Onvergetelijke vakantie in ongerepte Nederlandse natuur
Dat ver weg zó dichtbij kan zijn

Vakantiewoningen in Nederland

Onder de naam Buitenleven Vakanties verhuren Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en LandschappenNL gezamenlijk de mooiste vakantiewoningen in Nederland. Deze woningen kenmerken zich door rust en ruimte, maar vooral door de schoonheid van ongerepte natuur. Door heel Nederland zijn unieke vakantiewoningen beschikbaar, vanuit het puntje van Groningen tot aan de Zeeuwse Kust. Voor een heerlijke vakantie vol natuur en ontspanning hoeft u dus helemaal niet ver van huis te gaan. Ervaar het gevoel, dat ver weg zó dichtbij kan zijn… Laat de voorpret maar beginnen!

 

 

 

Op vakantie in Nederland

Het unieke samenwerkingsverband tussen Staatsbosbeheer , Natuurmonumenten en LandschappenNL maakt het voor u mogelijk te verblijven in de meest diverse vakantiewoningen in Nederland. Al deze woningen vormen een uniek aanbod droomwoningen voor iedereen. Van landhuizen en kastelen tot boswachterswoningen en buitenbeentjes. Er is voor ieder wat wils.

 

Waarom een vakantiewoning in Nederland

Het voordeel van een vakantie in Nederland is dat u niet ver hoeft te reizen. U stapt de auto in en binnen hooguit 3 uur rijden bent u in uw vakantiewoning. Daarnaast heeft u met een vakantie in Nederland geen lange wachtrijen bij een incheckbalie of bij de douane. Korter reizen is dus langer vakantie. Wie wil dat niet? Met tal van mogelijke outdoor- én indoor-activiteiten die Nederland te bieden heeft, gaat u zich niet snel vervelen. Nederland is daarmee in ieder jaargetijde een geschikte vakantiebestemming voor jong en oud.

 

Vakantiewoning met natuur 

Kenmerkend aan onze vakantiewoningen is dat u de natuur van dichtbij ervaart. In bijna alle provincies zijn onze vakantiewoningen met natuur te vinden. Of pal in de natuur, of met de natuur om de hoek. In Limburg verblijft u bijvoorbeeld aan de prachtige beekjes van kristalhelder water die hun weg vinden tussen de typerende bergen en dalen. En u bevindt zich op steenworpafstand van België en Duitsland: genoeg mogelijkheden tot een leuk dagje uit dus!

In het Noorden van Nederland kunt u verblijven in een van de gerenoveerde ruime boerderijen in Friesland en Groningen. Waar Limburg zich kenmerkt door de vele heuvels en dalen vindt u in Friesland uitgestrekte weilanden met kronkelende fiets- en wandelpaden. Zo kunt u in de provincie Overijssel de directe natuur om uw vakantiewoning verkennen vanaf het water. Bij enkele van de woningen is zelfs een kano aanwezig. Zo beleeft u ieder deel van ons land met zijn eigen karakter vanuit een vakantiewoning in de natuur.

Vakantiewoning in Nederlands landschap

Nederland kent veel gevarieerde landschappen. Zo zijn er landschappen met grote en kleine bosgebieden, rivierlandschappen, lange kuststroken met duinpannen en zandstranden, oer Zuid Hollandse polderlandschappen, zandverstuivingen op de Veluwe, de bloemrijke Achterhoekse coulissen, de waterrijke Weerribben Wieden in Overijssel en niet te vergeten het Limburgse heuvellandschap. In al deze landschappen hebben we meerdere vakantiewoningen. De keus is aan u!

 

Soorten vakantiewoningen in Nederland

Wat kiest u? Een knusse boswachterswoning met rode luikjes, een suite in een kasteel of toch liever een locatie met een rijke cultuurhistorie? Er is voor iedereen een vakantiewoning in Nederland te vinden, waar u met uw partner of zelfs gehele familie of groepen tot 20 personen kunt vertoeven.

 

Vakantiewoning in Nederland online boeken

Bekijk gerust ons aanbod van vakantiewoningen in Nederland en waan u in de rol van boswachter, kasteelheer of barones. Een vakantiewoning in Nederland, boekt u gemakkelijk bij Buitenleven Vakanties. Toch hier nog niet gevonden wat u zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Bekijk voor meer inspiratie onze vakantiethema's. In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken.Voor de pure natuurbeleving boekt u een accommodatie midden in de natuur en voor die vakantie midden in de Nederlandse natuur, bent u bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek het volledige aanbod en kies uw ideale vakantiehuis.

 

Bekijk ook: