Logeren in de mooiste Nederlandse natuur
Logeren in het bos

Vakantiewoningen in Nederland

Onder de naam Buitenleven Vakanties verhuren Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en LandschappenNL gezamenlijk de mooiste vakantiewoningen in Nederland. Deze woningen kenmerken zich door rust en ruimte, maar vooral door de natuur. Door heel Nederland zijn unieke vakantiewoningen beschikbaar, vanuit het puntje van Groningen tot aan de Zeeuwse Kust. Wat kiest u? Een knusse boswachterswoning met rode luikjes, een suite in een kasteel of toch liever een locatie met een rijke cultuurhistorie? Er is voor iedereen een vakantiewoning in Nederland te vinden, waar u met uw partner of zelfs gehele familie of groepen tot 20 personen kunt vertoeven.

 

Vakantiewoningen in Nederland

Het unieke samenwerkingsverband tussen Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en LandschappenNL maakt het voor u mogelijk te verblijven in de meest diverse vakantiewoningen in Nederland. Al deze woningen  vormen een uniek aanbod droomwoningen voor iedereen: van landhuizen en kastelen tot boswachterswoningen

 

Kenmerkend aan onze vakantiewoningen is dat u de natuur van dichtbij ervaart. In Limburg verblijft u bijvoorbeeld aan de prachtige beekjes van kristalhelder water die hun weg vinden tussen de typerende bergen en dalen. En u bevindt zich op steenworpafstand van België en Duitsland: genoeg mogelijkheden tot een leuk dagje uit dus!

 

In het Noorden van Nederland kunt u verblijven in een van de gerenoveerde ruime boerderijen in Friesland. Waar Limburg zich kenmerkt door de vele heuvels en dalen vindt u in Friesland uitgestrekte weilanden met kronkelende fiets- en wandelpaden.

Ook kunt u Friesland vanaf het water beleven. Zo beleeft u ieder deel van ons land met zijn eigen karakter vanuit een vakantiewoning in Nederland!

 

Bij Buitenleven Vakanties breiden we het aanbod vakantiewoningen in Nederland regelmatig uit. Waar het aanbod in de beginjaren voornamelijk bestond uit boswachterswoningen midden in bossen, vindt u bij ons tegenwoordig ook diverse landhuizen en kastelen. Tijdens uw verblijf in een van deze statige landhuizen waant u zich in de rol van kasteelheer of barones. Deze woningen zijn daarnaast uitermate geschikt voor grote groepen mensen. Zo kunt u met uw gehele kennissenkring genieten van de mooiste landhuizen en kastelen!

 

Bekijk gerust ons aanbod van vakantiewoningen in Nederland en waan u in de rol van boswachter, kasteelheer of barones!