Droom weg in je eigen hottub

Droom weg in je eigen hottub

Altijd al gedroomd van een eigen hottub? Dit is je kans om het waar te maken! Boek een vakantiewoning met een hottub van Buitenleven.
Bekijk woningen
Ongestoord genieten van de rustJe eigen hottubBeleef de natuur van dichtbij

Vakantiewoning met hottub

Een vakantiewoning in het bos, waar je gewekt wordt door het gezang van honderden vogels. Of een huisje op een plek waar alleen reeën en wilde zwijnen directe buren zijn. In beide gevallen is er voldoende privacy om eens lekker buiten een bad te nemen. Daarom staat bij een aantal van onze vakantiewoningen een op hout gestookte hottub. Deze branden niet vanzelf: er moet hout worden gehakt en het vuur moet opgestookt worden. Maar eerlijk is eerlijk: na het harde werken is er tijd om heerlijk uit te rusten. En hoe is het beter tot rust komen dan in een warm bad onder de sterrenhemel. Kom overnachten waar het ontspannen vakantievieren is.

Vakantiewoning met hottub
Vakantiewoning met hottub

Onze woningen

bekijk meer woningen
Niet alleen de locatie van het huis in het bos is fantastisch, ook de inrichting van het huis en de faciliteiten zijn fantastisch. Het is een zeer goed onderhouden boswachterwoning met veel ruimte. De houtgestookte hottub in de tuin maakte het plaatje compleet.