Vanuit het huis loop je door het bos en de duinen zo naar de zee
Het ruisen van de zee, de getijden. Kom het zelf ervaren!

Vakantiewoningen aan zee

Langs de Nederlandse kust liggen prachtige duin- en bosgebieden. In een aantal van deze zijn vakantiewoningen te vinden. Meestal voormalige boswachterswoningen. Op loopafstand van het strand, maar toch met voldoende rust en privacy. Wandel vanuit de woning door de duinen, zoek naar duinbesjes, ren mee met de hazen. Kortom, de kust biedt altijd iets magisch.

 

 

8 Gevonden accommodatietypes
Noord-Holland West-friesland, de kust, Amsterdam; diversiteit te over

Huusje van Hannes

Texel
4 pers.

Sylvestris

Schoorl
4 pers.

Blauwe Reiger

Schoorl
4 pers.
Zeeland Zee, strand en een prachtig binnenland

't Uusje

Oostkapelle
4 pers.
Zuid-Holland Beleef de natuur in de randstad.

Duins End

Oostvoorne
4 pers.

Mibreghage

Noordwijk
4 pers.

Langeveld

Noordwijk
6 pers.

Duinen 10

Rockanje
7 pers.

Op vakantie aan zee

Vakantiewoningen aan zee, waar de branding ruist en de zilte zeelucht uw neusvleugels laat trillen. Waar u uren lang slentert op het strand, languit in een beschutte duinpan ligt om te genieten van de ondergaande zon.

Langs de gehele Nederlandse kust zijn er locaties waar u kunt genieten van de natuur. Neem bijvoorbeeld de duinen tussen Schoorl en Bergen (Noord-Holland). Daar zijn twee prachtige vakantiewoningen aan zee te vinden, namelijk Blauwe Reiger en Sylvestris.

Ook zuidelijker, nabij Rockanje zijn twee comfortabele vakantiewoningen beschikbaar. Duinen 10 en Duins End. Andere top locaties zijn te vinden op Texel en nabij Oostcapelle in Zeeland.

Hoe bijzonder: waar anderen na een dagje zon, zee en strand terug moeten naar de stad, mag u nog even genieten van al het moois dat u in de duinen tegen komt. 

 

Boek een vakantiewoning aan zee en u bent écht weg.

Toch niet gevonden van u zoekt? Ook in de rest van Nederland zijn er droomlocaties te vinden!