'Ruime lichte suite met geweldig uitzicht over het landgoed!'

Suite Freule Emma

Suite Freule Emma

9,6
Vorden, Gelderland
Maximaal 4 personen
Comfortlevel: 5 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 6-4-2021
  9-4-2021
  Paasarrangement midweek Suite Freule Emma
  € 744,00
 • 25-5-2021
  28-5-2021
  Pinksteren midweek Suite Freule Emma di-vrij
  € 744,00
 • 23-12-2021
  30-12-2021
  Kerstarrangement Suite Freule Emma
  € 1.794,00
 • 30-12-2021
  6-1-2022
  Oud en Nieuw arrangement Suite Freule Emma
  € 1.764,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Aan de Baakse Beek in de Achterhoek ligt Landgoed Hackfort, een lappendeken van onder andere gras, akkerlanden en bos. Het is een idyllisch kleinschalig boerenlandschap met een rijke historie, gevormd door landheren, boeren en water. U vindt hier historische boerderijen, moestuinen, bloemrijke graslanden en een boomgaard. Er zijn wandelroutes uitgestippeld die u leiden langs de mooiste plekjes van het landgoed.

 

Deze suite bevindt zich op de eerste etage aan de achterkant van het kasteel en is ingericht met een mix van moderne en antieke meubelstukken en geschikt voor 4 personen. De suite is ook geschikt voor mensen die slecht te been zijn of mindervalide. Met de lift is het appartement te bereiken. Opvallend aan deze suite is het licht door de grote ramen in de woon- eetkamer. De suite heeft een riante woon- eetkamer met uitzicht op de tuin aan de achterkant van het kasteel, een keuken-eiland en 2 slaapkamers elk met luxe boxsprings. Er is geen kinderbedje aanwezig. Er zijn 2 badkamers (een met bad en een met douche) en een separaat toilet. Achter het kasteel is een terras met tuinmeubilair voor de gasten aanwezig.

 

In en rondom het kasteel is meer bedrijvigheid dan alleen de vakantiesuites. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er in het souterrain een expositie is, in de grote zaal een bruiloft voltrokken wordt of een cultureel evenement zoals een klassiek concert plaatsvindt. Ook kan het zijn dat er op het landgoed natuurwerkzaamheden worden gedaan. Vlak bij het kasteel, in het voormalige koetshuis, bevindt zich restaurant Keuken van Hackfort, een ideale uitvalsbasis voor een kopje koffie of een heerlijk diner.

Uiteraard proberen wij alle activiteiten op het terrein zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Wij doen ons best u zo goed mogelijk te informeren over geplande activiteiten tijdens uw verblijf. Nieuwsgierig geworden of er een evenement is tijdens uw geplande verblijf? Bekijk dan hier de kalender

 

Bent u met een grotere groep? Er zijn mogelijkheden om meerdere suites tegelijk te boeken. Landgoed Hackfort beschikt eveneens over Suite Baron ArendSuite Freule ClaraSuite Freule ZusSuite De Schatkamer en Kasteel Hackfort.

 

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Maximum aantal personen 4
Aantal slaapkamers 2
Geen huisdieren toegestaan
Wifi aanwezig

Landgoed Hackfort

Omgeven door het parkbos, een moestuin, weilanden en bolle akkers
3  Beoordelingen, Suite Freule Emma
9,6
Algemene indruk
9,8
Comfort van de woning
9,8
Schoon, netjes en hygiënisch
9,6
Ligging en omgeving
9,8
E Ferbeek
fantastisch!
3-8-2020
Algemene indruk
10
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
10
AJ Schoolderman
een plezierige en ontspannen vakantieweek
9-6-2020 Prachtige omgeving, mooi appartement
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
9
A. Baijens
Fantastische suite!
1-4-2020 Enkele heerlijke dagen verbleven in suite freule Emma. Erg grote, luxe suite, heerlijke bedden, schitterend uitzicht op het omringende park, uitstekende keuken en toebehoren, en 's ochtends wakker worden van de vogels. Wat wil je nog meer!
Algemene indruk
10
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
10
Meer beoordelingen