Vakantiehuis 12 personen

Bent u op zoek naar een vakantiehuis voor 12 personen? Gelukkig heeft Buitenleven Vakanties het u makkelijk gemaakt. Hieronder vindt u de selectie aan vakantiehuizen die geschikt zijn voor 12 personen. Met de hele groep in een vakantiewoning, wel zo gezellig!  Met zijn allen - jong en oud - de natuur beleven, zorgt voor een onvergetelijke tijd!

Voor een groep van 12 personen

Bent u voornemens binnenkort er tussen uit te gaan met vrienden of familie en bent u hiervoor op zoek naar een geschikt vakantiehuis voor 12 personen? Dan is een 12 persoons vakantiehuis midden in de mooiste Nederlandse natuur ideaal. Bij Buitenleven Vakanties is er voor elke groep een prima aanbod, zelfs die voor 12 personen of meer. Met zeven woningen die geschikt zijn voor minimaal 12 personen is de keuze ruim en is het verblijf een feest. En u kunt bij ons met elk gezelschap en voor elke gelegenheid terecht: een familieweekend, jubileum, verjaardag, bedrijfsfeest of een andere gelegenheid. En daarbij: een verblijf in een van onze vakantiehuizen in Nederland voor 12 personen zorgt voor de mooiste verhalen bij thuiskomst.

Groot vakantiehuis in de natuur

Niets is fijner dan tijd met elkaar door te brengen en samen leuke activiteiten te ondernemen vanuit uw vakantiehuis voor 12 personen in Nederland. Al onze vakantiewoningen zijn ver weg van de massa. Sterker nog, de vakantiehuizen bevinden zich midden in de natuur, zo ook het 12 persoons vakantiehuis. Omdat dit ruime vakantiehuis van alle gemakken is voorzien en de meeste zelfs luxueus te noemen zijn, is er voor ieder wat wils. De vakantiehuizen zijn allen uniek in hun soort. De moderne inrichting zorgt dat zowel u als uw gezelschap zich snel thuis voelt. Beleef de leukste avonturen in een prachtige omgeving met uw vrienden, familie of een ander gezelschap. Samen in een vakantiehuis van Buitenleven Vakanties beschikken jullie over alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie of weekend weg.

12 persoons vakantiehuis

De 12 persoons vakantiehuizen zijn voorzien van alle gemakken en de omgeving biedt tal van mogelijkheden voor uitstapjes en bezienswaardigheden. In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken.

Een goed voorbeeld is vakantiehuis Schuttekamp. Een prachtig en ruime vakantiewoning,  gelegen in het gemoedelijke van de Achterhoek. Een landschap met bossen, houtwallen, akkers en bloemrijke weilanden kenmerken dit mooie gebied. Kortom, u bent hier middenin de natuur en u kunt alle kanten op om naar hartenlust te wandelen of fietsen.

Verblijft u liever in een kasteel of landgoed? Villa Oud Groevenbeek en Kasteel Hackfort zijn goede opties voor een vakantiehuis voor 12 personen. Beiden zijn onderverdeeld in suites zodat ieder verzekerd is van zijn privacy. Niet een gewone plek voor een weekend weg of voor een vakantie en daarom staat dit garant voor een bijzondere en unieke ervaring. Neem gerust de fietsen mee, want er zijn genoeg (uitgestippelde) fietsroutes!

Met zijn twaalven op een eiland verblijven? Kan ook! Ervaar de weidsheid van eiland Tiengemeten in Laurettehoeve. Hier viert u vakantie die ook met kinderen ideaal te noemen is. Met Speelnatuur Tiengemeten is er 4,5 hectare bomen, beekjes, bloemen, blubber en beestjes. Het ultieme buitenleven gevoel komt hier naar boven op dit minimaal bewoonde eiland en dat op zo’n korte afstand van Rotterdam.

Kies uw vakantiehuis

Wat u ook kiest, bij een vakantiehuis voor 12 personen bent u bij Buitenleven Vakanties helemaal goed. Een weekend weg of een langere vakantie midden in de Nederlandse natuur, er is altijd een geschikt vakantiehuis dat aansluit bij uw wensen.

Nieuwsgierig geworden? Ontdek hier het volledige aanbod en kies uw ideale vakantiehuis.