Samen wandelend en rond rennend in de mooiste Nederlandse natuur

Weekendje weg met hond

De vakantieperiode is nog ver weg maar u wilt toch even een paar dagen op pad met uw hond. Oftewel, u wilt met uw hond een weekendje weg. Samen wandelen of fietsen. Even helemaal tot rust komen en weg van de stadse drukte. Samen de natuur in, uitwaaien aan zee en uren door de bossen struinen. Laat uw hond weer even helemaal zichzelf zijn en laat hem rennen, ravotten en gek doen. Ga samen op avontuur en wie weet wat u allemaal meemaakt tijdens dit weekend weg met uw hond.

56 Gevonden accommodatietypes
Drenthe Drenthe doet wat met je

An 't Keienpadtien

Gieten
5 pers.

Lunsberger

Borger
6 pers.

Bosuil

Gees
10 pers.
Friesland Van de friese meren tot het lauwersmeer

Kale Duinen

Appelscha
4 pers.

Boomvalk

Oudemirdum
4 pers.

't Blauwe Bos

Haule
6 pers.
Gelderland Stuifzand, bossen, heidevelden, schaapskuddes en zacht stromende beekjes

Waskolk

Ermelo
4 pers.

Fluitberg

Kootwijk
4 pers.

In 't Zand

Kootwijk
4 pers.

Twee Lindes

Ugchelen
5 pers.

Haank

Doetinchem
5 pers.

St. Hubertus

Vierhouten
5 pers.

Peppelboom

Putten
6 pers.

Vossenheem

Uddel
6 pers.

Harten

Renkum
6 pers.

Op de Duivelsberg

Berg en Dal
8 pers.

Klein Spriel

Putten
8 pers.

't Loor

Doetinchem
8 pers.

Heidehof

Nunspeet
9 pers.

Rode Zanden

Uddel
9 pers.

't Slag

Ruurlo
11 pers.

Schuttekamp

Ruurlo
12 pers.

Erff Hoog Burel

Radio Kootwijk
12 pers.
Groningen Er gaat niets boven Groningen

Borgbloemke

Nuis
8 pers.
Limburg Van het Leudal tot Valkenburg

Leuhof

Nunhem
4 pers.

Ursulahof

Nunhem
6 pers.

Pake Hiem

Schin op Geul
10 pers.

Hoeve Gerendal

Schin op Geul
10 pers.

Kloosterhof

Haelen
12 pers.
Noord-Brabant Dan denk je aan Brabant

Helenahoeve

Helenaveen
4 pers.

Vetersberg

Leende
4 pers.

Wulp

Strijbeek
6 pers.
Noord-Holland West-friesland, de kust, Amsterdam; diversiteit te over

Huusje van Hannes

Texel
4 pers.

Sylvestris

Schoorl
4 pers.

Blauwe Reiger

Schoorl
4 pers.
Overijssel Bos, rivieren, het glooiende springendal; dat is Overijssel

Marten en Jikke

Kalenberg
2 pers.

Puntjan

Beuningen
4 pers.

Op é Polle

Kalenberg
4 pers.

Eerderveld

Ommen
4 pers.

Oud Vels

Hellendoorn
4 pers.

Twilhaar

Haarle
4 pers.

't Schot

Staphorst
5 pers.

Knoef

Haaksbergen
6 pers.

Batsboer

Vasse
7 pers.

Meerbekke

Hezingen
7 pers.

Borkeld

Markelo
11 pers.

Holtermans

Olst
12 pers.
Utrecht het hart van Nederland...

't Veld

Leersum
8 pers.
Zeeland Zee, strand en een prachtig binnenland

't Uusje

Oostkapelle
4 pers.
Zuid-Holland Beleef de natuur in de randstad.

Laurettehoeve - 4 personen

Tiengemeten
4 pers.

Mibreghage

Noordwijk
4 pers.

Sluiswachterswoning

Tiengemeten
5 pers.

Duinen 10

Rockanje
7 pers.

Nicolehoeve

Tiengemeten
8 pers.

Laurettehoeve - 8 personen

Tiengemeten
8 pers.

Laurettehoeve - 12 personen

Tiengemeten
12 pers.

En de hond? Die gaat mee!

Vakantie met hond

Natuurlijk laat u uw hond niet achter als u op vakantie gaat. U kunt opvang regelen voor uw hond, maar wat nou als u dat zelf niet wil? En als u dan toch al van plan bent een vakantie – lang of kort- te houden in de natuur, is het ook veel leuker om die lieve schat mee te nemen. Niet alleen u geniet van het wandelen in de natuur, maar uw trouwe viervoeter natuurlijk ook! Gelukkig zijn er veel verschillende mogelijkheden wanneer u op zoek bent naar een weekendje weg met de hond.

 

Vakantiewoning met hond

Waarschijnlijk heeft u al vaker gemerkt dat op veel vakantieplekken geen huisdieren zijn toegestaan. Dit kan wel eens erg lastig zijn als u graag een weekendje weg wilt en de hond het liefste meeneemt. Voor hondenbezitters is een vakantiehuis in tegenstelling tot een hotel vooral aangenaam. De hond kan vrij bewegen en voelt zich meteen thuis. Bij Buitenleven Vakanties zijn er 56 vakantiewoningen in de natuur waar een hond meer dan welkom is. Via de zoek en boek kunt u filteren op ‘huisdieren toegestaan’. Het zoekresultaat geeft alle vakantiewoningen weer waar u samen met uw hond een fantastisch weekend weg kunt beleven. De woningen waar honden zijn toegestaan, zijn niet zomaar vakantiehuizen. Elke woning bevindt zich op een unieke locatie en niet op een grootschalig vakantiepark. Jullie kunnen daardoor samen volop genieten van rust, ruimte, privacy en groen om jullie heen. Uiteraard is het niet altijd fijn om ver te moeten reizen bij een vakantie met een hond. Daarom zijn de vakantiewoningen verspreid over heel Nederland. U kunt er dus voor kiezen om een provincie of streek te bezoeken waar u nog niet eerder bent geweest. Er is in Nederland zoveel prachtige natuur. Allemaal plekken die u al wandelend of fietsend kunt ontdekken met uw hond.

 

Hond mee in de Nederlandse natuur

Bij een weekend weg of op vakantie met uw huisdier, is het natuurlijk lekker wanneer jullie samen erop uit kunnen gaan. Uw hond is mogelijk ook wel toe aan plezier! Zo zijn er vakantiewoningen woningen dichtbij een natuurgebied.

In het noorden van het land is het Nationale Park Weerribben Wieden gelegen. Dit nationale park is met 10.000 hectare het grootste aaneengesloten laagveenmoerasgebied van Noordwest-Europa. Boekt u vakantiewoning Op é Polle, dan bent u al mooi in de buurt. Wilt u liever vogels spotten tijdens een fietstocht? Breng dan vooral een bezoek aan het Nationaal Park De Groote Peel. Dit nationale park is een weids, waterrijk en stil hoogveengebied dat vooral bekend staat om zijn vele vogelsoorten en bijzondere geschiedenis. Vakantiewoning Helenahoeve. Of bezoek het Nationaal Park De Hoge Veluwe, waar je dieren zoals wilde zwijnen, vossen en edelherten kunt spotten terwijl je over de heide en door de bossen loopt. Boek nu vakantiewoning Erff Hoog Burel of Harten om vanuit daar samen op avontuur te gaan. Wilt u uw weekend weg met uw hond liever doorbrengen in een vakantiewoning in de duinen? Kom dan heerlijk met uw hond uitwaaien in vakantiewoning Duinen10. Het is namelijk erg rustgevend om over het uitgestrekte strand te lopen en alleen het geluid van de golven te horen. Hij heeft hier namelijk alle vrijheid om lekker rond te rennen, te graven en misschien wel het water in te gaan.

In vrijwel alle Nederlandse natuur- en recreatiegebieden waarin de geselecteerde Buitenleven vakantiewoningen liggen geldt dat uw hond welkom is mits aangelijnd. Maar voor uw hond is niets fijner dan vrij te kunnen rennen. Alle remmen los, op zoek naar avontuur. Speciaal hiervoor zijn de hondenlosloopgebieden. Daar kan uw hond op een veilige manier naar hartelust zijn of haar energie kwijt. Hier vindt u meer informatie over deze gebieden.

 

Het perfecte weekend weg

Welke vakantiewoning ook gekozen wordt, bij Buitenleven Vakanties brengt u de tijd door in de natuur en bent u weg van de massa. Dit zorgt ervoor dat u en uw hond helemaal vrij zijn om een eigen plan te maken voor een perfect weekend. Of u nu voor een actieve vakantie gaat of juist voor een ontspannen relaxvakantie, beide zijn mogelijk.  Met zoveel keuze vindt is het dus niet zo moeilijk om het perfecte weekendje weg met uw hond te vinden. Bekijk nu het volledige aanbod bij Buitenleven Vakanties voor een ontspannen weekendje weg met de hond!