‘Wat een ervaring....bij een beetje maan in de hottub aan het bevroren meertje!’
Spetteren onder de sterrenhemel

Vakantiewoning met hottub

Een vakantiewoning in het bos, waar je gewekt wordt door het gezang van honderden vogels. Of een vakantiewoning waar alleen reeën en wilde zwijnen de directe buren zijn. In beide gevallen is er voldoende privacy om eens lekker buiten een bad te nemen. Daarom staat bij een aantal van onze woningen een op hout gestookte hottub. Deze branden niet vanzelf: er moet hout worden gehakt en het vuur moet opgestookt worden. Maar eerlijk is eerlijk: na het harde werken is er tijd om heerlijk uit te rusten. En hoe is het beter tot rust komen dan in een warm bad onder de sterrenhemel…

5 Gevonden accommodatietypes
Drenthe Drenthe doet wat met je

Specht

Sleen
4 pers.
Friesland Van de friese meren tot het lauwersmeer

't Blauwe Bos

Haule
6 pers.
Gelderland Stuifzand, bossen, heidevelden, schaapskuddes en zacht stromende beekjes

Twee Lindes

Ugchelen
5 pers.
Overijssel Bos, rivieren, het glooiende springendal; dat is Overijssel

Hoens Huusie

Kalenberg
2 pers.

't Schot

Staphorst
5 pers.

Vakantie met hottub

Beeld maar eens in: Er is een dagje fijn gewandeld alleen of met partner, met de hond en/of vrienden en nu is er ruim de tijd om even bij te komen in één van onze vakantiewoningen met hottub. Eerst lekker eten en dan heerlijk nagenieten van een mooie dag. En hoe is het beter tot rust komen dan de laatste zonnestralen van de dag te bewonderen vanuit de hottub? Na het warm opstoken van de tub, instappen en vervolgens kan het grote genieten beginnen!

 

Wat is een hottub?

Een hottub is een op hout gestookt buitenbad, rond en met bankjes om op te zitten. De authentieke hottubs zijn van hout, maar tegenwoordig zijn deze er ook in kunststof. Hout gestookt, dat betekent eerst – een paar uur van te voren – een vuurtje stoken. Het begint dus al avontuurlijk! Na een tijdje, wanneer er een mooi knapperend vuurtje is ontstaan, is dit hét moment waarop de hottub op temperatuur komt. Eenmaal lekker warm, dan is het alleen nog maar volop genieten met elkaar. Bent u op een gezinsvakantie dan geniet u samen met de kinderen. Maak het eens extra bijzonder door de kinderen lang op te laten blijven en samen in het donker vanuit de hottub naar de sterren te staren. Bent u een romantisch weekendje weg, dan zorgt een hottub voor extra romantiek.

 

Waarom een op hout gestookte hottub?

Niet alleen het opstoken van het hout is onderdeel van de voorbereiding van uw vakantie met hot tub: Het stookhout moet allereerst nog in stukken gehakt worden, zodat er genoeg zuurstof én brandstof in de externe kachel komt. Het hout hakken is natuurlijk onderdeel van de charme van een hout gestookte hot tub, en zoals eerder al gezegd: na gedane arbeid is het goed rusten. En om het echt goed aan te pakken, gaat de partner de voorbereidingen treffen…

Vakantiehuisje met hottub

Er zijn in Nederland inmiddels veel vakantiehuizen met hottub of andere vormen van wellness te vinden en dit is dan ook geen uitzondering meer. Echter, dit is niet waar het in de vakantiehuizen van Buitenleven Vakanties ophoudt. Onze accommodaties staan namelijk in de mooiste stukjes natuur van Nederland: de huizen staan afgelegen en veelal tussen bomen en vaak met een fantastisch uitzicht. Niets dat tegenhoudt om een avond, ochtend of middag lekker uit te puffen in een heerlijk warm, hout gestookt bad. En het leuke is, een hottub kan in elk seizoen worden gebruikt. Heerlijk, zo’n warm bad in de sneeuw.

 

Vakantiewoning met hottub online boeken

Een huisje huren met hottub is echt leuk! Niet alleen de hottub is fijn, ook de vakantiewoningen bij de hottub zijn bijzonder. Een unieke locatie, een mooi interieur, authentiek en pal in de natuur. Boek een woning met een hottub gewoon online, voor net dan beetje extra vakantieplezier, beleving en ontspanning. Heerlijk! Bekijk snel de woningen uit onze collectie en zie hoe eenvoudig het is een vakantie met hottub online te boeken. Vragen over onze vakantiewoningen met of zonder hottub? Neem gerust contact met ons op. Er zijn genoeg droomlocaties te vinden. Kijk voor inspiratien op onze inspiratiepagina. Ontdek nu het volledige aanbod en kies uw ideale vakantiehuis.

 

Bekijk ook: