Beleef de natuur van dichtbij

Beleef de natuur van dichtbij

Lekker ongestoord eropuit? Boek een vakantiehuis midden in de natuur bij Buitenleven. Heerlijk ontspannen genieten van de rust. Bekijk onze accommodaties nu.
Bekijk woningen
Ongestoord genietenRust, ruimte en privacyUnieke locaties in de natuur

Natuurvakantie

Een vakantie in ongerepte natuur, heerlijk ontspannen in alle rust. Geen overdaad aan geluid uit het dagelijkse leven, maar de wind door de bomen, tjirpende vogels, burlende elanden, het geluid van golven in de branding. Vanuit een vakantiewoning van Buitenleven Vakanties geniet je van rust, ruimte en privacy. In de frisse buitenlucht vergeet je even dat de rest van de wereld bestaat. Kom zelf ervaren wat de natuur met je doet.

Natuurvakantie
Natuurvakantie

Onze woningen

Bekijk meer woningen
Wat een heerlijk comfortabel huis. Alles van top kwaliteit: het uitzicht, de omgeving, de bedden, de keuken en de rust, vogels en andere geluiden.

Vakantie vieren in de natuur

Hier vind je het aanbod aan vakanties in de natuur. De natuurvakantie kan een actief karakter hebben maar ook heel relaxed zijn door juist te doen wat de dag – en met name de natuur - je brengt. Gelukkig verblijf je er meerdere dagen en heb je tijd genoeg om zelf te kunnen ontdekken wat je het liefste zou willen doen.

Natuurbeleving

In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken. We leven in een land waar zoveel verschillende diersoorten en plantensoorten te vinden zijn. Zuinig zijn op natuur is belangrijk. Mocht je tijdens de vakantie in de natuur op pad gaan met een boswachter, zul je merken dat je te maken heeft met gepassioneerde mensen die zich erg bewust zijn van de impact die ook toerisme op natuur heeft. Aan de andere kant is het van belang om natuur te bezoeken, te beleven en mee te maken, zodat je zelf maar ook kinderen weten waar we zuinig op moeten zijn. Kortom, er valt altijd iets te leren. En hoe kan dit het beste? Juist ja, met een natuurvakantie.

Foto’s van de natuurvakantie

De natuur is altijd fotogeniek. Je zult merken dat je tijdens de vakantie in de natuur volop de mogelijkheid hebt om foto’s te maken. Het is niet altijd eenvoudig om mooie foto's te maken, maar een natuurlijke omgeving is een goede eerste zet. Vervolgens komt er de toevalligheid van het weer. Voor het maken van de juiste foto maakt het gelukkig niet uit of de zon schijnt of dat er net een Hollands regenbuitje valt. Wie weet leg je een mooie regenboog vast! Alle foto's die we op onze website laten zien zijn gemaakt door een professional en zonder gebruik van filters. Zo heb je een echt realistisch beeld van onze vakantiewoningen en de ideale natuurvakantie!

Duurzame natuurvakantie

Wist je dat je met een natuurvakantie in een vakantiehuis van Buitenleven Vakanties meteen een steentje bijdraagt aan de natuur? Een groot deel van de verhuuropbrengst gaat rechtstreeks naar de instandhouding van de natuur en een ander deel wordt mede gebruikt voor de instandhouding van de vakantiewoning. Een win-win situatie voor alle partijen. Reden genoeg om hier je natuurvakantie te boeken!

Natuurvakantie online boeken

Een natuurvakantie in Nederland boek je gemakkelijk bij Buitenleven Vakanties. Je kunt diverse filters gebruiken om zo tot een ideale verblijf in de natuur te komen. Filter op provincie, aantal personen en datum van aankomst en vertrek en bekijk direct het resultaat. Heb je specifieke ideeën wat betreft faciliteiten? Deze zijn aan de linker zijde te vinden. Wanneer je deze aanvinkt geeft de website vervolgens exact weer welke natuurvakantie volledig voldoet aan je wensen. Toch hier nog niet gevonden vwat je zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Laat je inspireren op onze inspiratie-pagina. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, ben je bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek nu het volledige aanbod en kies je ideale vakantiehuis.

Bekijk ook: