Ruimte voor iedereen

Ruimte voor iedereen

Een vakantie samen waar alle ruimte is voor iedereen. Met familie of met vrienden de tijd samen doorbrengen. Dat vind je in een groot vakantiehuis midden in de natuur. Voor elke gelegenheid en groep is er een passend vakantiehuis met luxe en comfort. Kom met 12 personen overnachten in de natuur.
Bekijk onze woningen
Vakantiehuis met luxe en comfortRuimte genoeg voor iedereenSamen de tijd doorbrengen in de natuur

Vakantiehuis 12 personen

Bent u op zoek naar een vakantiehuis voor 12 personen? Gelukkig heeft Buitenleven Vakanties het u makkelijk gemaakt. Hieronder vindt u de selectie aan vakantiehuizen die geschikt zijn voor 12 personen. Met de hele groep in een vakantiewoning, wel zo gezellig!  Met zijn allen - jong en oud - de natuur beleven, zorgt voor een onvergetelijke tijd!

Vakantiehuis 12 personen
Vakantiehuis 12 personen

Onze woningen

Bekijk meer woningen
Fantastische en goed verzorgde boerderij met veel ruimte voor ons allemaal. Prachtige omgeving. Boerderij is royaal ingericht; goed ingerichte keuken met voldoende, schone en nieuwe apparatuur om prettig zelf te kunnen koken. Wij zijn zeer enthousiast.

Voor een groep van 12 personen

Bent u voornemens binnenkort er tussen uit te gaan met vrienden of familie en bent u hiervoor op zoek naar een geschikt vakantiehuis voor 12 personen? Dan is een 12 persoons vakantiehuis midden in de mooiste Nederlandse natuur ideaal. Bij Buitenleven Vakanties is er voor elke groep een prima aanbod, zelfs die voor 12 personen of meer. Met zeven woningen die geschikt zijn voor minimaal 12 personen is de keuze ruim en is het verblijf een feest. En u kunt bij ons met elk gezelschap en voor elke gelegenheid terecht: een familieweekend, jubileum, verjaardag, bedrijfsfeest of een andere gelegenheid. En daarbij: een verblijf in een van onze vakantiehuizen in Nederland voor 12 personen zorgt voor de mooiste verhalen bij thuiskomst.

12 persoons vakantiehuis

De 12 persoons vakantiehuizen zijn voorzien van alle gemakken en de omgeving biedt tal van mogelijkheden voor uitstapjes en bezienswaardigheden. In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken. Een goed voorbeeld is vakantiehuis Schuttekamp. Een prachtig en ruime vakantiewoning,gelegen in het gemoedelijke van de Achterhoek. Een landschapmet bossen, houtwallen, akkers en bloemrijke weilanden kenmerken dit mooie gebied. Kortom, u bent hier middenin de natuur en u kunt alle kanten op om naar hartenlust te wandelen of fietsen. Verblijft u liever in een kasteel of landgoed? Villa Oud Groevenbeek en Kasteel Hackfort zijn goede opties voor een vakantiehuis voor 12 personen. Beiden zijn onderverdeeld in suites zodat ieder verzekerd is van zijn privacy. Niet een gewone plek voor een weekend weg of voor een vakantie en daarom staat dit garant voor een bijzondere en unieke ervaring. Neem gerust de fietsen mee, want er zijn genoeg (uitgestippelde) fietsroutes!

Met zijn twaalven op een eiland verblijven? Kan ook! Ervaar de weidsheid van eiland Tiengemeten in Laurettehoeve. Hier viert u vakantie die ook met kinderen ideaal te noemen is. Met Speelnatuur Tiengemeten is er 4,5 hectare bomen, beekjes, bloemen, blubber en beestjes. Het ultieme buitenleven gevoel komt hier naar boven op dit minimaal bewoonde eiland en dat op zo’n korte afstand van Rotterdam.

Groot vakantiehuis in de natuur

Niets is fijner dan tijd met elkaar door te brengen en samen leuke activiteiten te ondernemen vanuit uw vakantiehuis voor 12 personen in Nederland. Al onze vakantiewoningen zijn ver weg van de massa. Sterker nog, de vakantiehuizen bevinden zich midden in de natuur, zo ook het 12 persoons vakantiehuis. Omdat dit ruime vakantiehuis van alle gemakken is voorzien en de meeste zelfs luxueus te noemen zijn, is er voor ieder wat wils. De vakantiehuizen zijn allen uniek in hun soort. De moderne inrichting zorgt dat zowel u als uw gezelschap zich snel thuis voelt. Beleef de leukste avonturen in een prachtige omgeving met uw vrienden, familie of een ander gezelschap. Samen in een vakantiehuis van Buitenleven Vakanties beschikken jullie over alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie of weekend weg.

Kies uw vakantiehuis voor 12 personen online

Wat u ook kiest, bij een vakantiehuis voor 12 personen bent u bij Buitenleven Vakanties helemaal goed. Een weekend weg of een langere vakantie midden in de Nederlandse natuur, er is altijd een geschikt vakantiehuis dat aansluit bij uw wensen. Nieuwsgierig geworden? Ontdek hier het volledige aanbod en kies uw ideale vakantiehuis.