Over Buitenleven Vakanties

Over Buitenleven Vakanties

Elke dag weer raken wij gefascineerd door de verborgen, ongerepte plekjes in Nederland. Wat die plekjes met ons als mens doen; de ruimte die het geeft in een wereld vol entertainment. Het is onze missie om mensen te verwonderen met deze verborgen en ongerepte schoonheden, die zo dichtbij huis te vinden zijn. Daarom laten we je met onze vakantiewoningen deze bijzondere plekken in Nederland beleven.
Geen winstoogmerkVakantie met natuur en cultuurInitiatief van natuurorganisaties

Het Geluksvogelgevoel

Buitenleven Vakanties is ontstaan uit een initiatief van de grootste Nederlandse natuurorganisaties. Met deze natuurorganisaties als eigenaren van de vakantiewoningen streven wij er naar om iedereen die bij ons vakantie viert het Geluksvogelgevoel te geven. We doen dat bijvoorbeeld door de mogelijkheid te bieden om in alle rust en privacy vakantie te vieren midden in het bos en door de unieke kans prinses of kasteelheer te zijn van je eigen kasteel. Bij ons is elke vakantiewoning uniek in zowel de locatie als in cultuurhistorische waarde en dat met de luxe en het comfort van nu.

Bekijk meer van onze woningen
Het Geluksvogelgevoel
Het Geluksvogelgevoel

Opbrengst vloeit terug naar de natuur

Terwijl je vakantie bij ons viert en van het Buitenleven geniet, zorg je er ook voor dat de natuurorganisaties hun werk kunnen doen. Hoe? Het grootste gedeelte van de verhuuropbrengst van de vakantiewoningen vloeit direct terug naar de natuurorganisaties. De natuurorganisaties houden zich bezig met bescherming en herstellen van natuur, maar zorgen ook voor onderhoud aan historische panden. Op deze manier draagt Buitenleven Vakanties bij aan instandhouding van natuur en cultuurhistorisch erfgoed. Daarnaast wordt invulling gegeven aan de maatschappelijke doelen van de natuurorganisaties. Zo kan iedereen genieten van de woningen en de natuur en wordt tegelijkertijd historische waarde in stand gehouden. Een win-winsituatie.

Vakantiewoningen met natuur en cultuur

We willen zowel gezinnen, stellen, vriendengroepen en hele families de gelegenheid geven bij ons vakantie te vieren. Daarom zijn er inmiddels meer dan 120 vakantiewoningen in het assortiment. We hebben kleine en knusse vakantiewoningen voor 2 tot 4 personen, maar ook grotere vakantiewoningen voor groepen en families. Wij hebben de mooiste plekjes voor iedereen die op zoek is naar rust. Bij ons vind je de ideale vakantiewoning, waar vrolijke vogelconcerten en mooie vergezichten je helpen te ontsnappen aan de drukte. Voor liefhebbers van wandelen en fietsen, weten we vanuit welke woning mooie routes starten. Liever overnachten in een iets statiger pand met meer allure? Wij helpen dan graag om het ideale landhuis of een sprookjesachtig kasteel te vinden. Verder vinden we het prettig om alle processen op orde te hebben. Daar werken we continue aan. We zijn daarom ISO 9000-1 gecertificeerd. Duidelijk en gemakkelijk voor ons allen.

Online boeken

Een vakantie is bij ons online te boeken. Is er iets onduidelijk of zijn er vragen? Ons klant contactcentrum is dagelijks aanwezig om telefonisch of per e-mail vragen te beantwoorden rondom gemaakte boekingen, praktische zaken over vakantiewoningen, maar ook voor het maken van een nieuwe boeking.

Natuurorganisaties

De 3 grootste natuurorganisaties van Nederland zijn de rollende motor achter Buitenleven Vakanties. En dat zijn deze:

Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer

Natuur waar je je mee verbonden voelt. Daar maakt deze natuurorganisatie zich sterk voor. Staatsbosbeheer maakt zich onder de noemer ‘beschermen, beleven en benutten’ klaar voor de toekomst waarin ze mensen

wil betrekken bij de natuur die hen raakt. Een Nederland waar iedereen natuur en landschap koestert, maar waar ook plaats is voor beleven en benutten. Meer weten over Staatsbosbeheer?

Bekijk website
Landschappen NL

Landschappen NL

Dit is het samenwerkingsverband tussen alle provinciale landschappen. Ze behartigt de belangen van de twaalf provinciale landschappen op landelijk niveau. Samen hebben ze meer invloed op het overheidsbeleid en kunnen de belangen van natuur en het landschap beter worden verdedigd. Meer weten over LandschappenNL?

Bekijk website
Natuurmonumenten

Natuurmonumenten

Deze natuurorganisatie is dé beweging van mensen met hart voor de natuur. Zij wil mensen, van jong tot oud, in het hart raken en de fascinatie voor de natuur delen. Daarnaast wil de organisatie mensen activeren om buiten in de natuur iets geweldigs te beleven. Meer weten over Natuurmonumenten?

Bekijk website