breng de vakantie met de (klein)kinderen eens door in een oud kasteel of statig landhuis, waar de jeugd de koning te rijk is. Geniet samen met de kinderen van een perfecte sprookjesachtige vakantie in een vakantiehuis.

Vakantie met kinderen online boeken

Een vakantie met kinderen boek je gemakkelijk bij Buitenleven Vakanties. Toch hier nog niet gevonden wat je zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden. Bekijk voor meer inspiratie onze vakantiethema's. In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken. Voor de pure natuurbeleving boek je een accommodatie midden in de natuur. Daarvoor ben je bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres.

Bekijk ook: