Weg van de massa

Weg van de massa

Na een dag in de buitenlucht, is het ’s avonds heerlijk genieten bij de houtkachel met een kopje thee of glaasje wijn. Nadromen over wat de dag heeft gebracht en alvast de dag van morgen doornemen. Totdat er plots een ree verschijnt en onverstoorbaar doorloopt.
Bekijk woningen
Ontspannen vakantie voor rustzoekersWeg van de bewoonde wereldUnieke locaties in het bos

Afgelegen vakantiehuis

Rustzoekers gaan rust vinden in de natuur. Kom uitrusten in een van onze vakantiehuizen waar de stilte voelbaar aanwezig is. Alleen, met een vriend of vriendin of met een grotere groep. Logeer in de mooiste Nederlandse natuur en voel wat de natuur met je doet.

Afgelegen vakantiehuis
Afgelegen vakantiehuis

Onze woningen

Bekijk meer woningen
Afgelopen weekend hebben wij genoten van ons verblijf in Wildspieker in het Springendal. Schitterende omgeving en heerlijk elke ochtend ontbijt met uitzicht op rennende hazen en grazende reeën. Ook aan het begin van de avond zijn ze te zien.

Afgelegen vakantiehuis

Rustzoekers, natuurliefhebbers, wandelaars en levensgenieters...stel je je eens voor: Gewekt worden in de ochtend door het gezang van de vogeltjes. Dat is nog eens wakker worden! Kopje koffie op het terras van de vakantiewoning en de ochtend is compleet. Na het ontbijt trek je er rustig op uit, want de directe omgeving van je afgelegen vakantiehuis leent zicht uitstekend voor een wandeling of fietstocht. Of je plant een heerlijke picknick in het bos om er eens lekker tussenuit te gaan. Of je doet juist niets en verblijft een dagje rondom het huisje. De kinderen hebben hier immers alle ruimte om vrij te spelen.

Waarom een afgelegen vakantiehuis

Een vakantiehuis dat wat meer afgelegen ligt, geeft een gevoel van rust, ruimte en privacy. Klinkt dat goed? Kom dan eens overnachten in een vakantiehuis die vrij staat in de natuur! In een vakantiehuis van Buitenleven Vakanties beleef je niet alleen een prachtige omgeving, maar ook zul je er opladen. Op een groot vakantiepark krijg je niet het vrije gevoel. Een wandeling in het bos of een fietstocht langs bolle akkers, graslandschappen geven je pas echt het gevoel van vrijheid. Midden in de natuur heerst er nog echte stilte en is dé aangewezen plek waar je geen overlast van verkeer, mensen, drukte hebt.

Weg van de massa

Vakantiehuisjes die wat afgelegen liggen, hebben niet de voorzieningen in de buurt liggen zoals een supermarkt, cafe, restaurant, clubs, snelwegen en toeristische centra. Het vakantiehuis en haar omgeving zijn daarentegen weer top. Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien en enkele hebben zelfs een sauna of hottub. De omgeving is bosrijk en zeer natuurlijk terwijl de sauna en gezellige houtkachel veel toevoegen aan de sfeer en het comfort. Hoe heerlijk om de vrijheid te voelen om daar in te duiken? Bijna alle woningen die ver weg zijn van de massa beschikken over een gezellige houtkachel, een ruime badkamer en een luxe ingerichte keuken. Zo zijn horecagelegenheden overbodig geworden. De afgelegen vakantiehuizen zijn niet alleen midden in de prachtige natuur; je vindt

er stilte rust en, mede door de sauna en de houtkachel, volledige ontspanning. Weg van de massa, bepaal je helemaal zelf de richting van je vakantie.

Verstopt in het bos

Enkele van onze woningen liggen lekker diep in het bos. Afgelegen ligging in het kwadraat. Boswachterswoning Klein Spriel bijvoorbeeld, tref je aan na een tochtje door het bos. En vakantiehuisje Waskolk ligt prachtig op de rand van het Speulder- en Sprielderbos. Bij vakantiehuis 't Loor heb je al een deel Achterhoek gezien en beleeft wanneer je arriveert bij de woning. Zo ligt Landhuis Leuvenhof verstopt in de Leuvenumse bossen. De route er naar toe is al een hele belevenis. En soms, heel soms is het huisje zo ver afgelegen, dat je echt even moet zoeken naar de juiste route en het juiste landweggetje. Dan een afslag missen; je bent niet de eerste en ook niet de laatste zijn die dit overkomt.

Afgelegen vakantiehuis online boeken

Een rustgevende vakantie in Nederland en een afgelegen vakantiehuis pal in de natuur, boek je gemakkelijk  online bij Buitenleven Vakanties. Toch hier nog niet gevonden van je zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Laat je inspireren door onze vakantiethema's. In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, ben je bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek het volledige aanbod en kies je ideale vakantiehuis.

Bekijk ook: