'aankomst oog in oog met een vos. Wat wil je nog meer?'
Verken dit onbekende stukje Drenthe zo vanuit de woning

Bosuil

Foto's Indeling Ligging

Bosuil

8,8
Gees, Drenthe
Maximaal 10 personen
Comfortlevel: 5 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 23-4-2019
  26-4-2019
  Paasarrangement 2019
  € 765,00
 • 20-12-2019
  27-12-2019
  Kerstarrangement Bosuil
  € 1.845,00
 • 27-12-2019
  3-1-2020
  Oud en Nieuw arrangement Bosuil
  € 1.845,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Vanuit uw woonkamer in vakantiewoning De Bosuil bij Gees (Dr.) kunt u de reeën zien lopen. Deze voormalige werkschuur ligt namelijk op een centrale plek in boswachterij Gees.

Het is een prachtig gebied met vooral loofbos, maar ook naaldbos, afgewisseld door een aantal lieflijke vennetjes en twee heidevelden; het Mekelermeer en de Hooge Stoep. Overigens komen hier behalve reeën en marterachtigen ook dassen en bosuilen voor en u loopt zelfs de kans een kraanvogel, lepelaar of ooievaar te zien!

 

Deze kleinschalige boswachterij ligt iets hoger dan de omgeving waardoor er een mooi uitzicht ontstaat over de lager gelegen open graslanden met illustere namen als Mepper Hooilanden, de Bergstukken, de Oude Maden en Roonboom.

 

Gees is een mooi bewaard esdorp dat niet veel onder doet voor 'grote' broer Orvelte. In Gees struikelt u over de grootste zwerfkei van Drenthe. Deze is bijna vier meter lang en ruim twee meter hoog!

 

In dit, eigentijdse gemeubileerde, zeer bijzondere vakantiehuis grenst de open keuken (vaatwasser, oven, magnetron) aan de ruime gecombineerde eet- en woonkamer. De woonkamer heeft maar liefst zes grote terrasdeuren. Er zijn twee badkamers waarvan één voorzien van een ligbad. Verder zijn er vijf slaapkamers en een ruim terras.


 

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Huisdieren toegestaan
Maximum aantal personen 10
Aantal slaapkamers 5
Kinderbed aanwezig
Wifi aanwezig
Rolstoelvriendelijk
Afwisselend gebied
3  Beoordelingen, Bosuil
8,8
Algemene indruk
8,9
Comfort van de woning
8,9
Schoon, netjes en hygiënisch
8,6
Ligging en omgeving
9
Harry Wierda
familieweekend
10-7-2018 Prachtig huis in een prachtige omgeving. Veel privacy en we hoefden daarom niet bang te zijn te veel geluid te maken tijdens sport en spel in de tuin met kinderen en kleinkind. Zeer comfortabel huis. Alles wat nodig is, is in ruime hoeveelheden aanwezig.
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
10
JCM Metz
Een gouden weekend
19-6-2018 Voor de viering van ons 50-jarig huwelijksfeest hadden wij met onze kinderen en kleinkinderen een weekend in de Bosuil in Gees uitgezocht. De ervaring was boven verwachting: een heerlijk oord,midden in de natuur. Voor onze spaanstalige schoondochter een unieke plaats waar zij wel een maand zou willen doorbrengen. De klenkinderen vonden het ook zo geweldig, dat zij er op school over verteld hebben. Fantastische inrichting, met verrassingen bij het binnenkomen. Van alle gemakken voorzien.
Algemene indruk
10
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
10
J de Vos
Fantastisch
12-6-2018 Geweldig mooi huis. Mooie omgeving.
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
9
Meer beoordelingen