De ideale combinatie van cultuur en natuur

De ideale combinatie van cultuur en natuur

Een kasteel beschikt over een rijke geschiedenis met beroemde bewoners en mysterieuze familieverhalen. Buiten vind je er eindeloze natuur, binnen zijn zie je authentieke elementen, zoals prachtige originele plafonds. Vroeger sliep hier de stalmeester, kasteelheer of barones.

Kastelen en landhuizen

Waan jezelf in historische sferen van een statig landgoed. Ervaar de grandeur van een statige villa of historisch kasteel. Een woning met een verhaal, op een plek met een verhaal. Waan je voor even kasteelheer of prinses; een unieke belevenis. En met slechts een stap buiten de muren is er de levendigheid van de natuur. Kom genieten van romantische kasteelvijvers, ga ronddolen door het parkbos...

Kom overnachten in deze magische omgeving.

Kastelen en landhuizen
Kastelen en landhuizen
Romantisch overnachtenLocatie om iets te vierenKasteelheer of prinses voor even
Slapen in het bed van de kasteelheer

Kastelen en landhuizen bij Buitenleven Vakanties

Een verblijf in een kasteel of een landhuis is een belevenis op zich. De magie begint al op het moment dat je de oprijlaan op rijdt: de omgeving van het kasteel is betoverend mooi.

Kasteelheer of prinses voor even

Bij het betreden van het kasteel is de historie zichtbaar en voelbaar aanwezig. Een kasteel beschikt over een rijke geschiedenis met beroemde bewoners en mysterieuze familieverhalen. Authentieke elementen, zoals prachtige originele plafonds in de hal en de sfeervolle vertrekken geven je alle ruimte om je te verwonderen over de schoonheid van dit statige pand. Ga terug in de tijd en proef de sferen van een landhuis of kasteel van jonkvrouwen en jonkheren.

Locatie om iets te vieren

Slapen op een landgoed biedt vele voordelen. Het romantische decor van een kasteel is zeer geschikt voor trouwerijen en andere feestelijke aangelegenheden. En een feest op een kasteel, daar wordt nog lang over nagepraat. Een ander voordeel is de stilte die binnenshuis heerst. Jezelf

even van de wereld wanen, relaxen. Een heerlijke plek om eens helemaal tot rust te komen. En met slechts een stap buiten de muren, ben je zo in de levendigheid van de natuur. Geniet van de prachtige omgeving door een heerlijke wandeling door de tuin en ontdek de bezienswaardigheden in de omliggende plaatsen. En neem gerust de fiets mee, want fietsroutes die je langs allerlei mooie plekjes leiden, zijn er volop.

Romantisch overnachten

Een verblijf op een landgoed is een goed idee voor een weekend romantisch overnachten. De aanwezigheid van comfortabele bedden en de sfeervol ingerichte suites zijn voldoende ingrediënten voor een romantische nacht voor 2 personen. Ga je liever op pad met een grotere groep? De vele kamers in een landhuis bieden daar toe voldoende mogelijkheden om met zijn allen te genieten van de romantiek op een unieke locatie. Bewonder het historische kasteel van binnen en buiten en wordt prinsheerlijk wakker in de sprookjesachtige vertrekken. Bekijk hier alle mogelijkheden voor overnachten in een kasteel of landhuis.