Een weekendje weg...en weer helemaal opgeladen
De natuur in de herfst

Weekendje weg in het najaar

We zijn dit jaar al ontzettend verwend met prachtige zomerdagen. Buiten lonkt, ook deze herfst! Ervaar de natuur van dichtbij en boek een weekendje weg in dit prachtige seizoen. De bomen verkleuren, de dieren bereiden zich voor op de winter. Het ene moment is alles nog groen, om vervolgens te veranderen in een prachtig bruin-oranje kleurenpalet. Maak de herfst mee vanuit een vakantiehuis van Buitenleven Vakanties. Bekijk hieronder de mogelijkheden en boek je weekendje weg.

 

 

Vakantie in de herfst

Het is herfst. De zomer is voorbij... De blaadjes vallen van de bomen. Voor velen jammer en een domper, maar toch is het een erg mooi seizoen!

 

Najaar, het mooiste seizoen

Hoewel dat niet voor een ieder geldt, er zijn genoeg mensen die deze mening delen. Het najaar heeft ons allen ook zoveel moois te bieden. Genieten van de gekleurde blaadjes, eten bij kaarslicht, eikeltjes zoeken en kastanjes en beukennootjes rapen. De herfst leent zich ook uitstekend om samen met het hele gezin of partner een paar dagen weg te gaan. Ga lekker fietsen of wandelen aan zee of in het bos. Combineer het weekend weg dit najaar eens met een bezoek aan een leuke stad. Zo wordt het weekend in het najaar vanzelf een fantastisch idee.

 

Activiteiten in het najaar

Onderdompelen in de mooiste natuur. Bos, heide strand of duinen, iedereen heeft zo zijn voorkeur. In de natuur is altijd wat te doen. Zo zijn er excursies waarbij je op pad gaat met een boswachter. Zo leer je zelf maar ook de (klein)kinderen veel over het natuurgebied waar je verblijft. En meteen wordt de frisse lucht die de herfst met zich mee brengt opgesnoven. Ook zijn er uitgestippelde fietsroutes te volgen. Deze leiden je langs de mooiste bezienswaardigheden van de omgeving. Liever wandelen? Daar zijn gelukkig alleen een paar wandelschoenen voor nodig. Vanuit de meeste vakantiehuizen loop je zo het bos in of de duinen op! Ook zijn er volop wandelroutes waarbij je de herfstachtige natuur prima kunt beleven. En het fijne is van deze activiteiten in het najaar, het is niet meer zo heet als in de zomer. Alle

reden dus om lekker actief te zijn dit najaar.

 

Weekendje weg in het najaar online boeken

Nog op zoek naar een vakantiewoning voor een weekendje weg dit najaar met familie of vrienden? De vakantiewoningen van Buitenleven Vakanties zijn uniek en hebben allemaal een eigen verhaal. Dat maakt het weekendje weg dit najaar extra speciaal. Ze liggen verscholen in de natuur en de reis er naar toe is al een belevenis. Een weekendje weg in het najaar is gemakkelijk te boeken bij Buitenleven Vakanties. De diverse filters zijn te gebruiken om zo tot een ideaal verblijf in de natuur te komen. Filter op provincie, aantal personen en datum van aankomst en vertrek en bekijk direct het resultaat. Zijn er specifieke ideeën wat betreft faciliteiten? Deze zijn aan de linker zijde te vinden. Wanneer deze worden aangevinkt, geeft de website vervolgens exact weer welke natuurvakantie volledig voldoet aan alle wensen. Het ideale vakantiehuis in oktober nog niet gevonden? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Ideeën nodig? Kijk dan op onze vakantiethema's. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, is Buitenleven Vakanties het juiste adres. Ontdek nu het volledige aanbod en kies het ideale vakantiehuis.

 

Bekijk ook: