Sta oog in oog met moeder natuur
elke woning een eigen stijl

Vakantiewoningen in de natuur

De vakantiewoningen in de natuur van Buitenleven Vakanties zijn ingedeeld in drie categorieën. Allereerst de boswachterswoningen: hier bent u verzekerd van een locatie met alle privacy, midden in het bos. Kastelen en landhuizen is wat u verwacht: bijzondere locaties, die soms opgedeeld in meerdere appartementen zijn, maar altijd op een unieke locatie. Tot slot, boekt u een zogenaamd buitenbeentje dan bent u verzekerd van een bijzonder plekje, niet per se super rustig, maar wel een huis met een verhaal.

 

Buitenleven Vakanties beschikt over een zeer ruim aanbod vakantiewoningen in de natuur. Weet u al waar u op zoek naar bent of met hoeveel personen u wilt overnachten? U kunt filteren op verschillende aspecten, zoals provincie, bos of strand, met of zonder hond en aantal personen. Laat de voorpret maar beginnen!

Vakantiewoningen in de natuur

De boswachterswoningen in de natuur zijn gelegen op unieke locaties midden in het bos. In deze woningen begint natuur bij de voordeur en beleeft u rust, ruimte en vrijheid. Buitenleven Vakanties biedt in tien van de twaalf Nederlandse provincies boswachterswoningen aan, welke stuk voor stuk uniek zijn.

 

In Gelderland, Groningen en Overijssel staan een aantal prachtige kastelen en landhuizen. Stuk voor stuk zijn het vakantiewoningen in de natuur met een verhaal en bijzondere, sfeervolle allure. Van statige villa tot historisch kasteel, ervaar de grandeur!

 

Onze buitenbeentjes vakantiewoningen in de natuur beschikken misschien niet over zoveel grootsheid en aanzien als de kastelen en landhuizen, ze zijn minstens zo karakteristiek en sfeervol.

Buitenleven Vakanties biedt in acht verschillende provincies buitenbeentjes woningen aan. Geen woning is hetzelfde en de woningen zijn verspreid over allerlei verschillende locaties. Zo zit er voor eenieder de perfecte vakantiewoning en locatie tussen!

 

Sta oog in oog met moeder natuur, slaap in het bed van een kasteelheer of barones of kruip in de huid van een molenaarsknecht, veensteker of sluiswachter. De keuze is reuze! Nog niet helemaal gevonden wat u zoekt? Laat u inspireren door onze thema’s of neem contact met ons op!