'Knus huisje in een stuk bos op de rand van de duin, strand en bollenvelden'
In de duinen van Noordwijk

Mibreghage

Foto's Indeling Ligging

Mibreghage

8,6
Noordwijk, Zuid-Holland
Maximaal 4 personen
Comfortlevel: 4 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 6-4-2021
  9-4-2021
  Paasarrangement midweek Mibreghage
  € 605,00
 • 23-12-2021
  30-12-2021
  Kerstarrangement Mibreghage
  € 1.452,00
 • 30-12-2021
  6-1-2022
  Oud en Nieuw arrangement Mibreghage
  € 1.452,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Dat ver weg zó dichtbij kan zijn, blijkt wel met vakantiewoning Mibreghage. Dichtbij de drukke randstad, en toch mídden in de natuur. Deze authentieke woning in Noordwijk is de perfecte locatie om te ontspannen met goed gezelschap. Puur genieten, dat is waarschijnlijk het eerste wat in u opkomt als u de boswachterswoning in het zicht heeft.

 

Zet een paar stappen buiten de deur en u bent omringd door een duinenrij. Een netwerk aan paden

dennenbossen en het open duin, met steeds verrassende doorkijkjes en uitzichten. Zo zijn er paden die over de hoogste toppen gaan met uitzicht over de Noordzee en de bollenvelden in het achterland. De oplettende wandelaar kan een vos, ree, eekhoorn of zelfs damhert spotten. Neem gerust de fietsen mee, want er zijn veel fietspaden en -routes in de omgeving, waaronder paden door de duinen naar Zandvoort en Katwijk. Vanwege het prachtige landschap met een uitgestrekt bosgebied, de ruige duinen en niet te vergeten de in het voorseizoen heerlijk geurende en kleurrijke bollenvelden, is de omgeving van Noordwijk een perfect startpunt voor  fietstochten. Noordwijk kent nameljk een rijke historie, die teruggaat tot zo'n tweeduizend jaar voor Christus. Bezoek de oude dorpskern, proef de sfeer en ervaar hoe een heel ander Noordwijk tot leven komt.

 

De woning is geschikt voor 4 personen. Er zijn drie slaapkamers; 1  tweepersoonsslaapkamer en 2 eenpersoonsslaapkamers. De woning is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien, waaronder een wasmachine. De badkamer heeft een douche. De woning ligt nabij de werkschuur van Staatsbosbeheer (ca. 50 meter).

 

 

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Huisdieren toegestaan
Maximum aantal personen 4
Aantal slaapkamers 3
Kinderbed aanwezig
Wifi aanwezig
Wasmachine aanwezig
Duin en stuifzand gebied

Boswachterij Noordwijk

Een duinenrij die door de natuur en de mens samen is gemaakt
3  Beoordelingen, Mibreghage
8,6
Algemene indruk
8,6
Comfort van de woning
8,5
Schoon, netjes en hygiënisch
8,4
Ligging en omgeving
8,7
Mollerus
Hans en Grietje huisje
24-10-2020 Een heel gezellig, klein huisje op de rand van het bos en duin, prachtig rustig gelegen. We hebben het heerlijk gehad, alleen helaas niet erg goed geslapen ivm de harde matrassen in de slaapkamer beneden. Dat was jammer.
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
6
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
9
A.J.H. Lokker
beoordeling Mibreghage
22-9-2020 Het was een zeer compleet huisje in het bos. De fiets was nodig om naar het strand of dorp te gaan. Verder was er helaas nauwelijks zon rondom het huisje door de vele hoge bomen. Daardoor was het huisje wat kil en somber.
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
5
C ten Wolde
Fijne plek
31-8-2020 Een gezellig huisje die van alle gemakken is voorzien. De bedden zijn wel redelijk hard, maar dit is ook persoonlijk. Vanuit het huisje loop je zo het duingebied in en na ruim 20 minuten sta je op het strand. Leuke omgeving om te fietsen en te wandelen. Een klein minpuntje vond ik het feit dat het huisje vrij donker is van binnen en ook relatief weinig zon op het terras heeft.
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
9
Meer beoordelingen