‘Wat een ervaring....bij een beetje maan in de hottub aan het bevroren meertje!’
Spetteren onder de sterrenhemel

Vakantiewoningen met hottub

Een vakantiewoning in het bos, waar u gewekt wordt door het gezang van honderden vogels. Of een vakantiewoning waar alleen de reeën en wilde zwijnen uw directe buren zijn? In beide gevallen is er voldoende privacy om eens lekker buiten een bad te nemen, en daarom vindt u bij een aantal van onze woningen een hout gestookte hot tub, en wie wil er nu niet een vakantie met hot tub! Echter, deze branden niet vanzelf: er moet hout worden gehakt en het vuur moet opgestookt worden. Maar eerlijk is eerlijk; na gedane arbeid is het goed rusten, en hoe komt u nu beter tot rust dan in een bad onder de sterrenhemel…

 

5 Gevonden accommodatietypes
Drenthe Drenthe doet wat met je

Specht

Sleen
4 pers.
Friesland Van de friese meren tot het lauwersmeer

't Blauwe Bos

Haule
6 pers.
Gelderland Stuifzand, bossen, heidevelden, schaapskuddes en zacht stromende beekjes

Twee Lindes

Ugchelen
5 pers.
Overijssel Bos, rivieren, het glooiende springendal; dat is Overijssel

Hoens Huusie

Kalenberg
2 pers.

't Schot

Staphorst
5 pers.

Vakantie met hottub

Beeld u eens in: u hebt heerlijk een dag gewandeld met uw partner (en/of hond), en u bent heerlijk aan het bijkomen in één van onze vakantiewoningen. Even lekker eten, en dan heerlijk nagenieten van een heerlijke dag. En hoe komt u nu beter tot rust dan de laatste zonnestralen van de dag bewonderen vanuit uw hottub? Eerst het bad even lekker warm opstoken, en vervolgens genieten geblazen van uw vakantie met hottub!

 

Echter, niet alleen het opstoken van het hout is onderdeel van de voorbereiding van uw vakantie met hot tub. Het stookhout moet allereerst nog in stukken gehakt worden, zodat er genoeg zuurstof én brandstof in de externe kachel komt. Het hout hakken is natuurlijk onderdeel van de charme van een hout gestookte hottub, en zoals eerder al gezegd: na gedane arbeid is het goed rusten! Echter, wanneer u het goed aanpakt laat u uw partner de voorbereidingen treffen…

Er zijn in Nederland erg veel vakantiehuizen met hottub of bubbelbaden te vinden, en dit is dan ook geen uitzondering meer. Echter, dit is niet waar het in de vakantiehuizen van Buitenleven Vakanties op houdt. Onze accommodaties staan namelijk in de mooiste stukjes natuur van Nederland: de huizen staan afgelegen en veelal tussen bomen. Niets dat u tegen houdt om een avond, ochtend of middag lekker uit te puffen in een heerlijk warm, hout gestookt bad.

 

Bekijk snel de woningen uit onze collectie en zorg ervoor dat een vakantie met hottub voor u realiteit wordt! Heeft u vragen naar aanleiding van deze woningen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.