'Toen we aankwamen rijden werden we begroet door een kudde herten. Het kon niet beter.'
Een voormalige boswachterswoning midden in het bos

Deelerwoud

Foto's Indeling Ligging

Deelerwoud

8,5
Deelen, Gelderland
Maximaal 8 personen
Comfortlevel: 5 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 11-6-2019
  14-6-2019
  Pinksteren midweek Deelerwoud di-vrij
  € 641,00
 • 27-12-2019
  3-1-2020
  Oud en Nieuw arrangement Deelerwoud
  € 1.546,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Reeën en wilde zwijnen zijn uw buren wanneer u verblijft in de voormalige boswachterswoning Deelerwoud nabij Deelen (noordelijk van Arnhem) op de Veluwe. Het natuurgebied Deelerwoud is een prachtig ongerept landgoed met uitgestrekte bossen, eindeloze heidevelden en een glooiend landschap en is daardoor een fantastisch wandel- en fietsgebied. U kunt het landgoed overzien vanuit het negentig meter hoge uitkijkpunt De Hartenhulberg. Een aanrader!

 

Natuurgebied Deelerwoud is een paradijs voor het damhert, het edelhert en het wilde zwijn. Op deze dieren wordt sinds 2001 niet meer gejaagd waardoor de populatie op peil blijft en zelfs stijgt. Ook de vogels hebben hun weg naar het Deelerwoud gevonden. Vogels als geelgors, tapuit, raaf en drie soorten spechten voelen zich hier thuis. Daarnaast kunnen ook reptielen hier in alle vrijheid leven. De uitgestrekte heidevelden zijn een aangename plek voor de hazelworm, de zandhagedis en de adder.

 

Het fraaie vakantiehuis Deelerwoud, met veranda en een ruime, omheinde tuin, is werkelijk van alle gemakken voorzien. Vanuit de ruime, comfortabele woonkamer opent u de grote terrasdeuren en staat u op de unieke veranda. De eetkamer/keuken is zeer luxueus uitgevoerd en verder zijn er vier slaapkamers en twee badkamers, waarvan één met bad.

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Geen wifi aanwezig
Maximum aantal personen 8
Aantal slaapkamers 4
Kinderbed aanwezig
Huisdieren niet toegestaan
Bos en heidegebied

Deelerwoud

Een prachtig ongerept landgoed
3  Beoordelingen, Deelerwoud
8,5
Algemene indruk
8,5
Comfort van de woning
8,1
Schoon, netjes en hygiënisch
8,1
Ligging en omgeving
9,4
G. Dietz
heerlijk vrij in het bos
6-3-2019 Prima vakantiehuis, van alle gemakken voorzien. Helaas hadden wij geen goed weer maar ondanks dat hebben wij een zeer ontspannen weekend gehad. Wat een rust en natuur!
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
7
Ligging en omgeving
10
R den Bakker
Fantastische plek!
2-3-2019 We hebben een heerlijk weekend gehad. Het huis voldeed aan alle verwachtingen, en zelfs meer want ik had in commentaren gelezen dat er boven géén toilet was, maar dat is er dus inmiddels wel! We hebben genoten van de omgeving, de prachtige ligging en de geweldige natuur.
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
10
D/P Koolman/van Bekhoven
onze mooiste natuur beleving
22-10-2018 de damherten stonden in onze tuin iedere avond wild gezien een prachtige belevenis Ook de wildsafari was fantastisch
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
10
Meer beoordelingen