Geen winstoogmerkVakantie in de natuurInitiatief van natuurorganisaties

Buitenleven Vakanties

Bij Buitenleven Vakanties bieden wij vakantiewoningen aan, omdat we het belangrijk vinden dat ieder op zijn of haar eigen manier de natuur van 's morgens vroeg tot 's avonds moet kunnen beleven. Volgens ons kan deze natuurbeleving vanuit verschillende soorten vakantiewoningen plaatsvinden. We willen zowel gezinnen, stellen, vriendengroepen hele families de gelegenheid geven bij ons vakantie te vieren. Daarom zijn er inmiddels meer dan 120 vakantiewoningen in het assortiment. Er zijn kleine maar knusse vakantiewoningen voor 2 tot 4 personen, maar ook grotere vakantiewoningen voor groepen en families. En elke vakantiewoning is uniek in zowel de locatie als in cultuurhistorie.

Buitenleven Vakanties
Buitenleven Vakanties

Initiatief van natuurorganisaties

Het bijzondere bij ons is, dat terwijl de vakantiewoning wordt gehuurd, tegelijkertijd de natuur maar ook de vakantiewoning in stand wordt gehouden. Een win-winsituatie. Zo is Buitenleven Vakanties ook ontstaan: het is een initiatief van de grootste Nederlandse natuurorganisaties. Dat zijn LandschappenNL, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. Zo zorgt elke vakantie bij ons voor weer een nieuwe natuur-ervaring.

Verder vinden we het prettig om alle processen op orde te hebben. Daar werken we continue aan. We zijn daarom ISO 9000-1 gecertificeerd. Duidelijk en gemakkelijk voor ons allen.

Vakantie in de natuur

Voor iedereen die op zoek is naar rust, vinden wij de vakantiewoning vrolijke vogelconcerten en mooie vergezichten, die helpen te ontsnappen aan de drukte. Voor liefhebbers van wandelen en fietsen, weten we vanuit welke woning mooie routes starten. Liever overnachten in een iets statiger pand met meer allure? Wij helpen dan graag om een landhuis of een sprookjesachtig kasteel te vinden, passend bij de wensen.

Online boeken

Een vakantie is bij ons eenvoudig online te boeken. Met zoekfilters is het makkelijk om tot het gewenste zoekresultaat te komen. Ons klant contactcentrum is dagelijks aanwezig om telefonisch of per e-mail vragen te beantwoorden rondom rondom reeds gemaakt boekingen, de vakantiewoningen, maar ook voor het maken van een nieuwe boeking.

De natuurorganisaties zijn de rollende motor achter Buitenleven Vakanties. En dat zijn er drie:

Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer

Natuur waar je je mee verbonden voelt. Daar maakt deze natuurorganisatie zich sterk voor. Staatsbosbeheer maakt zich onder de noemer ‘beschermen, beleven en benutten’ klaar voor de toekomst waarin ze mensen

wil betrekken bij de natuur die hen raakt. Een Nederland waar iedereen natuur en landschap koestert, maar waar ook plaats is voor beleven en benutten. Wil je meer weten over Staatsbosbeheer?

Bekijk website
Landschappen NL

Landschappen NL

Dit is het samenwerkingsverband tussen alle provinciale landschappen. Ze behartigt de belangen van de twaalf provinciale Landschappen op landelijk niveau. Samen hebben ze meer invloed op

het overheidsbeleid en kunnen  de belangen van natuur en landschap beter worden verdedigd. Wil je meer weten over Landschappen NL?

Bekijk website
Natuurmonumenten

Natuurmonumenten

Deze natuurm organisatie is dé beweging van mensen met hart voor de natuur. Zij wil mensen, van jong tot oud, in het hart raken en de fascinatie voor de natuur delen. Daarnaast wil de organisatie mensen activeren om buiten in de natuur iets geweldigs te beleven. Wil je meer weten over Natuurmonumenten?

Bekijk website