Luxe en comfort

Luxe en comfort

Vakantiewoningen waar alles aanwezig is om een onbezorgde vakantie te beleven. Dat is waar Buitenleven Vakanties naar streeft. Daarom is er op alle locaties een goed ingerichte keuken om er de lekkerste maaltijden te kunnen bereiden. Ook zorgen we er voor dat alles lekker schoon is en maken we bedden strak op voor een eerste frisse duik in het bed.

Comfortlevel

Alle woningen zijn uniek in hun soort. Toch is er een classificatie opgesteld voor een comfortlevel, met als doel enig inzicht te geven van de mate van luxe. Deze classificatie houdt in dat er bij inspectie onder andere gekeken wordt naar: de locatie, de staat van het onderhoud, de esthetiek van de woning, duurzaamheid en aanwezigheid van extra faciliteiten. In het overzicht hieronder zijn de woningen geselecteerd op het aantal sterren.

Comfortlevel
Comfortlevel

Sterrenclassificatie

De sterrenclassificatie van een accommodatie geeft doorgaans een redelijke indicatie van de prijsklasse ervan. Aangezien meer sterren vaak betekent dat een accommodatie over meer voorzieningen en faciliteiten beschikt, betekent dit ook dat accommodaties met meer sterren doorgaans iets duurder zijn dan accommodaties met minder sterren. Om voor een bepaalde sterrencategorie in aanmerking te komen, dient een vakantiewoning te voldoen aan bepaalde vastgelegde minimumeisen. Om voor meer sterren in aanmerking te komen, moet een vakantiewoning aan steeds meer verplichte normen voldoen. Zo is de sterrenclassificatie dus niet alleen een goede indicator van de prijs van een accommodatie, maar ook van de voorzieningen die er zijn.

Level van comfort

Tijdens inspectie zijn er per vakantiehuis er maximaal 1000 punten te scoren. De punten worden behaald op aanwezigheid van voorzieningen en de kwaliteit hiervan. De verdeling van de punten is op basis van locatie (gedeelde locatie, terrein), de staat van het onderhoud, de woning (cultuurhistorische achtergrond, sanitair), duurzaamheid (mogelijkheid voor afvalscheiding, zonnepanelen) en extra faciliteiten (oplaadpunt voor e-bikes, sauna, tennisbaan). Een opgeteld aantal punten brengt een aantal sterren met zich mee. Een verdiend aantal sterren blijft geldig tot de woning weer opnieuw wordt geïnspecteerd.

3 sterren vakantiehuizen

★★★

Comfortabele woningen van goede kwaliteit maar niet luxe. De woningen zijn netjes ingericht en bieden alle dagelijkse comfort. Geschikt voor gasten die een goede kwaliteit woning zoeken.

4 sterren vakantiehuizen

★★★★

Woningen met een hoogwaardige inrichting en vaak luxe details.

De inrichting is comfortabel en van zeer goede kwaliteit. De woningen beschikken over een bovengemiddelde uitrusting. Geschikt voor veeleisende gasten die waarde hechten aan ruimte en goede kwaliteit.

5 sterren vakantiehuizen

★★★★★

Eersteklas woningen van de hoogste kwaliteit die aan alle eisen voldoen. De inrichting is smaakvol, luxueus en voorzien van alle gemakken en extra’s. Geschikt voor de meest veeleisende gasten voor wie kwaliteit en luxe zeer belangrijk zijn.

Beoordeling vakantiehuizen in de natuur

Gasten ontvangen bij thuiskomst na hun vakantie een enquête via e-mail. Hierin wordt gevraagd naar zijn of haar ervaringen aan de hand van een vragenlijst. De gegeven suggesties helpen ons de kwaliteit van onze woningen te handhaven en waar nodig te verbeteren. Zo zijn bijvoorbeeld ook de resultaten van deze enquête voor iedere huiseigenaar inzichtelijk. In de vragenlijst is er de mogelijkheid een review te schrijven. Gasten bepalen zelf of deze wel of niet geplaatst wordt op de website. De informatie uit reviews op onze website helpen volgende gasten in het kiezen van een vakantiewoning.

5 sterren vakantie online boeken

Buitenleven Vakanties telt alleen 3 sterren, 4 sterren en 5 sterren vakantiehuizen. En het mooie is, welk comfortlevel de woning ook heeft gekregen, alle vakantiewoningen zijn in de natuur. En de natuur wordt volop beleefd vanuit elke vakantiewoning. In Nederland is namelijk nog zoveel te zien en te ontdekken en er zijn droomlocaties te vinden verspreid over het hele land. Laat je inspireren door onze inspiratiepagina voor de perfecte vakantie die aansluiting vindt bij al je wensen.

Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, ben je bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek nu het volledige aanbod en kies je ideale vakantiehuis.