Vakantiehuis november

Vakantiehuis november

Hoe fijn om er in de laatste periode van het jaar er even op uit te gaan. Het is overal rustig, behalve in de natuur; ze maakt zich op voor de grote verandering. De meeste bladeren zijn al gevallen, de eerste vogelnesten worden zichtbaar tussen de takken van de bomen. De winter kondigt zich aan!
Bekijk woningen
Gunstige tijd voor een vakantieOngestoord genieten van de rustBeleef hoe de natuur zich opmaakt voor de winter

Verwen jezelf met een vakantie

De zomervakantie is al weer een tijdje achter de rug. De mooie nazomer maakt langzaam plaats voor meer winterse dagen. Het duurt nog even voordat de nieuwe vakantie er weer aankomt. Maar waarom wachten? Verwen jezelf met een vakantie in november en verblijf in ongerepte natuur. Laad op door een vakantie vol rust en ruimte in de natuur. En in november is dat ook nog extra gunstig. Voel hoe het is een geluksvogel te zijn!

Verwen jezelf met een vakantie
Verwen jezelf met een vakantie
Bekijk beschikbare woningen in november

Bekijk beschikbare woningen in november

Bekijk hier wat er allemaal nog beschikbaar is in deze maand en boek snel!

Bekijk beschikbare woningen
Toch liever in een andere maand op vakantie?

Toch liever in een andere maand op vakantie?

Grote kans dat er dan meer huizen beschikbaar zijn! Bekijk hier ons volledige aanbod!

Bekijk alle woningen
We hebben vanuit het huis prachtige korte en lange wandelingen gemaakt door het bos en over het strand. De najaarsstorm zorgde voor spectaculaire metershoge golven op zee. We hebben genoten van een prachtige herfstweek.

Laarzen aan en gáán

Je laten natregen op de mooiste plekjes in de Nederlandse natuur is absoluut geen straf. Heerlijk banjeren door verse plassen in het bos of uitwaaien op het strand of in de duinen. En dan lekker opwarmen bij die heerlijke houtkachel in uw vakantiewoning. November is juist een maand om er nog even tussenuit te gaan voordat de feestdagen zich aandienen. Geniet van een fijne vakantie in het najaar met zijn tweeen, met familie of vrienden. Organiseer een midweek of een weekend voor collega's in een vakantiehuis midden in de natuur. Dat kan zijn aan de kust, in het bos of midden in het boeren landschap en bleef samen de tijd van jullie leven.

Activiteiten in november

He najaar is een perfect moment om er even tussenuit te gaan. Ontdek samen de omgeving in november en zie hoe de natuur veranderd is. De bomen zijn wat kaler, vogelnesten zijn beter zichtbaar. De natuur bewonder je gemakkelijk vanuit je eigen vakantiewoning. En dat kan heel goed per fiets, maar de omgeving verkennen kan ook heel eenvoudig met een wandelingetje. Het mooie is: de meeste wandeltochten beginnen al bij de voordeur van je vakantiehuis. Veel vakantiehuisjes beschikken tegenwoordig over een WiFi internetverbinding. Dit maakt het net stukken makkelijker om ideeën voor een dagje uit te vinden, wat helemaal prettig is wanneer het najaarsweer een keer wat minder is en gemaakte plannen last-minute gewijzigd moeten worden. Bekijk voor ideetjes voor excursies of activiteiten in november de site van Natuurmonumenten of die van Staatsbosbeheer.

Tips voor een vakantiehuis in november

Verblijf tijdens de herfstmaand november in een vakantiehuis van Buitenleven Vakanties en kom na een leuke dag helemaal tot rust met een glas wijn of kopje thee bij de houtkachel van je eigen vakantiehuisje. Bij Buitenleven vakanties is de magie een combinatie van bijzondere woningen op ongekend mooie plekken in de Nederlandse natuur. Urenlang struinen door de duinen van het herfstachtige Schoorl, terwijl je overnacht in Sylvestris of in Blauwe Reiger. Of je brengt een bezoek in november aan het Nationaal Park Dwingelderveld en je logeert in Keuterij 't Haantje, Keuterij Ghysselte of in het Kleinste Huisje. Alle Buitenlevenwoningen zijn uniek, van geen enkele bestaat er een tweede. Het zijn objecten met een verhaal, een rijke historie. Niet alleen boswachterswoningen maar ook statige landhuizen en kastelen zijn sprookjesachtig mooi. En dan zijn er nog de bijzondere vakantiewoningen die vallen in de categorie Buitenbeentjes. De echte pareltjes. Zoals vakantiehuis Haank op landgoed Slangenburg in het Achterhoekse Doetinchem. Een gezellig en knus huisje en toch ruim genoeg voor 5 personen. Voldoende mogelijkheden voor een novembervakantie op maat.

Herfstvakantie voorbij

De herfstvakanties voor scholen en dus de meeste gezinnen, zitten er weer op. Zo kun je in alle rust een vakantiewoning uitzoeken voor de maand november. Deze maand is júist een maand om er nog even tussenuit te gaan voordat de feestdagen zich aandienen. Stilte voor de feeststorm, die in december losbarst. En het daar nog even van nemen door te gaan relaxen in de natuur.

Vakantiehuis in november met extra facilliteiten

Hoe fijn is het om na een frisse novemberdag in het bos op te warmen in een warm bad in je tijdelijke eigen tuin? Een hottub is een op hotgestookte bad met warm water. Zie hier onze vakantiehuizen die beschikken over een hottub:

Ook heerlijk genieten én om op te warmen is een hete sauna. En wat is er nou nog fijner dan een sauna in je vakantiehuis? In november kan het al winters koud aanvoelen. In vakantihuis Olle Tjoard in Termunten en Koetshuis Verwolde in Laren hoef je het nooit koud te hebben.

Boek je vakantiehuis in november online

Op zoek naar een vakantiehuis in november? De mooiste vakantiehuizen in november boek je eenvoudig en online bij Buitenleven Vakanties. Je kunt diverse filters gebruiken om zo tot je ideale vakantiehuis te komen. Filter op provincie, aantal personen en datum van aankomst en vertrek en bekijk direct het resultaat. Heb je specifieke ideeën wat betreft faciliteiten? Deze zijn aan de linker zijde te vinden. Je ideale vakantiehuis in november nog niet gevonden? Er zijn nog zoveel plekken waar je nog kunt genieten van ongerepte en onontdekte Nederlandse natuur. Dus waar wacht je nog op? Kom ook genieten in eigen land en laat je verrassen door wat de Nederlandse natuur allemaal te bieden heeft. Laat je inspireren op onze pagina met vakantiethema's. Ontdek nu het volledige aanbod en kies je vakantie in november die aansluit bij al je wensen.

Bekijk ook: