'Vanuit het huis loop je zo naar de zee, bijvoorbeeld voor ontbijt op strand'
Gelegen op het mooie Texel

Huusje van Hannes

Foto's Indeling Ligging

Huusje van Hannes

8,7
Texel, Noord-Holland
Maximaal 4 personen
Comfortlevel: 5 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 10-4-2020
  14-4-2020
  Paasarrangement 2020
  € 959,00
 • 21-12-2020
  28-12-2020
  Kerstarrangement Huusje van Hannes
  € 1.549,00
 • 28-12-2020
  4-1-2021
  Oud en Nieuw arrangement Huusje van Hannes
  € 1.549,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Eilandgevoel: voor iedereen anders. Iedereen heeft een eigen eilandgevoel. Voor de één is het een strandwandeling tijdens een noordwester storm, voor een ander de zilte zeelucht tijdens de overtocht.

 

Texel, een eiland vol eilandgevoel. Een oase van zand tussen Noordzee en Waddenzee. Vol natuur, schoonheid, rust en verstilling. Texel is het grootste eiland van de Nederlandse TVTAS-archipel. Van alle eilanden het dichtst bij de “vaste wal” gelegen, maar tóch is de navelstreng met het land doorgeknipt wanneer de laatste boot vetrokken is.

 

Hier staat, aan de bosrand bij de Koog, de voormalige boswachterswoning Huusje van Hannes. Dit bijzondere jaren vijftig pand is nu een geliefde vakantiewoning met uitzicht op bos en duin. Het Huusje van Hannes is gunstig gelegen in de buurt van het gezellige dorp de Koog, natuurcentrum Ecomare en strand, bos en duin.

 

In het, in eigentijdse eilander sferen gemeubileerde, geheel gerenoveerde Huusje van Hannes grenst de open keuken (vaatwasser, oven, magnetron) aan de ruime gecombineerde eet- en woonkamer. Boven zijn twee slaapkamers, een badkamer met ligbad en buiten een ruim terras.

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Huisdieren toegestaan
Maximum aantal personen 4
Aantal slaapkamers 2
Kinderbed aanwezig
Wifi aanwezig
Duin en stuifzand gebied

Texel

Een eiland vol eilandgevoel
3  Beoordelingen, Huusje van Hannes
8,7
Algemene indruk
8,6
Comfort van de woning
8,6
Schoon, netjes en hygiënisch
8,6
Ligging en omgeving
9,2
JGHM Portegijs
Huussie van Hannes
24-11-2019 Dit is een prima vakantiewoning waar wij nu voor de tweede keer waren. Ook nu weer een fijne vakantie gehad. Je loopt zo het bos in, door de duinen naar het strand. Ook de hond vindt het hier heerlijk. Je moet wel van rust houden want het is hier stil. De fazanten lopen als kippen rond het huis. Mooi om te zien. Het huis is zeer compleet. Van alle gemakken voorzien en alles schoon en heel. Kortom een aanrader!
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
9
F. Schenk
Eén van de mooiste huisjes op Texel
30-10-2019 Dat vertelden we onze vrienden die we hadden uitgenodigd. Ze waren het er helemaal mee eens. We liepen vanaf het huisje zo naar het strand. Fazanten scharrelden elke dag rond het huisje.
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
9
G Korthof
Rustig gelegen vakantiewoning met veel privacy
8-9-2019 We hadden een fijne, ietwat herfstige week in het Huusje van Hannes. In de tuin konden we rijkelijk bramen oogsten en ook de vogels, waaronder een paartje zwartkop, wisten de bramen te vinden. Het huisje is rustig gelegen, afgezien van wat ' zaterdagavondrumoer' van horecabezoekers. Tamelijk centraal op het eiland, de Slufter, de Mokbaai en de Waddenkust zijn makkelijk bereikbaar. Prima dat er zonnepanelen op het dak zijn geplaatst! Enkele jaren geleden waren we hier ook en toen hadden we ruim uitzicht naar het zuiden en veel meer zon op het terras. Nu hebben niet meer de hele middag zon op het terras. De wifi werkte goed, de tv gaf de laatste 3 dagen 'geen signaal'. De oven is prima (te bedienen zonder handleiding!). Een maatbeker in de keuken ontbrak.
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
8
Meer beoordelingen