Villa Oud Groevenbeek

Foto's Indeling Ligging

Villa Oud Groevenbeek

9
Ermelo, Gelderland
Maximaal 24 personen
Comfortlevel: 5 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 28-12-2018
  4-1-2019
  Oud en Nieuw arrangement Villa Oud Groevenbeek
  € 4.620,00
 • 23-4-2019
  26-4-2019
  Paasarrangement 2019
  € 1.724,00
 • 11-6-2019
  14-6-2019
  Pinksteren midweek Villa Oud Groevenbeek di-vrij
  € 1.724,00
 • 20-12-2019
  27-12-2019
  Kerstarrangement Villa Oud Groevenbeek
  € 4.720,00
 • 27-12-2019
  3-1-2020
  Oud en Nieuw arrangement Villa Oud Groevenbeek
  € 4.720,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Villa Oud Groevenbeek op Landgoed Oud Groevenbeek (eigendom van Natuurmonumenten) in Ermelo is een in Jugendstil-stijl gebouwd Rijksmonument. Het is onlangs met veel respect voor de originele details gerestaureerd. De villa biedt plaats aan 24 gasten en de ideale locatie voor een incentive, training of andere bedrijfsmatige meeting maar is ook zeer geschikt voor familiefeesten.

 

Wanneer u de oprijlaan oprijdt voelt u direct de unieke uitstraling van deze prachtige villa. U ontdekt de prachtige tuin waarin destijds groenten en fruit werden geteeld. U loopt naar de op een kunstmatige heuvel gelegen kasteelachtige watertoren uit 1912 en bekijkt een druivenkas uit 1915. Hierin groeien de druiven die worden gebruikt voor de eigen landgoedwijn  'Chateau Oud Groevenbeek'. 

 

Op Oud Groevenbeek ligt een netwerk van prachtig gesitueerde paden: langs het landhuis, de Volenbeek, de sprengkop en de grafheuvels op de Groevenbeekse heide. Op dit unieke landgoed komen buizerds, haviken, reeën, wilde zwijnen, vossen, dassen, groene, zwarte & middelste bonte spechten en ijsvogels voor.

 

In de karakteristieke Villa Oud Groevenbeek zijn vijf stijlvolle, royale vakantiesuites gerealiseerd. De torensuite beschikt over 4 vaste bedden, de andere suites hebben 2 vaste bedden (of 2 persoons bed). Deze zijn gelegen op de begane grond en op de eerste en tweede verdieping. Per suite beschikken de gasten over een woonkamer, ruime woonkeuken (met magnetron en vaatwasser)  een badkamer met douche, bad en toilet en 1 slaapkamer. In het woongedeelte van elke suite is tevens een 2 persoons bedbank. Naast de vijf volledig uitgeruste suites is er ook een aparte twee persoons kamer met eigen badkamer. De gemeenschappelijke salon is bestemd voor gezamenlijk gebruik, ontmoeting en ontbijt en eventueel lunch, diner of een meeting.

 

Rondom de villa staat tuinmeubilair voor de gasten van de suites. In overleg kunnen wij een passend programma of cateringpakket voor u samenstellen.

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Maximum aantal personen 20
Aantal slaapkamers 6
Huisdieren niet toegestaan
Wifi aanwezig
Bos en heidegebied
3  Beoordelingen, Villa Oud Groevenbeek
9
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9,1
Schoon, netjes en hygiënisch
8,8
Ligging en omgeving
9,5
Duco de Boer
8,5
7-8-2018 Erg goede accomodatie: stijlvol doch praktisch en heel mooi gelegen.
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
9
Marijke
Prachtig vakantieverblijf!
31-7-2018 Veel ruimte, heel fijn om meerdere suites te hebben als je met meerdere gezinnen bent. Mooie locatie!
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
10
Fam. Goedhart
Een fantastische midweek
28-7-2018 Wij hebben een fantastische midweek gehad op Oud Groevenbeek. Wij waren daar met ons gezin (kinderen/kleinkinderen) vanwege ons 40-jarig huwelijksjubileum en hadden de gehele villa gehuurd. Op een avond hebben we een feest met 50 personen gehouden, waarbij alles (walking diner/tent/aanvullend meubilair etc) eveneens fantastisch werd verzorgd door 'Het Buffet', een cateraar uit omgeving Ermelo. Het was de week waarin warmterecords sneuvelden maar door de grote boom in de tuin was er genoeg schaduw. Wij hebben dus vooral buiten geleefd en alleen van de gemeenschappelijke keuken en de jachtkamer gebruik gemaakt. In de suites hebben we eigenlijk alleen maar geslapen en de badkamer gebruikt. In het huis bleef de warmte in de appartementen aan de zonzijde (toren-, linde en vijversuite) lang hangen; Wij hadden zelf een losse airco en ventilator bij ons voor in de slaapkamers wat aan de nachtrust ten goede kwam. Onze 4 kleinkinderen (3-5 jr) hebben zich in en buiten het huis uitstekend vermaakt. Goede herinneringen hebben we aan de contacten met de beheerder (Max) en de dame die verantwoordelijk is voor de schoonmaak (Marry). De prachtige ligging, het uitrustingsniveau van de suites, de in- en uitwendige uitstraling van de villa en het fantastische weer maakte ons verblijf uniek en onvergetelijk.
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
10
Meer beoordelingen