Logeren in de mooiste natuur van Nederland
Even weg in de voorjaarsvakantie

Trakteer jezelf op Buiten

De voorjaarsvakantie is een uitgelezen moment om er even lekker tussenuit te gaan. Romantisch met z'n tweeën of gezellig met de kids. Ontvlucht de carnavalsdrukte en dompel onder in de mooiste natuur. Heerlijk slenteren door het bos of op het strand. Hieronder een overzicht van de beschikbare woningen.  

 

Op vakantie in het voorjaar

Het is nog net geen lente maar de dagen worden al wel langer. Benut de voorjaarsvakantie om even bij te tanken. Buitenleven Vakanties biedt enorm veel vakantiewoningen in iedere provincie van Nederland. Zo is er altijd een unieke woning die precies aansluit bij uw wensen en behoeftes. Toch nog wat inspiratie nodig? Bekijk onze thema’s!

De natuurgebieden rondom de woningen worden beheerd door onze afzenders, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en LandschappenNL. Check de verschillende sites voor leuk activiteiten in de voorjaarsvakantie.

Niet alleen de omgeving of de nabijgelegen steden en activiteiten zijn voor zowel jong als oud geschikt. Onze vakantiewoningen alleen al zijn een hele belevenis op zich. U kunt ervoor kiezen om te overnachten in een knusse, sfeervolle boswachterswoning. Maar ook onze buitenbeentjes zijn allesbehalve gewoon. Het zijn monumentale ambachtswoningen, stuk voor stuk uniek. Of breng u vakantie met uw kinderen eens door in een kasteel of landhuis, waar de jeugd de koning te rijk is. Geniet samen met de kinderen van een perfecte voorjaarsvakantie!