'Geweldig verblijf, we komen zeker terug!'
Ervaar de grandeur van een bijzonder landgoed

Villa Oud Groevenbeek Vijversuite

Foto's Indeling Ligging

Villa Oud Groevenbeek Vijversuite

8,9
Ermelo, Gelderland
Maximaal 2 personen
Comfortlevel: 5 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 20-12-2021
  23-12-2021
  Verkorte midweek
  € 531,00
 • 23-12-2021
  30-12-2021
  Kerstarrangement Vijversuite
  € 1.094,00
 • 30-12-2021
  7-1-2022
  Oud en Nieuw arrangement Vijversuite
  € 1.064,00
 • 7-6-2022
  10-6-2022
  Pinksteren midweek Vijversuite di-vrij
  € 461,00
 • 23-12-2022
  30-12-2022
  Kerstarrangement Vijversuite
  € 1.094,00
 • 30-12-2022
  6-1-2023
  Oud en Nieuw arrangement Vijversuite
  € 1.064,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Wanneer u de oprijlaan oprijdt ervaart u de grandeur van dit prachtige landgoed. Villa Oud Groevenbeek op Landgoed Oud Groevenbeek (eigendom van Natuurmonumenten) in Ermelo is een in Jugendstil-stijl gebouwd Rijksmonument. Het is onlangs met veel respect voor de originele details gerestaureerd.

 

U kunt heerlijk wandelen door de prachtige tuin waarin destijds groenten en fruit werden geteeld. U vindt er een op een kunstmatige heuvel gelegen kasteelachtige watertoren uit 1912 en een druivenkas uit 1915. Hierin groeien de druiven die worden gebruikt voor de eigen landgoedwijn 'Chateau Oud Groevenbeek'. 

 

Op Oud Groevenbeek ligt een netwerk van prachtig gesitueerde paden. Deze voeren u langs het landhuis, de Volenbeek, de sprengkop en de grafheuvels op de Groevenbeekse heide. Op dit unieke landgoed komen reeën, vossen, dassen, wilde zwijnen, buizerds, haviken, groene, zwarte & middelste bonte spechten en zelfs de ijsvogel voor.

 

Villa Oud Groevenbeek biedt ruimte aan vijf stijlvolle, royale vakantiesuites. De vijversuite ligt op de eerste verdieping. In deze suite beschikt u over een ruime woonkeuken met magnetron (geen oven) en vaatwasser, een woonkamer en een badkamer met douche, bad en toilet. In de ruime slaapkamer vindt u een prachtig gerestaureerd plafon. De suite is gelegen aan de zuidkant en geeft uitzicht op de vijver. De gemeenschappelijke salon is uitsluitend bestemd voor gasten voor het gezamenlijk gebruik van ontbijt, lunch, of diner. Rondom de villa staat tuinmeubilair voor de gasten van de suites.

 

Het interieur is veranderd. De foto's van de binnenzijde zijn daardoor niet up te date. In het voorjaar zullen nieuwe foto's volgen. Momenteel is de wifi onstabiel. Hier wordt aan gewerkt. 

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Geen wifi aanwezig
Maximum aantal personen 2
Aantal slaapkamers 1
Geen huisdieren toegestaan
Bos en heidegebied

Landgoed Oud Groevenbeek

Verstopt in de bossen tussen Putten, Ermelo en Drie vind je het kleine, maar bijzondere landgoed
3  Beoordelingen, Villa Oud Groevenbeek Vijversuite
8,9
Algemene indruk
8,9
Comfort van de woning
8,8
Schoon, netjes en hygiënisch
8,8
Ligging en omgeving
9,4
P Vermeulen
Zonnig weekend in de Vijversuite
14-6-2021 Wij hebben geweldig genoten van ons verblijf in de vijversuite. Bij aankomst werden we verwelkomd door een vogelconcert dat heel ons weekend door bleef fluiten. Ook werden we hartelijk ontvangen door onze gastheer Max. We hebben enorm genoten van ons uitzicht op de vijver en ook van de prachtige omgeving waar we heerlijk konden wandelen. Vrijwel alles wat we nodig hadden was aanwezig. Zeker voor herhaling vatbaar!
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
10
Anoniem
Geweldig verblijf in de Vijversuite
30-5-2021 Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in de Vijversuite. Wat geweldig dat zo'n prachtige Villa niet is omgebouwd tot een luxe hotel met bijbehorende lobby, hotelwinkel, restaurant met terras en bijbehorende ventilatiebakken aan de gevel, en tot zwanen gevouwen handdoeken op je bed. Nee, rust, oude grandeur en verder simpel gehouden, een waar genot. Voor het zien van vleermuizen en reeën hoefde je zelfs de suite niet uit, die zag je vanuit het raam. Ja, die ramen, overal uitzicht! Dus niet tegenover elkaar aan tafel zitten eten, maar naast elkaar om optimaal te genieten van het uitzicht op de vijver. We zijn met tegenzin vertrokken en hebben direct geboekt voor volgend jaar.
Algemene indruk
10
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
10
R.M. Cozzi
Onverwachte bonus
18-5-2021 Zoals verwacht een prima appartement, smaakvol ingericht en met alle faciliteiten die je kunt wensen voor een prettig verblijf. Onverwachte bonus waren de enorme ramen in de vijversuite waardoor je de hele dag door in verbinding staat met buiten ook als je binnen bent. In de avond vliegen de vleermuizen voor je neus rond. En het uitzicht op de vijver is perfect.
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
9
Meer beoordelingen