Een vakantiehuis naar ieders’ wens

Vakantiehuis 10 personen

U wilt met nog 9 andere personen de tijd doorbrengen in een rustige en natuurlijke omgeving. Heerlijk ontspannen met zijn allen of juist voor een teamuitje van hier leuke activiteiten doen. Eindelijk de tijd hebben voor elkaar en bijpraten terwijl de houtkachel zorgt voor een knisperend haardvuurtje. Voor al deze wensen is er een passend vakantiehuis. Bekijk hieronder de mogelijkheden wanneer u met 10 personen een weekend of een vakantie in de natuur wil beleven.

11 Gevonden accommodatietypes
Drenthe Drenthe doet wat met je

Bosuil

Gees
10 pers.
Gelderland Stuifzand, bossen, heidevelden, schaapskuddes en zacht stromende beekjes

't Slag

Ruurlo
11 pers.

Schuttekamp

Ruurlo
12 pers.

Erff Hoog Burel

Radio Kootwijk
12 pers.

Kasteel Hackfort

Vorden
18 pers.
Limburg Van het Leudal tot Valkenburg

Pake Hiem

Schin op Geul
10 pers.

Hoeve Gerendal

Schin op Geul
10 pers.

Kloosterhof

Haelen
12 pers.
Overijssel Bos, rivieren, het glooiende springendal; dat is Overijssel

Borkeld

Markelo
11 pers.

Holtermans

Olst
12 pers.
Zuid-Holland Beleef de natuur in de randstad.

Laurettehoeve - 12 personen

Tiengemeten
12 pers.
Ruimte en toch dat knusse gevoel

Met 10 personen in 1 vakantiehuis

Het kan soms erg lastig zijn om een vakantiehuis te vinden voor 10 personen. Als u met 10 personen op vakantie gaat, is het natuurlijk wel zo leuk om met zijn allen in één vakantiehuis te verblijven. Zoekt u een gepaste locatie in het groen voor het volgende familieweekend, teamuitje of  vriendenweekend? Dan zijn er gelukkig genoeg vakantiehuizen waarin u kunt genieten met een groter gezelschap.

 

Waarom een vakantiehuis voor 10 personen?

De reden waarom men een vakantiehuis voor 10 personen nodig heeft, kan erg verschillend zijn. Misschien wilt u graag met de familie genieten van een weekend vol activiteiten voor jong en oud. Of u kijkt uit naar het jaarlijkse vriendenweekend waarin men eindelijk gezellig kan bijkletsen met jeugdvrienden en -vriendinnen. Natuurlijk kan het ook zijn dat u een vakantiehuis voor 10 personen zoekt voor een teamuitje of weekend vol teambuilding activiteiten. Uiteraard wil iedereen overnachten in hetzelfde vakantiehuis.

 

Voordelen van een vakantiehuis voor 10 personen

De vakantiehuizen zo ingericht dat iedereen ook de ruimte heeft om zich terug te trekken. De inrichting van groepsaccommodaties is modern en sfeervol. Ook hebben alle vakantiehuizen voor 10 personen een eigentijdse en bijzondere uitstraling. Zowel in als rondom elke groot vakantiehuis is er uiteraard voldoende zit- en eetgelegenheid aanwezig, zodat heel het gezelschap aan zijn trekken komt en iedereen zijn favoriete plekje kan uitzoeken.

Niet alleen de ruimte binnen in onze vakantiehuizen is groot; er is ook voldoende buitenruimte. Veel woningen staan op een erf waar te midden van groen samen gespeeld, gebarbecued, gerelaxt en gesport kan worden. Zo liggen alle van onze vakantiehuizen middenin de natuur. U  kunt tijdens het verblijf heerlijk wandelen in het

nabijgelegen bos of fietstochten maken en zo op avontuur gaan en allerlei diersoorten spotten. Jullie doen samen gegarandeerd nieuwe en bijzondere ervaringen op terwijl iedereen geniet van het buiten zijn en het buiten leven. Gaat u in de herfst of winter weg? Vakantiehuis Holtermans heeft bijvoorbeeld een tafeltennistafel.  Ideaal dus wanneer het buiten minder mooi weer is.

 

Bijzonder vakantiehuis voor 10 personen

Elk huis is omgeven door andere natuur en unieke landschappen. Zo is geen enkel plekje hetzelfde. In vakantiehuis Bosuil ervaart u de ruimte voor 10 personen maar gaat tegelijkertijd het knusse gevoel niet verloren door de kleinschaligheid van de boswachterij. Wilt u zich in het buitenland wanen? Overnacht dan in Hoeve Gerendal. Door de aanwezigheid van bergen in dit gebied en het bourgondische leven beleeft u het gevoel van ver weg zijn. Vanuit het nabij gelegen Pake Hiem zijn reeën en dassen te spotten. Voor wie van orchideeën houdt, is dit een waar paradijs.

 

Vakantiehuis voor 10 personen bij Buitenleven Vakanties

Welk vakantiehuis voor 10 personen u ook kiest, jullie brengen met zijn allen deze vakantie of weekend weg altijd door in de natuur en weg van de massa. Dit zorgt ervoor dat iedereen zich helemaal vrij voelt en kan genieten van elkaar en de omgeving. Of het een actieve vakantie wordt of juist een ontspannen relaxvakantie, beide zijn mogelijk. De vakantiehuizen voor grotere groepen zijn rond de feestdagen razend populair. We raden u aan wanneer u met een gezelschap 10 personen bent, om ruim op tijd op zoek te gaan naar een geschikt vakantiehuis.

 

Bekijk hier het volledige aanbod en kies het perfecte vakantiehuis voor 2 tot en met 24 personen bij Buitenleven Vakanties!