Van een bijzondere boerderij tot een statig landhuis en kasteel
Voor iedereen die op zoek is naar een unieke vakantie in ongerepte Nederlandse natuur

Buitenleven Vakanties

Bij Buitenleven Vakanties bieden wij vakantiewoningen aan, omdat we het belangrijk vinden dat je op je eigen manier de natuur van dichtbij kunt beleven. En de natuur beleven kan volgens ons op veel manieren. Als je wil slapen in het bos, hebben wij de boswachterswoning die het best past bij je wensen. Wil je er graag een paar dagen op uit om lekker tot rust te komen? Dan weten wij waar je moet zijn voor de vrolijkste vogelconcerten en mooiste vergezichten. Als je voor een familievakantie een statig pand zoekt, dan helpen wij je graag aan een landhuis of een sprookjesachtig kasteel. Of als je een plek zoekt waar je kunt wandelen en fietsen en onderweg dieren kunt spotten, dan weten wij de ideale vakantiewoning waar de allermooiste tochten starten.

 

Het bijzondere bij ons is, dat terwijl jij bij ons vakantie viert, tegelijkertijd de natuur maar ook de vakantiewoning in stand wordt gehouden. Een win-winsituatie. Zo is Buitenleven Vakanties ook ontstaan: het is een initiatief van de grootste Nederlandse natuurorganisaties. Dat zijn LandschappenNL, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. Boek je een vakantie bij ons? Dan ben je dus verzekerd van een flink portie natuur. 

 

Verder vinden we het prettig om alle processen op orde te hebben. Daar werken we continue aan. We zijn daarom ISO 9000-1 gecertificeerd. Duidelijk en gemakkelijk voor jou en voor ons.

 

De natuurorganisaties zijn de rollende motor achter Buitenleven Vakanties. En dat zijn er drie:

Landschappen NL

Dit is het samenwerkingsverband tussen alle provinciale landschappen. Ze behartigt de belangen van de twaalf provinciale Landschappen op landelijk niveau. Samen hebben ze meer invloed op

het overheidsbeleid en kunnen  de belangen van natuur en landschap beter worden verdedigd.

Wil je meer weten over Landschappen NL? Bekijk dan de website van LandschappenNL.

Natuurmonumenten

Deze natuurmorganisatie is dé beweging van mensen met hart voor de natuur. Zij wil mensen, van jong tot oud, in het hart raken en de fascinatie voor de natuur delen. Daarnaast wil de organisatie mensen activeren om buiten in de natuur iets geweldigs te beleven. Wil je meer weten over Natuurmonumenten? Bekijk dan de website van Natuurmonumenten.

Staatsbosbeheer

Natuur waar je je mee verbonden voelt. Daar maakt deze natuurorganisatie zich sterk voor. Staatsbosbeheer maakt zich onder de noemer ‘beschermen, beleven en benutten’ klaar voor de toekomst waarin ze mensen

wil betrekken bij de natuur die hen raakt. Een Nederland waar iedereen natuur en landschap koestert, maar waar ook plaats is voor beleven en benutten. Wil je meer weten over Staatsbosbeheer? Bekijk dan de website van Staatsbosbeheer.