Vakantiewoningen in Zeeland

Zeeland is gevestigd in het zuidwesten van Nederland en het prachtige landschap bestaat vooral uit een lappendeken van polders en dijken. Bijna de gehele provincie ligt op of onder zeeniveau en voert al sinds de middeleeuwen een strijd tegen het water. De vele kleine eilandjes zijn langzaam samengegroeid tot de grote schiereilanden zoals we die nu kennen. U ligt met uw vakantiewoningen in Zeeland ligt letterlijk in de zee, waardoor strand en water nooit ver weg zijn.

 

Geniet van de prachtige stranden of beoefen de leukste watersporten in vanuit uw vakantiewoning in Zeeland. Maak fietstochten langs de stranden, proef de lekkerste zeevruchten, zo vanuit de zee op uw bord. Breng een bezoek aan de Oosterscheldekering, een van de meest indrukwekkende waterweringen van alle deltawerken. Ontdek Zeeland vanuit een boswachterswoning of een historische boerderij!

1 Gevonden accommodatietype
Zeeland Zee, strand en een prachtig binnenland

't Uusje

Oostkapelle
4 pers.

Vakantiewoningen in Zeeland

In Zeeland vindt u niet alleen de veel bekroonde schoonste stranden van Nederland, maar de provincie beschikt ook over prachtige bossen, duin- en andere natuurgebieden. Ook de flora en fauna is op z’n zachts gezegd bijzonder te noemen. Damherten verschuilen zich in de eikenbosjes in de duinen en de provincie is een geliefd broedgebied voor vele, prachtige (zang)vogels. Dit alles bereikt u eenvoudig vanuit uw vakantiewoning in Zeeland.

 

Wanneer men aan Zeeland denkt zijn vaak de stranden en de zee het eerste wat te binnen schiet, en deze liggen dan ook vanzelfsprekend op loopafstand van uw vakantiewoning in Zeeland. Geheel logisch, gezien naam en de ligging. Maar Zeeland heeft nog zoveel meer te bieden! De provincie biedt een grote verscheidenheid aan zee en stranden, prachtige bossen en natuurgebieden.

 

Deze gebieden zijn wandelend, per fiets of in een aantal gevallen zelfs per paard te ontdekken.

In de monumentale steden Zierikzee en Middelburg komt u statige herenhuizen, oude pakhuizen en vele monumenten tegen. Ook lenen deze steden zich perfect voor een dag shoppen en cultuur snuiven. Watersporten zijn in Zeeland ook zeker niet onbekend. Bezoek vanuit uw vakantiewoning in Zeeland met een sloep de vele kleine eilanden, of peddel langs de Noordzeekust met een zeekajak. Zeilen, surfen en kiten zijn ook populaire watersporten.

 

Buitenleven Vakanties neemt graag al uw zorgen uit handen, in combinatie met een heerlijk vakantiehuis en de prachtige Zeeuwse omgeving beleeft u de perfecte vakantie!

 

Bekijk ook onze vakantiewoningen in..: