Vanuit het huis loop je door het bos en de duinen zo naar de zee
Het ruisen van de zee, de getijden. Kom het zelf ervaren!

Vakantiewoningen aan zee

Langs de Nederlandse kust liggen prachtige duin- en bosgebieden. In een aantal van deze ‘uitwaai-locaties’ zijn Buitenleven vakantiewoningen aan zee te vinden. Dit zijn meestal voormalige boswachterswoningen waarvan de oorspronkelijke bewoners de duinen en natuurgebieden bewaakten en onderhielden. Deze woningen zijn op loopafstand van het strand, maar toch ook met voldoende rust en privacy. Zoek naar duinbessen, ren mee met de hazen of wandel vanuit uw vakantiewoning aan zee door de duinen: immers, de kust biedt altijd iets magisch.

10 Gevonden accommodatietypes
Noord-Holland West-friesland, de kust, Amsterdam; diversiteit te over

Huusje van Hannes

Texel
4 pers.

Sylvestris

Schoorl
4 pers.

Blauwe Reiger

Schoorl
4 pers.

Zeemanshuus

Den Burg
4 pers.

Duin en Kruidberg

Santpoort-Noord
6 pers.
Zeeland Zee, strand en een prachtig binnenland

't Uusje

Oostkapelle
4 pers.
Zuid-Holland Beleef de natuur in de randstad.

Duins End

Oostvoorne
4 pers.

Mibreghage

Noordwijk
4 pers.

Langeveld

Noordwijk
6 pers.

Duinen 10

Rockanje
7 pers.

Op vakantie aan zee

Vakantiewoningen aan zee, waar de branding ruist en de zilte zeelucht uw neusvleugels laat trillen. Waar u urenlang slentert op het strand, vervolgens languit in een beschutte duinpan ligt en tot slot op de terugweg geniet van de ondergaande zon. Eenmaal in uw vakantiehuis aan zee deint u in uw bed nog even na van een heerlijke dag aan de kust.

 

Langs de gehele Nederlandse kust zijn er locaties waar u kunt genieten van de natuur. Neem bijvoorbeeld de duinen tussen Schoorl en Bergen (Noord-Holland). Hier zijn twee prachtige vakantiewoningen aan zee te vinden: namelijk de ‘Blauwe Reiger’ en ‘Sylvestris’. Iets zuidelijker, nabij Rockanje zijn ook twee comfortabele vakantiewoningen beschikbaar genaamd ‘Duinen 10’ en ‘Duins End’. Andere toplocaties aan of nabij de zee zijn te vinden op het schiereiland Texel en nabij Oostkapelle in Zeeland. Beide plaatsen staan bekend om hun heerlijke op zee en strand gebaseerde omgevingen.

 

Het fijne van een vakantiewoning aan zee is dat u zo vanaf het strand in uw verblijfplaats bent.

Waar anderen na een dagje strand weer in de auto terug naar de drukke stad moeten, blijft u heerlijk in de ruststand. U doet bijvoorbeeld even een afzakkertje op de bank, of aanschouw de ondergaande zon vanuit uw hout gestookte hot tub. Heerlijk nagenieten van een dagje uitwaaien op het strand! En mocht u na zo’n dagje nog niet genoeg hebben van de zee, dan zoekt u het strand na het diner nog even op voor een heerlijke avondwandeling!

 

Boek één van onze vakantiewoningen aan zee, en u bent er écht even tussenuit. Gezellig met uw gezin het strand op zoeken: uw kinderen lekker banjeren door het strand en de zee, en u lekker tot rust komen op het strand. En mocht u een extra familielid hebben in de vorm van een trouwe viervoeter, dan is dat bij een aantal van deze woningen geen enkel probleem! Bekijk ons overzicht van vakantiewoningen voor huisdieren voor huisdieren voor meer geschikte woningen.

 

Toch niet gevonden van u zoekt? Ook in de rest van Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Laat u inspireren op onze inspiratie-pagina.