'Haank heeft een geweldig uitzicht door die grote ramen, het lijkt wel een levend schilderij'
Gelegen nabij Landgoed Slangenburg

Haank

Foto's Indeling Ligging

Haank

8,7
Doetinchem, Gelderland
Maximaal 5 personen
Comfortlevel: 5 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Vakantiewoning Haank staat op landgoed Slangenburg in de buurt van Zelhem in de Achterhoek. Tegenwoordig gelegen tussen de landbouwgronden, met een prachtig weids uitzicht en toch het bos dichtbij.

 

Het landhuis van Landgoed Slangenburg is te bereiken via een 1 km lange oprijlaan.  De oprijlaan komt via het Rondeel, een cirkelvormige plaats waar vier lanen bijeenkomen, uit op een enorm lanenstelsel in de vorm van een dubbel trapezium. Hier staan prachtige bomen, zoals een oude tulpenboom en drie enorme rode beuken waarvan de leeftijd op 300 jaar wordt geschat en verder veel andere beuken- en eikenbomen. Zeker een bezoekje waard.

In de oude boomgaard groeien nostalgische fruitbomen zoals de moerbei, de morel en de kweekpeer die in de oorspronkelijke vierkante tuinvakken zijn geplant. Ook de historische grachten, vijvers en de siertuin van kasteel Slangenburg zijn bewaard gebleven.

 

Vakantiewoning Haank is een eigentijds ingericht huis met een gecombineerde woonkamer (met speel/leeshoek) en keuken (oven, magnetron en vaatwasser), een separaat toilet en een badkamer met ligbad. Totaal drie slaapkamers (1 1-persoons, 2 2-persoons) en een heerlijke tuin met ruim terras.

 

 

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Huisdieren toegestaan
Maximum aantal personen 5
Aantal slaapkamers 3
Kinderbed aanwezig
Wifi aanwezig
Afwisselend gebied

Landgoed Slangenburg

Nabij Doetinchem
3  Beoordelingen, Haank
8,7
Algemene indruk
8,7
Comfort van de woning
8,8
Schoon, netjes en hygiënisch
8,2
Ligging en omgeving
9,4
B.H. van Heuven-de Boer
Uitstekend!
17-3-2019 Super huis, prachtige omgeving, goede afspraken met fietsverhuurder. Ondanks het slechte weer heerlijke vakantie!
Algemene indruk
10
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
10
P. van Gog
Genieten
2-3-2019 Opnieuw hebben wij weer in huize Haank genoten van het huis & omgeving was super. Prachtige plek zeer rustig huis comfort prima goede service met hapering van de tv . Beheerder kwam snel en heeft het probleem verholpen.wij huren al vele jaren zijn telkens weer verrast ! Enige wat niet aanwezig was tafel& stoeltje voor kinderen. Met vr groet fam van gog
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
10
B Wagenaar
Een buitengewone plek!
23-2-2019 Heel erg genoten van de schitterende natuur en de verlichte nachten want het was volle maan.
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
10
Meer beoordelingen