Overnachten tussen de bomen

Overnachten tussen de bomen

Ongestoord genieten in de mooiste bosrijke omgevingen. Buitenleven Vakanties heeft de beste huizen in het bos geselecteerd waar je lekker kunt ontspannen en opladen.
Bekijk woningen
Midden in de natuurRust, ruimte en privacyBeleef de natuur van dichtbij

Vakantiehuis bos

Er even echt helemaal uit zijn. En dat gewoon in Nederland. Rustig de tijd nemen om lekker zelf te koken. Uitgerust wakker worden en slapen op heerlijk comfortabele bedden van het vakantiehuis. Bij Buitenleven Vakanties snappen wij dat wel. Daarom vind je bij ons vakantiehuizen in het bos. Vakantiehuizen die van alle gemakken zijn voorzien en garant staan voor een heerlijke vakantie in het bos.

Vakantiehuis bos
Vakantiehuis bos

Onze woningen

Bekijk meer woningen
Een droomvakantiehuis om in te logeren terwijl de vogels je gezelschap houden en de fietsroutes voor je deur beginnen.

Vakantiehuisjes in het bos

Het plannen van een vakantie of weekendje weg hoeft echt niet ingewikkeld te zijn. Online al eens vakantiehuis bos ingetypt?

Waarom een vakantiehuis bos?

Vakantiehuizen in het bos zijn er in alle soorten en maten en voor ieder gezelschap. Of je nu graag een romantisch weekendje weg met je geliefde boekt of een langere vakantie met vrienden, het gezin of de hele familie, er is voor ieder wat wils. Buitenleven Vakanties heeft een ruim aanbod van huizen in het bos. Een vakantiehuis in het bos is perfect voor als je de rust op wilt zoeken, lekker wilt ontspannen en van de natuur wilt genieten. Of, als je juist actief bezig wilt zijn, zoals wandelen, fietsen kanoen, hutten bouwen....

Je vakantiehuis in de natuur

Een vakantiehuis bos staat garanteen heerlijke vakantie in de natuur. Het vakantiehuis in het bos is een ideale uitvalsbasis voor bijvoorbeeld wandelen en nordic walking tochten. Het bos is ook geweldig voor een fietsvakantie, want Nederland telt duizenden kilometers aan fietspaden. Met de fietskaart van de ANWB kun je heel gemakkelijk zelf je routes uitstippelen. Op zoek naar een andere sportieve activiteit? Ga dan eens naar het Boomkroonpad of het daarnaast gelegen startpunt van boswandelingen door de boswachterij Gieten-Borger. An't Keienpadtien is een vakantiehuis bos waar je heel dichtbij het Boomkroonpad kunt logeren. Een iets spannender activiteit doen? Wellicht is fierljeppen iets. Coendersborg en Borgbloemke zijn goede opties voor als je het fierljeppen aan durft. Liefhebber van watersport? Dan is een boottochtje leuk om te doen. Het is heerlijk peddelen met een kano door de watergangen van de Weerribben. Erg leuke activiteit wanneer je in vakantiehuis 't Schot, Marten en Jikke, Tjasker, Op é Polle, of in HoensHuusie verblijft. Vier je vakantie in een van de vakantiehuizen Kloosterhof of Ursulahof in het Limburgse Leudal? Een smaakvolle activiteit is een bezoek aan Bakhuis Kloosterhof bij boerderij Kloosterhof Midden-Limburg. Vroeger werd hier voor de hele week brood

gebakken en vlaai gemaakt. Eerst wordt de oven van het bakhuis bij boerderij Kloosterhof opgestookt. Je kunt hier het hele proces volgen en daarna de warme broodjes proeven. Genoeg te doen dus, tijdens het verblijf in het bos! En reken maar dat je na een lange dag actief bezig geweest te zijn in de buitenlucht, heerlijk zult slapen in je tijdelijke eigen huisje in het bos…

Ontspannen in het bos

Boek je een vakantiehuisje in het bos om echt even goed bij te komen en te ontspannen? Houd dan een momentje vrij voor bijvoorbeeld een bezoek de aanwezige wellness in je tijdelijke eigen boswachterswoning, in het bos natuurlijk. Ontspan in de sauna of neem een duik in de hout gestookte hottub. Je zult als herboren naar huis terugkeren. Via de zoekfilter kun je selecteren op vakantiehuizen in het bos op aanwezigheid van sauna en hottub.

Vakantiehuizen in de natuur

Nederland kent veelzijdige water- en landschappen: bos, heuvels, heide, graslanden, duinen en zee…. Alles te bereiken op hooguit een paar uur rijden. Van de Hollandse Wadden in het hoge noorden, tot de glooiende heuvels in het Limburgse heuvellandschap. Van de zee in het westen tot het bos en de rust in het oosten van het land. Per vakantiewoning kun je zien op de kaart waar deze in Nederland te vinden is. Zo is in één oogopslag te zien in welke omgeving het vakantiehuisje ligt.

Vakantiehuis bos online boeken

Een vakantiehuis bos is de ideale start van een heerlijke vakantie in de natuur. Een vakantiehuis bos boek je eenvoudig online bij Buitenleven Vakanties. Toch nog niet gevonden wat je zoekt? Ook de Kastelen en Landhuizen kunnen je een fantastische vakantie bezorgen. En wat te denken van de Buitenbeentjes? Allemaal vakantiewoningen midden in de Nederlandse natuur. Ontdek nu het volledige aanbod en kies het ideale vakantiehuis.