'Vanuit het huis loop je zo naar de zee, bijvoorbeeld voor ontbijt op strand'
Gelegen op het mooie Texel

Huusje van Hannes

Foto's Indeling Ligging

Huusje van Hannes

8,7
Texel, Noord-Holland
Maximaal 4 personen
Comfortlevel: 5 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Eilandgevoel: voor iedereen anders. Iedereen heeft een eigen eilandgevoel. Voor de één is het een strandwandeling tijdens een noordwester storm, voor een ander de zilte zeelucht tijdens de overtocht.

 

Texel, een eiland vol eilandgevoel. Een oase van zand tussen Noordzee en Waddenzee. Vol natuur, schoonheid, rust en verstilling. Texel is het grootste eiland van de Nederlandse TVTAS-archipel. Van alle eilanden het dichtst bij de “vaste wal” gelegen, maar tóch is de navelstreng met het land doorgeknipt wanneer de laatste boot vetrokken is.

 

Hier staat, aan de bosrand bij de Koog, de voormalige boswachterswoning Huusje van Hannes. Dit bijzondere jaren vijftig pand is nu een geliefde vakantiewoning met uitzicht op bos en duin. Het Huusje van Hannes is gunstig gelegen in de buurt van het gezellige dorp de Koog, natuurcentrum Ecomare en strand, bos en duin.

 

In het, in eigentijdse eilander sferen gemeubileerde, geheel gerenoveerde Huusje van Hannes grenst de open keuken (vaatwasser, oven, magnetron) aan de ruime gecombineerde eet- en woonkamer. Boven zijn twee slaapkamers, een badkamer met ligbad en buiten een ruim terras.

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Huisdieren toegestaan
Maximum aantal personen 4
Aantal slaapkamers 2
Kinderbed aanwezig
Wifi aanwezig
Duin en stuifzand gebied

Texel

Een eiland vol eilandgevoel
3  Beoordelingen, Huusje van Hannes
8,7
Algemene indruk
8,6
Comfort van de woning
8,6
Schoon, netjes en hygiënisch
8,6
Ligging en omgeving
9,2
J.M. Vink
Een dikke 9
21-6-2020 Het was weer een heerlijke week in het Huussie van Hannes. Het is een gezellig huis met een grote tuin.
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
9
MR. de Pont
Matjg
13-6-2020 Servies en bestek heel schoon maar het overjge huis niet. Buiten de prullenbak prop vol vd de voorgangers en werd die week niet geleegd. Beter schoonmaken en het schilderwerk beneden opnieuw. Ons viel het dus tegen. Mvrgr
Algemene indruk
5
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
4
Ligging en omgeving
9
reactie Buitenleven Vakanties NL 25-6-2020

Dank voor uw reactie. Het spijt ons dat niet alles naar wens was, uw punten hebben we doorgegeven zodat dit opgepakt kan worden.

Simon
Super!
27-5-2020 Heerlijke midweek in een huisje waar we voor de derde keer terug kwamen. Niet zonder reden. Prachtig eiland, prachtig huisje en op een prachtige locatie.
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
10
Meer beoordelingen