Genieten van de omgeving en het gezelschap

Genieten van de omgeving en het gezelschap

Met zijn allen een weekendje weg of een langere vakantie samen zijn. Eindelijk weer eens echt de tijd te hebben om tot laat te tafelen, samen te wandelen of een goed gesprek. In de natuur ben je met het hele gezelschap altijd thuis.
Bekijk woningen
Weer echt de tijd voor elkaarIn privacy samen de tijd doorbrengenRuime vakantiewoningen

Vakantiewoningen voor groepen

Onderstaande woningen van Buitenleven Vakanties zijn bij uitstek geschikt als vakantiewoning voor een groep mensen. Staat er binnenkort een familie- of vriendenweekend op de planning? Boek dan één van de vakantiewoningen uit onderstaand overzicht. Onze woningen staan in bijna alle provincies van Nederland. En mocht je nu juist deze ruimte zo fijn vinden met een klein gezelschap, dan kan dat natuurlijk ook.

Vakantiewoningen voor groepen
Vakantiewoningen voor groepen

Onze woningen

Bekijk meer woningen
Mooi en goed verzorgd allemaal en super in de bossen. Een fantastisch weekend gehad samen! Met name de uitgebreide collectie serviesgoed werd gewaardeerd en de top pannen!

Op vakantie met de hele groep

Waarom een vakantiewoning voor groepen?

Overdag lekker met zijn allen struinen door de duinen, gezellig uitgebreid dineren of gewoon met de hele familie of vriendengroep lekker bankhangen: het is allemaal mogelijk vanuit onze vakantiewoningen voor groepen. In de woningen op deze pagina is koken en overnachten voor groepen geen enkel probleem. Daarbij is het met een groep heerlijk toeven in de natuur. Dus, staat er binnenkort een familie- of vriendenweekend op de planning? Bekijk dan onze grote vakantiewoningen midden in de natuur!

Met de groep in de natuur

Vanuit onze vakantiewoningen voor groepen is er in iedere provincie genoeg te beleven. Onze groepsaccomodaties staan in Drenthe, Gelderland, Groningen, Limburg, Overijssel, Utrecht en Zuid-Holland.  En in al deze provincies is genoeg te beleven. Het hele jaar door zijn er genoeg activiteiten voor leuke uitstapjes. Een mooi voorbeeld hiervan is het bezoeken van een prachtig natuurgebied in de directe omgeving. Denk aan de Veluwe, of Weerribben-Wieden. Ook is het natuurlijk mogelijk om één van de steden in de buurt van onze vakantiewoningen voor groepen te bezoeken. Waar de ene helft van het gezelschap zich uitleeft in bijvoorbeeld de winkeltjes, kan de andere helft de bruine cafés in de stad opzoeken. Ook kun je een museum bezoeken die dichtbij de vakantiewoning te vinden is. De perfecte combinatie van natuur en cultuur snuiven! Of wat te denken van wat meer actie? Een watersportactiviteit of een actieve groepswandeling in het bos, al dan niet met een boswachter.

Grote vakantiehuizen in de natuur

Bovenstaande vakantiewoningen voor groepen zijn geschikt voor 10 tot en met 24 personen. U geniet dus met zowel (schoon)familie, collega’s of vrienden van de unieke locaties vanuit de woning met een verhaal. Je kunt er namelijk van op aan dat al onze woningen een unieke geschiedenis hebben en wij zijn meer dan bereid deze te vertellen. Bijvoorbeeld de geschiedenis van een kasteel of landhuis. In Gelderland zijn er twee kastelen waar je met het hele gezelschap uitstekend kunt vermaken.

Zowel Kasteel Hackfort als Villa Oud Groevenbeek zijn gelegen in prachtige natuur en het voordeel van deze locaties is dat er afzonderlijke suites zijn. Zo ben je verzekerd van ruimte en privacy voor jezelf en voor het hele gezelschap.

Vakantiewoningen in de natuur

Wist je dat je met een vakantie in een vakantiehuis voor een groep meteen een steentje bijdraagt aan de natuur? Een deel van de verhuuropbrengst gaat rechtstreeks naar de instandhouding van de natuur en een ander deel wordt mede gebruikt voor de instandhouding van de vakantiewoning. Reden genoeg om met zijn allen in de natuur te verblijven.

Vakantiewoning voor groepen online boeken

Een overnachting midden in de bijzondere Nederlandse natuur boek je gemakkelijk bij Buitenleven Vakanties. In de zoekfilters geef je aan wat alle wensen zijn. Denk aan de voorkeur voor een provincie, de grootte van de groep, de aankomst en vertrek dag en de aanwezigheid van faciliteiten. Toch nog niet gevonden wat je zoekt? In Nederland is zoveel te zien en te ontdekken en op bijna elke plek in Nederland is er een droomlocatie te vinden! Laat je inspireren op onze inspiratiepagina. Heb je naar aanleiding van één van bovenstaande woningen nog een vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, ben je bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek nu het volledige aanbod en kies het ideale vakantiehuis.

Bekijk ook