Doe het anders dan anders

Doe het anders dan anders

Op zoek naar een originele overnachting of bijzonder weekendje weg? Eentje waar alles te vinden is om uit te rusten en de batterij weer op te laden? Zo'n vakantie vind je in de natuur. Want in de natuur is geen enkele plek hetzelfde. Zo zijn er bij Buitenleven Vakanties zijn er meer dan 100 unieke vakantiewoningen in de natuur en alles aan het verblijf is origineel.
Bekijk woningen
Volledig je eigen gang gaanLuxe en comfortabele vakantiewoningenUnieke locaties in de natuur

Origineel overnachten in Nederland

Heerlijk een weekend of langer onspannen op een origiele plek waar alles mag en niets moet. Omringd worden met bossen, heide, bloemrijke akkers of duinen. Overnachten in de magie van de natuur zorgt voor unieke belevenissen en een onvergetelijke vakantie. Bekijk hier de mogelijkheden waar het heel origineel overnachten is in Nederland.

Origineel overnachten in Nederland
Origineel overnachten in Nederland

Onze woningen

Bekijk meer woningen
Verrassend en bijzonder, dit vakantiehuis. Alsof we verbleven in ons eigen kleine, mooie museum. Prachtig gelegen en een goede plek om tot rust te komen. De geschiedenis van het atelier en van het kunstenaarsechtpaar is volop aanwezig d.m.v. de aanwezige boeken, foto's en beeldopnames. Prachtig. Een mooi, schoon en ruime vakantiewoning met prima bedden. Een aanrader!

Uniek overnachten in Nederland

Een paar nachtjes er even uit of juist een wat langere vakantie, wie houdt er nou niet van? En om even helemaal weg te zijn van de dagelijkse beslommeringen hoef je helemaal niet naar het buitenland. Origineel overnachten doe je juist in Nederland. In ons eigen kleine kikkerlandje zijn genoeg mooie en gezellige plekken om te ontdekken. Een originele overnachting in eigen land is minstens zo leuk. En zo zijn er bijzondere landschappen en plaatsen waar je wellicht nog nooit van hebt gehoord.

Origineel overnachten in Nederland

Voor wie nou eens echt origineel wil overnachten, kan gewoon in Nederland terecht. Een hotel of een camping is natuurlijk leuk, maar soms is het ook wel eens welkom om eens op een nieuwe, iets originelere plaats te overnachten. Gelukkig zijn er in Nederland genoeg bijzondere plekjes voor een originele overnachting die net even anders zijn dan de massale vakantieparken. Of je nu graag iets actiefs doet en de natuur in gaat of liever een boek leest met een knapperend haardvuurtje, op deze site staan meer dan 20 originele accommodaties. Bijzonder zijn ze, omdat elk vakantiehuis uniek is in zowel de buitenkant, de natuur en omgeving, maar ook het verhaal van de vakantiewoningen zijn uniek.

Origineel overnachten in een kasteel

Voor romantiek hoef je niet naar een exotisch eiland af te reizen. Waar is er meer romantiek te vinden dan in een kasteel? Kies een suite van bijvoorbeeld Kasteel Hackfort of een suite in Villa Oud Groevenbeek. Beiden zijn statige panden en van alle gemakken te voorzien. Origineel overnachten kan prima in een omgeving van status en allure. Een originele slaapplek zoals die in een kasteel of landhuis, heeft alle ingediënten voor een werkelijk unieke belevenis. Ga terug in de tijd en proef de sferen in een landhuis of kasteel van jonkvrouwen en jonkheren. Onderneem vanaf hier leuke activiteiten op eigen houtje of juist georganiseerd, zoals een excursie of uitgestippelde wandeling of fietstocht.

Speciaal overnachten in de Nederlandse natuur

Altijd al een keer gewekt willen worden door fluitende vogeltjes? Dat is nog eens speciaal wakker worden. Al vroeg op de ochtend klinkt het eerste vogelgezang. Er is weinig zo fijn en ontspannen wakker worden dan door en ín de natuur. En wat te denken van meteen opstaan om de vogels te spotten? Sowieso zijn aan de randen van de dag de dieren in de natuur actiever. Of maak juist een avondwandelingetje in het bos. Dikke kans dat buren zoals reeen en herten even gedag komen zeggen in de avondschemer. En na de wandeling nog even ontspannen in een hottub voordat de volgende originele overnachting in de natuur begint… En tijdens een overnachting in de vakantiehuizen van Buitenleven Vakanties, wordt direct bijgedragen aan de instandhouding van de woning en die van de directe natuur. Hoe speciaal voelt dat?

Boek een originele overnachting in Nederland online

Tijdens een originele overnachting in de vakantiehuizen van Buitenleven Vakanties, wordt direct bijgedragen aan de instandhouding van de woning en die van de directe natuur. Hoe speciaal voelt dat? Een originele overnachting midden in de bijzondere Nederlandse natuur boek je gemakkelijk bij Buitenleven Vakanties online. Toch hier nog niet gevonden wat je zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Laat je inspireren door onze vakantiethema's. In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, is Buitenleven Vakanties het juiste adres. Ontdek het volledige aanbod en kies het ideale vakantiehuis.

Bekijk ook: