Met z'n allen eropuit

Met z'n allen eropuit

Met een grotere groep op vakantie? Het is allemaal mogelijk bij Buitenleven. Bekijk onze accommodaties!
Bekijk woningen
Ongestoord genietenBeleef de natuur van dichtbijEen momentje voor jezelf

Vakantiehuis 10 personen

De tijd doorbrengen samen met je gezelschap in een rustige en natuurlijke omgeving. Heerlijk ontspannen met zijn allen of juist voor een teamuitje leuke activiteiten doen. Eindelijk de tijd hebben voor elkaar en bijpraten terwijl de houtkachel zorgt voor een knisperend haardvuurtje. Voor al deze wensen is er een passend vakantiehuis. Bekijk hieronder de mogelijkheden wanneer je met 10 personen een weekend of een vakantie in de natuur wil beleven.

Vakantiehuis 10 personen
Vakantiehuis 10 personen

Onze woningen

Bekijk meer woningen
Prettig toeven in een rustige natuurlijke omgeving, geschikt voor rust, wandelen, fietsen.

Met 10 personen in 1 vakantiehuis

Het kan soms erg lastig zijn om een vakantiehuis te vinden voor 10 personen. Als je met 10 personen op vakantie gaat, is het natuurlijk wel zo leuk om met zijn allen in één vakantiehuis te verblijven. Zoek je een gepaste locatie in het groen voor het volgende familieweekend, teamuitje of  vriendenweekend? Dan zijn er gelukkig genoeg vakantiehuizen waarin je samen kunt genieten met een groter gezelschap.

Waarom een vakantiehuis voor 10 personen?

De reden waarom men een vakantiehuis voor 10 personen nodig heeft, kan erg verschillend zijn. Misschien wil je graag met de familie genieten van een weekend vol activiteiten voor jong en oud. Of je kijkt uit naar het jaarlijkse vriendenweekend waarin iedereen eindelijk gezellig kan bijkletsen met jeugdvrienden en -vriendinnen. Natuurlijk kan het ook zijn dat je een vakantiehuis voor 10 personen zoekt voor een teamuitje of weekend vol teambuilding activiteiten. Uiteraard wil iedereen overnachten in hetzelfde vakantiehuis.

Voordelen van een vakantiehuis voor 10 personen

De vakantiehuizen zo ingericht dat iedereen ook de ruimte heeft om zich terug te trekken. De inrichting van groepsaccommodaties is modern en sfeervol. Ook hebben alle vakantiehuizen voor 10 personen een eigentijdse en bijzondere uitstraling. Zowel in als rondom elke groot vakantiehuis is er uiteraard voldoende zit- en eetgelegenheid aanwezig, zodat heel het gezelschap aan zijn trekken komt en iedereen zijn favoriete plekje kan uitzoeken. Niet alleen de ruimte binnen in onze vakantiehuizen is groot; er is ook voldoende buitenruimte. Veel woningen staan op een erf waar te midden van groen samen gespeeld, gebarbecued, gerelaxt en gesport kan worden. Zo liggen alle van onze vakantiehuizen middenin de natuur. Je

kunt tijdens het verblijf heerlijk wandelen in het nabijgelegen bos of fietstochten maken en zo op avontuur gaan en allerlei diersoorten spotten. Jullie doen samen gegarandeerd nieuwe en bijzondere ervaringen op terwijl iedereen geniet van het buiten zijn en het buiten leven. Ga je in de herfst of winter weg? Vakantiehuis Holtermans heeft bijvoorbeeld een tafeltennistafel.  Ideaal dus wanneer het buiten minder mooi weer is.

Bijzonder vakantiehuis voor 10 personen

Elk huis is omgeven door andere natuur en unieke landschappen. Zo is geen enkel plekje hetzelfde. In vakantiehuis Bosuil ervaar je de ruimte voor 10 personen maar gaat tegelijkertijd het knusse gevoel niet verloren door de kleinschaligheid van de boswachterij. Wil je je in het buitenland wanen? Kom dan overnachten in Hoeve Gerendal. Door de aanwezigheid van bergen in dit gebied en het bourgondische leven beleef je het gevoel van ver weg zijn. Vanuit het nabij gelegen Pake Hiem zijn reeën en dassen te spotten. Voor wie van orchideeën houdt, is dit een waar paradijs.

Vakantiehuis voor 10 personen bij Buitenleven Vakanties

Welk vakantiehuis voor 10 personen je ook kiest, jullie brengen met zijn allen deze vakantie of weekend weg altijd door in de natuur en weg van de massa. Dit zorgt ervoor dat iedereen zich helemaal vrij voelt en kan genieten van elkaar en de omgeving. Of het een actieve vakantie wordt of juist een ontspannen relaxvakantie, beide zijn mogelijk. De vakantiehuizen voor grotere groepen zijn rond de feestdagen razend populair. We raden aan wanneer je met een gezelschap van 10 personen bent, om ruim op tijd op zoek te gaan naar een geschikt vakantiehuis. Bekijk hier het volledige aanbod en kies het perfecte vakantiehuis voor 2 tot en met 24 personen bij Buitenleven Vakanties.