'Knus huisje in een stuk bos op de rand van de duin, strand en bollenvelden'
In de duinen van Noordwijk

Mibreghage

Foto's Indeling Ligging

Mibreghage

8,1
Noordwijk, Zuid-Holland
Maximaal 4 personen
Comfortlevel: 4 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Dichtbij de drukke randstad, en toch mídden in de natuur, ligt onze vakantiewoning Mibreghage. Deze authentieke woning in Noordwijk is de perfecte locatie om te ontspannen met goed gezelschap. Puur genieten, dat is waarschijnlijk het eerste wat in u opkomt als u de boswachterswoning in het zicht heeft.

 

Zet een paar stappen buiten de deur en u bent omringd door een duinenrij, die door de natuur en de mens samen is gemaakt. Wind en water vormden strand en duinen, de mensen legden aardappelakkers aan, wonnen water uit de duingrond en plantten bossen.

 

Ontdek de omgeving door een rustgevende wandeling. Of fiets met de wind door uw haren één van de vele fietsroutes. Ook voor de sportieve mountainbiker zijn er talrijke routes te fietsen langs paden in de prachtige omgeving van Noordwijk. Noordwijk kent een rijke historie, die teruggaat tot zo'n tweeduizend jaar voor Christus. Bezoek de oude dorpskern, proef de sfeer en ervaar hoe een heel ander Noordwijk tot leven komt.

 

De woning is geschikt voor 4 personen. Er zijn drie slaapkamers; 1 x een tweepersoons slaapkamer en twee eenpersoons slaapkamers. De woning is compleet ingericht. De badkamer is voorzien van douche (let op, geen bad) . De woning ligt nabij de werkschuur van Staatsbosbeheer (ca. 50 meter).

 

 

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Huisdieren toegestaan
Maximum aantal personen 4
Aantal slaapkamers 3
Kinderbed aanwezig
Wifi aanwezig
Duin en stuifzand gebied
3  Beoordelingen, Mibreghage
8,1
Algemene indruk
8,2
Comfort van de woning
8,2
Schoon, netjes en hygiënisch
7,6
Ligging en omgeving
8,4
D.W. Keij
Hondenpret
20-5-2018 Het huisje staat onder grote bomen en met dit jaargetijde valt er veel rommel uit. Op het terras was niet prettig te vertoeven met etenswaar dus binnen eten. De honden hadden een droomvakantie een vrijloopgedeelte naast de deur en een strand om de hoek. Genoten van het verblijf. Minpunt is de hoeveelheid mieren aan het zijkant van het terras.
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
7
Schoon, netjes en hygiënisch
7
Ligging en omgeving
8
E. Fles
13-2-2018 Onze derde keer een vakantiehuisje van Buitenleven Vakanties, en het was voor de derde keer fantastisch. Mibreghage is een fijne compacte woning van alle gemakken voorzien. Superfijn die mooie houtkachel, we hebben ‘m elke avond aan gehad. De ligging van de woning temidden van heeeel veel sneeuwklokjes (februari) maakte het extra speciaal. Laat op een middag zagen we een paar reeën aan de bosrand staan, bijzondere ervaring om dat ‘gewoon’ vanuit je vakantiehuisje te zien! Met vijf minuten lopen waren we in de duinen en na een kwartiertje liepen we aan het strand, heerlijk!
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
6
Ligging en omgeving
8
P. Verheggen
20-1-2018 Was op zich leuke plek en een comfortabel en goed geoutilleerd huisje maar hou rekening met muizen! Berg je eetbare spullen dus muisproof op want in een bos kan bezoek van muizen natuurlijk ook nooit helemaal worden voorkomen...
Algemene indruk
6
Comfort van de woning
7
Schoon, netjes en hygiënisch
4
Ligging en omgeving
7
reactie Buitenleven Vakanties NL 16-3-2018

Wanneer schoonmaak onvoldoende is ondernemen wij meteen actie om dit in de toekomst te voorkomen.

Meer beoordelingen