'Geweldige locatie voor groot gezelschap: grote gezamenlijke ruimte, maar ook privacy'
Een plek met een historie in het prachtige Leudal

Kloosterhof

Foto's Indeling Ligging

Kloosterhof

8,7
Haelen, Limburg
Maximaal 12 personen
Comfortlevel: 4 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 3-4-2018
  6-4-2018
  Paasarrangement 2018
  € 815,00
 • 23-4-2018
  26-4-2018
  Koningsdag midweek Kloosterhof ma-do
  € 860,00
 • 21-12-2018
  28-12-2018
  Kerstarrangement Kloosterhof
  € 1.988,00
 • 28-12-2018
  4-1-2019
  Oud en Nieuw arrangement Kloosterhof
  € 1.988,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Naast een eeuwenoud klooster (overlast zult u er niet van hebben want het is nu in gebruik als rusthuis voor nonnen) staat in het rustige Limburgse plaatsje Haelen de carréhoeve Kloosterhof. De stalvleugel wordt vanuit het woondeel bereikt door de binnenplaats over te steken. Dit type vierkante boerderijen komen in België veel voor en we zien ze in ons land vooral in Brabant en Limburg.

 

De Kloosterhof staat in het prachtige Leudal. De historie van dit gebied is grillig en toont de sporen van de elkaar opvolgende culturen die over het dal heersten. Dit is te zien aan de oude grafheuvels, aan eeuwenoude patronen in het landschap, in houtwallen, voormalige schapendriften, kastelen en boerderijen, wind- en watermolens, kloosters, kerken en kapellen.

 

Qua natuur is het Leudal is een zeer waardevol beekdallandschap. Het kenmerkt zich door een grote variatie; hoogteverschillen, meanderende beken, stukjes heide en afwisselend droge en natte gedeelten.

 

Mensen die houden van rust en natuur kunnen hun hart ophalen met de vele wandel- en fietsroutes die zijn uitgestippeld. Dit kan dwars door natuurgebied Het Leudal of via de aantrekkelijke fiets- en wandelknooppuntenroutes die u laten genieten van de mooiste plekjes in de omgeving.

 

Carréhoeve Kloosterhof bestaat uit twee woningen. Het oorspronkelijke woonhuis als de stalvleugel hebben samen een capaciteit van 12 personen. In beide gedeeltes zijn de keukens, woon- , slaap- en badkamers kamers volledig en luxueus ingericht. Terrassen alsmede een kapschuur waaronder u auto’s kunt stallen ontbreken evenmin.

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Huisdieren toegestaan
Maximum aantal personen 12
Aantal slaapkamers 6
Kinderbed aanwezig
Wifi aanwezig
Wasmachine aanwezig
Afwisselend gebied
3  Beoordelingen, Kloosterhof
8,7
Algemene indruk
8,8
Comfort van de woning
8,5
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
9,2
M. Innenhousz
kloosterhof een groot gezin
20-8-2017 het is een fijne plek. ik vind het licht heel zwak en dat is soms op een avond best lastig met wat oudere mensen. op mijn slaapkamer in de hoek vond ik dat echt tè! ik moest daar 2 min wachten voordat ik iets zag. internet is vaak beetje zwak, maar ja, vakantietijd met zwak internet is best iets voor te zeggen. alles mooi verzorgd. als er vantevoren iets meer contact zou zijn, kan je elkaar werk besparen. ik had de kinderspulletjes echt niet nodig. hartelijke groet O Ja Rik is een heel fijne tussenpersoon madeleine
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
8
F.P.J.M. de Veer
onvergetelijk
12-7-2017 het was heerlijk. fantastische lokatie. ruim huis. ruime tuin zon schaduw loslopende paardjes vlak bij. heerlijk. enige min puntje. ee stond geen bordje bij het pad naar de woning. pas na 3 keer heen en weer rijden gevonden. maar zeker de moeite waard!!!
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
9
J.J. Hut
Familie feest
21-5-2017 Wij hebben een reuze fijn weekend gehad,mooie woning van alle gemakken voorzien.En keurig schoon. Ook de omgeving was erg mooi en lekker rustig.
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
9
Meer beoordelingen