'Als kers op de taart van ons verblijf liepen de reeen regelmatig langs'
Gelegen in het verrassende Achterhoekse coulisselandschap

Schuttekamp

Foto's Indeling Ligging

Schuttekamp

8,8
Ruurlo, Gelderland
Maximaal 12 personen
Comfortlevel: 5 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 23-4-2019
  26-4-2019
  Paasarrangement 2019
  € 765,00
 • 11-6-2019
  14-6-2019
  Pinksteren midweek Schuttekamp di-vrij
  € 765,00
 • 20-12-2019
  27-12-2019
  Kerstarrangement Schuttekamp
  € 1.845,00
 • 27-12-2019
  3-1-2020
  Oud en Nieuw arrangement Schuttekamp
  € 1.845,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

De groene luiken met een witte lijst en een rood vlak geven aan dat vakantiehuis Schuttekamp destijds hoorde bij landgoed Groot Ruurlo. Dit landgoed met kasteel werd bewoond door de adellijke familie van Heeckeren en is nu in bezit is van de gemeente. Kasteel Ruurlo is verbouwd tot gemeentehuis.

 

Het Achterhoekse landschap met wordt gekenmerkt door eikensingels, weilanden en hakhoutbosjes die overlopen in oude essen, de zogenaamde bolle akkers. Deze akkers doen Engels aan. Ze liggen hoger dan de paden omdat boeren hier eeuwenlang schapenmest en heideplaggen op hebben gebracht. Ze worden in de volksmond ook wel kampen genoemd. Deze akkers werden vooral aangelegd op kleine heuvels die dekzandkopjes worden genoemd. Hierdoor lopen de perceelgrenzen soms grillig en niet, saai, kaarsrecht. U bent, mede daardoor,  getuige van een “speels” landschap met bossen, houtwallen, akkers en bloemrijke weilanden met enkele mooie kastelen.

 

Kortom: hier bent u getuige van het typisch Achterhoekse landschap. De gemoedelijke sfeer maken het gevoel van thuiskomen compleet.

 

In deze prachtige omgeving vindt u vakantiehuis Schuttekamp. In deze, eigentijdse gemeubileerde, grondig verbouwde authentieke boerderij waarbij de klassieke elementen zoveel mogelijk intact zijn gehouden, is op de deel de zeer ruime woonkamer (waarin de staldeuren zijn vervangen door grote ramen) en de luxe keuken gesitueerd. In het voorhuis wordt geslapen in drie ruime slaapkamers, waarvan één met de originele schouw. Op de eerste verdieping zijn nog drie slaapkamers. Er zijn twee badkamers, waarvan één met een ligbad. Buiten beschikt u over een ruime tuin met schuur en terras.

 

 

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Huisdieren toegestaan
Maximum aantal personen 12
Aantal slaapkamers 6
Kinderbed aanwezig
Wifi aanwezig
Wasmachine aanwezig
Afwisselend gebied
3  Beoordelingen, Schuttekamp
8,8
Algemene indruk
8,8
Comfort van de woning
8,8
Schoon, netjes en hygiënisch
8,7
Ligging en omgeving
9,1
A.M.Th. Denekamp-Mulder
Jarig in de Schuttekamp
19-6-2018 Heerlijk weer, een prachtig huis midden in de natuur, reeën in het bos, speurtochten rondom het huis, voetballende kleinkinderen. Relaxed zitten en naar de grote weide voor me staren met daarachter aan de horizon het bos.
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
8
A Beekman
één groot feest!
12-6-2018 Opnieuw met het hele gezin naar een vakantiewoning geweest. Prachtige verbouwde boerderij met alles erop en eraan. Genieten met elkaar en van de natuur. Samen koken,eten,spelen. Volgend jaar gewoon weer!
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
10
Edith Jansen
takkenweekend
29-5-2018 Geweldig weekend gehad met vrienden. Huis is prima, hoewel de tuinstoelen wat zwaar zijn (die moesten regelmatig verplaatst worden) en ik miste het kussen in de stoel. Heerlijk buiten, ruim huis goede voorzieningen.
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
7
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
10
Meer beoordelingen