Overnachten op een landgoed

Overnachten op een landgoed

Altijd al benieuwd geweest hoe een landhuis er van binnen uitziet? Dit is uw kans om er zelf in te verblijven! Bekijk alle landelijke vakantiehuizen die Buitenleven te bieden heeft.
Bekijk woningen
Een vakantie met luxe en comfortGenieten van de ruimteMidden in de natuur

Landelijk vakantiehuis

Nederland is een onontdekt veelzijdig vakantieland! Bos, zee, bergen, landerijen, steden.... Alles te bereiken op hooguit een paar uur rijden. Van de Hollandse Wadden in het hoge noorden, tot de glooiende heuvels in het Limburgse heuvellandschap. Voor kleine gezelschappen of grotere groepen, in al deze landschappen heeft Buitenleven Vakanties voor u een ideaal vakantiehuis. Bekijk hieronder alle mogelijkheden voor een heerlijke vakantie in de natuur.

Landelijk vakantiehuis
Landelijk vakantiehuis

Onze woningen

Bekijk meer woningen
We hebben een heerlijke midweek gehad. Het huis is ruim en van alle gemakken voorzien. De omgeving is prachtig. Vanuit het huis kun je mooie en gevarieerde wandelingen en fietstochten maken. Even verderop in het straatje is een wildscherm.

Vakantiehuis in eigen land

De unieke locaties van de vakantiehuizen variëren tot knusse plekjes tussen de bomen van een bos tot tussen de duinpannen dichtbij de zee.

Landelijke vakantie

Heeft u behoefte aan rust en zoekt u een vakantiehuis dat wat landelijk gelegen is? Ons aanbod bestaat uit tientallen unieke vakantiewoningen, zodat u samen met uw partner, familie, vrienden of ander gezelschap kunt genieten van de landschappen die Nederland rijk is. Een aantal van onze accommodaties zijn hier bijzonder geschikt voor. Of u nu liefhebber bent van frisse zeelucht, bos of uitgestrekte heide: Buitenleven Vakanties heeft voor al uw wensen een  perfecte vakantie in een landelijk vakantiehuis. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van deze woningen, zodat het maken van een keuze nét wat eenvoudiger wordt.

Landelijk vakantiehuis huren

Al onze voormalige landhuizen zijn allen verbouwd tot prachtige en karakteristieke vakantiehuizen midden in de Nederlandse natuur. Het landelijk gelegen vakantiehuis kunt u huren en geeft u een unieke vakantie op een heel bijzondere plek. Een plek waar anderen alleen de buitenkant mag aanschouwen. Zo is het Koetshuis Verwolde in het Gelderse Laren gelegen op Landgoed Verwolde. Een statig landhuis welke wordt omringd door een tuin met bijzondere bomen. Aan de rand van het landgoed bevindt zich het Koetshuis, waar een comfortabele 6 persoons vakantiewoning is gecreëerd. Prachtig gelegen, veel rust, ruimte en privacy en het Koetshuis heeft een fijne sauna.

De Coendersborg is gelegen in het Groningse Nuis. Al in de zeventiende eeuw was er op deze plek een borg. Echter de oude borg was in verval geraakt en werd in 1813 vervangen door het huidige landhuis. De Coendersborg maakt deel uit van een historische buitenplaats met een oppervlakte van totaal 85 hectare. De woning is in neoclassicistische stijl opgetrokken. Huurt u dit landelijk gelegen vakantiehuis? Dan verblijft u op de bovenverdieping; de lage beneden

verdieping is namelijk ooit bedoeld voor het personeel van de borg, en van de kenmerken van dit landhuis.

In Ermelo staat de prachtige Villa Oud Groevenbeek op Landgoed Oud Groevenbeek. Dit landelijk vakantiehuis is in Jugendstil-stijl gebouwd Rijksmonument. Het is onlangs met veel respect voor de originele details gerestaureerd. Dit landelijke vakantiehuis kunt u huren met een suite voor 4 personen tot de volledige villa met 24 personen. Wanneer u de oprijlaan oprijdt voelt u direct de authentieke uitstraling van dit uniek gelegen landelijk vakantiehuis.

Verscholen in de Leuvenumse bossen bij Elspeet op de Veluwe ligt het statige Landhuis Leuvenhof. Dit charmante landelijke vakantiehuis werd in 1921 onder architectuur gebouwd en is bijzonder sfeervol met zijn rietgedekte zadeldak dat ook op de naast gelegen schuur terug is te vinden. Van oorsprong behoren tot dit landelijk gelegen vakantiehuis ook een theekoepel, een dienstwoning en een tuin met een broeikasje. Bij het huren van dit vakantiehuis bent u verzekerd van een flinke portie rust en natuur.

Landelijk vakantiehuis online boeken

Een landelijk vakantiehuis midden in de bijzondere Nederlandse natuur, boekt u gemakkelijk bij Buitenleven Vakanties. Toch hier nog niet gevonden van u zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Laat u inspireren door onze vakantiethema's.

In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, bent u bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek hier het volledige aanbod en kies uw ideale vakantiehuis.

Bekijk deze voor nog meer inspiratie: