Slapen tussen de bomen

Slapen tussen de bomen

Een vakantie midden in de natuur met één van de accommodaties van Buitenleven! Bekijk ons aanbod van vakantiewoningen in het bos.
Bekijk woningen
Rust, ruimte en privacyMiddenin de natuurEven uit de dagelijkse sleur

Overnachten in het bos

U rijdt het bospad op, voorbij het bord met daarop ‘verboden in te rijden’. Vandaag mag het. Want u gaat slapen in het bos. In alle stilte. Met hooguit het ruisen van de bomen. Om ’s ochtends door vogels gewekt te worden. Uitgerust en wel. Een boswandeling begint hier bij de voordeur. En de enige onverwachte gasten zijn een paar zwijnen, een hert of een brutale eekhoorn. Kom overnachten in het bos en beleef de natuur!

Overnachten in het bos
Overnachten in het bos

Onze woningen

Bekijk meer woningen
Heerlijk paar dagen weg. Het is een gezellig huisje en goede uitvalsbasis voor een wandeling en fietstocht door dit waterrijke landschap.

Slapen tussen de bomen

Echt genieten van de natuur doet u in het bos. Het is dé plek om indrukwekkende herfstkleuren en winterse takken te zien. De plek voor mysterieuze nevel in de ochtend en het geluid van de knisperende bladeren onder je laarzen te ervaren. En ook is het bos de plek om in de lente en de zomer verkoeling te vinden op warme dagen. Als je dan ook nog eens kunt overnachten in het bos, beleef je de natuur veel intenser.

Waarom overnachten in het bos?

Slapen in het bos is er even echt eruit zijn en loskomen van alle dagelijkse beslommeringen en verplichtingen. Hier kun je opladen, genieten en tot rust komen. Slapen in een natuurlijke omgeving geeft je meer binding met de natuur. Lekker slapen in een prachtig ingericht huisje, omringd door de schoonheid van het bos. En overdag lekker buiten zijn, zorgt er ook nog eens voor dat uw slaap kwalitatief beter is.

Overnachten in het Drentse bos

Een goede nachtrust is gegarandeerd in de Drentse natuur. 's Nachts is het muisstil en lekker donker. En wanneer de eerste zonnestralen zich laten zien, word je uitgerust wakker van de tjilpende vogeltjes. Na het ontbijt stap je zo het bos in voor een vroege ochtendwandeling. Wellicht ieder minder bekend bij het grotere publiek is de natuur van Drenthe. Onvoorstelbaar mooi en heel verrassend. De kenmerkende geluiden van het bos dragen natuurlijk erg bij aan dit gevoel: de roffel van de grote bonte specht is goed te horen in Huis Landweer, in Roderesch. Overnach je hier? Dan heb je je eigen bos tot je beschikking. Rust, ruimte en privacy gegarandeerd!

Overnachten in het Veluwse bos

Het bos van de dansende bomen. Hoe mooi klinkt dat? Overnachten in het Speulder- en Sprielderbos betekent oog in oog staan met moeder

natuur, zoals herten, reeën en zwijnen. Onze vakantiewoningen op de Veluwe staan tussen de eeuwenoude zandpaden van het bos. Vakantiehuis de Peppelboom in Putten, ligt in een van deze oudste bossen van Nederland. In dit bos is veel dierenleven en een rijke begroeiing van paddenstoelen en mossen. Of vakantiewoning Waskolk in Drie, bij Ermelo. De plek waar je in korte tijd verschillende soorten natuurgebieden kunt bewandelen. Het Vierhouterbos is ook zo’n top plek om te overnachten. De natuurlijke charmes van dit bos is groots: het oogt rustig, maar het ondertussen zit het bos boordevol wild. Slapen doe je hier in onze vakantiewoning St Hubertus, een idyllisch vakantiehuisje op de Veluwe. Hier overnachten in het bos betekent uitrusten in een schitterend bosgebied met eindeloze heidevelden, ruige zandverstuivingen, wilde zwijnen, edelherten en schaapkuddes. De tuin van deze voormalige jachtopzienerswoning is zelfs afgezet met gaas om de zwijnen van het erf te weren.

Overnachten in het bos online boeken

Een overnachten in het bos...heerlijk! Een verblijf in het bos boek je gemakkelijk bij Buitenleven Vakanties. Toch hier nog niet gevonden wat je zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Bekijk voor meer inspiratie onze vakantiethema's. In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken.Voor de pure natuurbeleving boekt u een accommodatie midden in de natuur en voor die vakantie midden in de Nederlandse natuur, ben je bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek het volledige aanbod en kies je ideale vakantiehuis.

Bekijk ook: