Vakantiewoningen in Nederland

Onder de naam Buitenleven Vakanties verhuren Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en LandschappenNL gezamenlijk de mooiste vakantiewoningen in Nederland. Deze woningen kenmerken zich door rust en ruimte, maar vooral door de schoonheid van ongerepte natuur. Door heel Nederland zijn unieke vakantiewoningen beschikbaar, vanuit het puntje van Groningen tot aan de Zeeuwse Kust. Voor een heerlijke vakantie vol natuur en ontspanning hoef je dus helemaal niet ver van huis te gaan. Ervaar het gevoel, dat ver weg zó dichtbij kan zijn… Laat de voorpret maar beginnen!

Vakantiewoningen in Nederland
Vakantiewoningen in Nederland

Op vakantie in Nederland

Het voordeel van een vakantie in Nederland is dat je niet ver hoeft te reizen. Je stapt de auto in en binnen hooguit 3 uur rijden ben je in je vakantiewoning. Daarnaast heb je met een vakantie in Nederland geen lange wachtrijen bij een incheckbalie of bij de douane. Korter reizen is dus langer vakantie. Wie wil dat niet? Met tal van mogelijke outdoor- én indoor-activiteiten die Nederland te bieden heeft, ga je je niet snel vervelen. Nederland is daarmee in ieder jaargetijde een geschikte vakantiebestemming voor jong en oud.

Een vakantiewoning in Nederland

Het unieke samenwerkingsverband tussen Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en LandschappenNL maakt het voor jou mogelijk te verblijven in de meest diverse vakantiewoningen in Nederland. Al deze woningen vormen een uniek aanbod droomwoningen voor iedereen. Van landhuizen en kastelen tot boswachterswoningen en buitenbeentjes. Er is voor ieder wat wils.

Vakantiewoning in Nederlands landschap

Ervaar de prachtige natuurgebieden van Nederland eens op een andere manier en wordt wakker in je vakantiewoningen in het Nederlanse landschap. Nederland kent veel gevarieerde landschappen. Zo zijn er landschappen met grote en kleine bosgebieden, rivierlandschappen, lange kuststroken met duinpannen en zandstranden, Zuid Hollandse polderlandschappen, zandverstuivingen op de Veluwe, de bloemrijke Achterhoekse coulissen, de waterrijke Weerribben Wieden in Overijssel en niet te vergeten het Limburgse heuvellandschap. In al deze landschappen hebben we meerdere vakantiewoningen. De keuze is aan jou!

Soorten vakantiewoningen in Nederland

Wat kies je? Een knusse boswachterswoning met rode luikjes, een suite in een kasteel of toch liever een locatie met een rijke cultuurhistorie?

Er is voor iedereen een vakantiewoning in Nederland te vinden, waar je met je partner of zelfs gehele familie of groepen tot 24 personen kunt vertoeven.

Er is voor iedereen een vakantiewoning in Nederland te vinden, waar je met je partner of zelfs gehele familie of groepen tot 24 personen kunt vertoeven.Vakantiewoningen met natuur

Kenmerkend aan onze vakantiewoningen is dat je de natuur dichtbij beleeft. In bijna alle provincies zijn onze vakantiewoningen met natuur te vinden. Of pal in de natuur, of met de natuur om de hoek. In Limburg verblijf je bijvoorbeeld aan de prachtige beekjes van kristalhelder water die hun weg vinden tussen de typerende bergen en dalen. En je bevindt je op steenworpafstand van België en Duitsland: genoeg mogelijkheden tot een leuk dagje uit dus! In het Noorden van Nederland kun je verblijven in een van de gerenoveerde ruime boerderijen in Friesland en Groningen. Waar Limburg zich kenmerkt door de vele heuvels en dalen vind je in Friesland uitgestrekte weilanden met kronkelende fiets- en wandelpaden. Zo kun je in de provincie Overijssel de directe natuur om je vakantiewoning verkennen vanaf het water. Bij enkele van de woningen is zelfs een kano aanwezig. Zo beleef je ieder deel van ons land met zijn eigen karakter vanuit een vakantiewoning in de natuur.

Vakantiewoning in Nederland online boeken

Bekijk gerust ons aanbod van vakantiewoningen in Nederland en waan je in de rol van boswachter, kasteelheer of barones. Een vakantiewoning in Nederland, boek je gemakkelijk bij Buitenleven Vakanties. Toch hier nog niet gevonden wat je zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Bekijk voor meer inspiratie onze vakantiethema's. In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken.Voor de pure natuurbeleving boek je een accommodatie midden in de natuur en voor die vakantie midden in de Nederlandse natuur, ben je bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek het volledige aanbod en kies je ideale vakantiehuis.