'We waren bij aankomst blij verrast. Een prachtig huis is een prachtige omgeving'
In het zuidelijkste puntje van Limburg

Hoeve Gerendal

Foto's Indeling Ligging

Hoeve Gerendal

8,7
Schin op Geul, Limburg
Maximaal 10 personen
Comfortlevel: 5 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 14-4-2020
  17-4-2020
  Paasarrangement 2020
  € 762,00
 • 21-12-2020
  28-12-2020
  Kerstarrangement Hoeve Gerendal
  € 1.828,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Hoeve Gerendal in Schin op Geul ziet eruit als een oude Belgische hoeve. Op zich is dat niet verwonderlijk. Alom wordt dit heuvelachtig deel van Nederland met de bloemrijke weilanden, geaccidenteerde akkers en hobbelige bossen gezien als een stukje buitenland in ons vlakke land. Overigens niet alleen vanwege het uiterlijk maar ook vanwege de bourgondisch ingestelde bevolking.

 

Vanuit Hoeve Gerendal kijk u uit over, hoe kan het ook anders: het Gerendal, een prachtig glooiend natuurgebied. Aan de oostzijde ligt een redelijk steile beboste kalkrijke helling, u bent per slot van rekening in het meest bergachtige stukje Nederland! Op deze hellingen grazen schapen. De bossen, waaronder het Oombos, worden doorklieft door beekjes met kristalhelder water. Op de kalkgraslanden groeien talrijke soorten orchideeën maar ook komen hier bijzondere vlindersoorten voor.

 

En: Duitsland en België liggen op een steenworp afstand!

 

Vakantiewoning Hoeve Gerendal is prachtig gelegen in dit bijzondere landschap. Onlangs is de woning opnieuw ingericht. De woning beschikt over een open keuken (vaatwasser, oven, magnetron) en is van alle gemakken voorzien. De aangrenzende woonkamer en eetkamer zijn licht en sfeervol. Beneden is een 2-persoons slaapkamer en een comfortabele badkamer. Op de bovenverdieping is een badkamer (éen met ligbad), 3 slaapkamers (waarvan één vierpersoons). Er is tevens een inpandige schuur en twee terrassen. 

 

 

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Huisdieren toegestaan
Maximum aantal personen 10
Aantal slaapkamers 4
Kinderbed aanwezig
Wifi aanwezig
Afwisselend gebied

Het Gerendal

Een prachtig glooiend natuurgebied
3  Beoordelingen, Hoeve Gerendal
8,7
Algemene indruk
8,8
Comfort van de woning
8,4
Schoon, netjes en hygiënisch
8,3
Ligging en omgeving
9,5
Fam. van der Zalm
7-5-2019
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
10
I Das
Beoordeling hoeve Gerendal
1-5-2019 We waren ter gelegenheid van het 60-jarig huwelijk van onze ouders met de familie een midweek in deze prachtig gelegen woning. De woning is zeer ruim en sfeervol en de uitrusting van de keuken prima. Ook erg leuk is de mogelijkheid een kampvuurtje buiten te maken (met name voor de jongeren). Vanuit het huis is goed te wandelen en te fietsen. We hebben een prima week gehad!
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
9
A E C Pothuizen
Elk wat wils
30-4-2019 Als de jongste 5 is en de oudste 71, en zes personen daar tussen in, heeft ieder zijn eigen idee over wat leuk is. In, om en vanuit Hoeve Gerendal kunnen alle wensen (ongeveer) werkelijkheid worden. Stoer fietsen, stoomtrein, vogels (en zanglijsternest in beukenhaag), bloemen, wandelen, lekker eten.... Prachtplek, prachthuis.
Algemene indruk
10
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
10
Meer beoordelingen