Met de hond eropuit

Met de hond eropuit

Je laat je hond niet thuis achter als je een weekendje weg gaat. Gelukkig heeft Buitenleven genoeg accommodaties waar je hond meer dan welkom is!
Bekijk woningen
Eropuit met de hondBeleef de natuur van dichtbijOngestoord genieten van de rust

Weekendje weg met hond

De vakantieperiode is nog ver weg maar je wil toch even een paar dagen op pad met je hond. Oftewel, je wil met je hond een weekendje weg. Samen wandelen of fietsen. Even helemaal tot rust komen en weg van de stadse drukte. Samen de natuur in, uitwaaien aan zee en uren door de bossen struinen. Laat je hond weer even helemaal zichzelf zijn en laat hem rennen, ravotten en gek doen. Ga samen op avontuur en wie weet wat jullie samen allemaal meemaken tijdens dit weekend weg met je hond.

Weekendje weg met hond
Weekendje weg met hond

Onze woningen

Bekijk meer woningen
Weer genoten van de omgeving, de stilte en de fijne sfeer. Ook onze hond had een toptijd.

En de hond? Die gaat mee!

Vakantie met hond

Natuurlijk laat je je hond niet achter als je op vakantie gaat. Je kunt opvang regelen voor je hond, maar wat nou als je dat zelf niet wil? En als je dan toch al van plan bent een vakantie – lang of kort- te houden in de natuur, is het ook veel leuker om die lieve schat mee te nemen. Niet alleen jij geniet van het wandelen in de natuur, maar je trouwe viervoeter natuurlijk ook! Gelukkig zijn er veel verschillende mogelijkheden wanneer je op zoek bent naar een weekendje weg met de hond.

Weekendje weg met hond

Waarschijnlijk heeft u al vaker gemerkt dat op veel vakantieplekken geen huisdieren zijn toegestaan. Dit kan wel eens erg lastig zijn als u graag een weekendje weg wilt en de hond het liefste meeneemt. Voor hondenbezitters is een vakantiehuis in tegenstelling tot een hotel vooral aangenaam. De hond kan vrij bewegen en voelt zich meteen thuis. Bij Buitenleven Vakanties zijn er meerdere vakantiewoningen in de natuur waar een hond meer dan welkom is. Via de zoek en boek kunt u filteren op ‘huisdieren toegestaan’. Het zoekresultaat geeft alle vakantiewoningen weer waar u samen met een hond een fantastisch weekend weg kunt beleven. De woningen waar honden zijn toegestaan, zijn niet zomaar vakantiehuizen. Elke woning bevindt zich op een unieke locatie en niet op een grootschalig vakantiepark. Jullie kunnen tijdens een weekendje weg met hond volop genieten van rust, ruimte, privacy en groen om jullie heen. Uiteraard is het niet altijd fijn om ver te moeten reizen bij een vakantie met een hond. Daarom zijn de vakantiewoningen verspreid over heel Nederland. U kunt er dus voor kiezen om een provincie of streek te bezoeken waar u en de viervoeter nog niet eerder bent geweest. Er is in Nederland zoveel prachtige natuur. Allemaal plekken die al wandelend of fietsend te ontdekken zijn tijdens een weekendje weg met hond.

Weekend weg in de natuur

Bij een weekend weg met hond of op vakantie met hondje, is het natuurlijk lekker wanneer jullie samen erop uit kunnen gaan. De hond is mogelijk ook wel toe aan plezier en hoe fijn is het, omdat samen in de natuur te beleven.Zo zijn de meeste vakantiewoningen woningen dichtbij een natuurgebied. In het noorden van het land is het Nationale Park Weerribben Wieden gelegen. Dit nationale park is met 10.000 hectare het grootste aaneengesloten laagveenmoerasgebied van Noordwest-Europa. Boekt u vakantiewoning Op é Polle, dan zijn

jullie al mooi in de buurt. Liever vogels spotten tijdens een fietstocht? Breng dan vooral een bezoek aan het Nationaal Park De Groote Peel. Dit nationale park is een weids, waterrijk en stil hoogveengebied dat vooral bekend staat om zijn vele vogelsoorten en bijzondere geschiedenis. Voor een weekendje weg met hond boekt u vakantiewoning Helenahoeve, als u dichtbij De Peel wil verblijven. Of bezoek het Nationaal Park De Hoge Veluwe, waar dieren zoals wilde zwijnen, vossen en edelherten te spotten zijn, terwijl jullie over de heide en door de bossen lopen. Boek nu vakantiewoning Erff Hoog Burel of Harten om vanuit daar samen op avontuur te gaan tijdens het weekendje weg met hond. Wilt u het weekend weg met hond liever doorbrengen in een vakantiewoning in de duinen? Kom dan heerlijk het weekend met je hond uitwaaien in vakantiewoning Duinen10. Het is namelijk erg rustgevend om over het uitgestrekte strand te lopen en alleen het geluid van de golven te horen. De hond heeft hier namelijk alle vrijheid om lekker rond te rennen, te graven en misschien wel het water in te gaan.

In vrijwel alle Nederlandse natuur- en recreatiegebieden waarin de geselecteerde Buitenleven vakantiewoningen liggen, geldt dat een hond welkom is mits deze is aangelijnd. Maar voor de hond is niets fijner dan vrij te kunnen rennen. Alle remmen los, op zoek naar avontuur. Speciaal hiervoor zijn de hondenlosloopgebieden. Daar kan de hond op een veilige manier - ook tijdens een weekendje weg - naar hartelust zijn of haar energie kwijt. Hier is meer informatie te vinden over deze gebieden.

Weekendje weg met hond online boeken

Welke vakantiewoning u ook kiest, bij Buitenleven Vakanties brengt u de tijd door in de natuur, weg van de massa. Dit zorgt ervoor dat de hond helemaal vrij is om een eigen plan te maken voor een perfect weekendje weg met hond. Of het een actieve vakantie wordt of juist een ontspannen relaxvakantie, beide zijn mogelijk. Het perfecte weekend weg met hond is eenvoudig online te boeken bij Buitenleven Vakanties. Bekijk nu het volledige aanbod bij Buitenleven Vakanties voor een ontspannen weekendje weg!

Bekijk ook: