Beleef de winter met Buitenleven

Beleef de winter met Buitenleven

Geniet van de winter in een accommodatie midden in de natuur van Buitenleven. De mooiste accommodaties voor een vakantie in de winter.
Bekijk woningen
Beleef de winter van dichtbijMidden in de natuurRust, ruimte en privacy

Vakantie in de winter

Elke seizoen heeft haar charme. Een vakantie in de winter bij Buitenleven is een belevenis. De loofbomen werpen de laatste vruchten en bladeren af. Super voor de kinderen zo'n zoektocht naar bijzondere exemplaren. Dieren zijn bezig met hun laatste voorbereidingen op de kou. Hoe heerlijk is het dan om na een flink eind te wandelen met rode wangen bij de kachel aan te schuiven voor een warme choco of een goed glas wijn? En wie weet worden we dit jaar wel getrakteerd op een flink pak sneeuw…. Vier de wintervakantie bij Buitenleven Vakanties. Unieke woningen op bijzondere plekken in de natuur. Bekijk de beschikbare woningen voor deze winter.

Vakantie in de winter
Vakantie in de winter
Bekijk beschikbare woningen in de winter

Bekijk beschikbare woningen in de winter

Bekijk hier wat er allemaal nog beschikbaar is in deze tijd van het jaar en boek snel!

Bekijk beschikbare woningen
Toch liever in een ander seizoen op vakantie?

Toch liever in een ander seizoen op vakantie?

Grote kans dat er dan meer huizen beschikbaar zijn! Bekijk hier ons volledige aanbod!

Bekijk alle woningen
Een top vakantie in een top vakantiehuisje waar alles op en aan zit in een fantastische omgeving

Beleef de winter in de Nederlandse natuur

Beleef een magische winterdag in een van de vakantiewoningen van Buitenleven Vakanties. En na deze ontspannen dag in de winterse kou, zorgt de houtkachel in het vakantiehuis voor een aangename warmte. Ons aanbod van vakantiehuizen voor een avontuurlijke wintervakantie is zeer divers. Maar één ding hebben alle vakantiehuizen allemaal gemeen: in alle vakantiehuizen kunt je met uw partner, familie of vrienden bijzondere momenten delen, gezamenlijk koken en een eigen tempo bepalen. De hele dag samen zijn; wandelen, spelletjes doen, langs bevroren beekjes slenteren... Zo hoort een wintervakantie te zijn!

Waarom een vakantiehuis in de winter?

De winter is voor een tentje op een camping 's nachts natuurlijk veel te koud. Maar in de natuur verblijven is wel de wens. En de natuur ook nog van dichtbij beleven. Wellicht ook nog lekker uitgebreid kunnen koken, aan een grote tafel met zijn allen kunnen kletsen over de belevenissen van die dag en de verdere avond op een comfortabele bank zitten. Dat alles is te vinden in een vakantiehuisje van Buitenleven Vakanties. Alle  vakantiehuizen zijn zó ingericht dat het aan werkelijk niets ontbreekt. Alle ingedienten die nodig zijn voor een wintervakantie, zijn te vinden in en om een Buitenleven woning. De aanwezigheid van bepaaalde facilliteiten maken desondanks wel onderscheid in comfortlevel. Daarover is meer te lezen op classificatie van onze vakantiehuizen.

Bijzonder vakantiehuis in de winter

Hoewel geen enkele vakantiewoning hetzelfde is, is er de keuze uit maar liefst 3 categorieen: de boswachterswoningen, de kastelen en landhuizen en tot slot de buitenbeentjes. Alle woningen zijn bijzonder en gelegen op unieke plekjes in prachtige Nederlandse natuurgebieden. In de boswachterswoningen is er beleving van rust, ruimte en vrijheid. Al bij de voordeur komen de winter en natuur samen, wat vaak een prachtig uitzicht oplevert. Nederland kent vele bosgebieden, die zijn in elk seizoen prachtig maar in de winter soms nét iets magischer. Boswachters woonden van oorsprong midden in het bosgebied, dankzij onze boswachterswoningen is dit nu ook zelf te ervaren. De kastelen en landhuizen van Buitenleven Vakanties zijn imposant en luxueus, van suite tot villa of volledig landhuis. Voel als koning winter op vakantie en kruip in de huid van een echte kasteelheer of barones. Tot slot onze buitenbeentjes, waar je je waant in de historie van oude ambachten.

Beleef  hier het vroegere leven van een molenaarsknecht, veensteker of sluiswachter. Gezellige, sfeervolle woningen waar je op een koude winternacht voor de open haard kunt genieten van een warme kop chocolademelk.

De natuurbeleving in de winter

Een vakantie met de hele familie in de Nederlandse natuur is een traktatie voor jong en oud. Met een klein of groot gezelschap is hier een wintervakantie te vieren. Unieke woningen op de meest bijzondere plekken in de natuur. Beleef de winter eens vanuit een ander perspectief; het winterse landschap leent zich uitstekend voor mooie wandelingen. Volg de wandelpaden door de ongerepte natuur, langs bevroren beekjes en oude boerderijen.

Vakantiehuis in de winter online boeken

Op zoek naar een vakantiehuis in de winter? Bij ons is er een ruim aanbod. De mooiste vakantiehuizen voor een perfecte wintervakantie zijn eenvoudig bij Buitenleven Vakanties te boeken. De diverse filters zijn te gebruiken om zo tot een ideaal vakantiehuis te komen. Filter op provincie, aantal personen en datum van aankomst en vertrek en bekijk direct het resultaat. Zijn er specifieke ideeën wat betreft faciliteiten? Deze zijn aan de linker zijde te vinden. Wanneer deze aangevinkt wordt, geeft de website vervolgens exact weer welke natuurvakantie volledig voldoet aan alle wensen. Geniet van een fijne vakantie in de winter met partner, andere familieleden, vrienden in een vakantiehuis midden in de Nederlandse natuur en ervaar hoe het is een geluksvogel te zijn.

Het ideale vakantiehuis in de winter nog niet gevonden? In elk seizoen zijn er in heel Nederland droomlocaties te vinden! Voor inspiratie kijk je bij onze vakantiethema's. Alles is goed. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, isBuitenleven Vakanties het juiste adres. Ontdek nu het volledige aanbod en kies de perfecte vakantie voor de maanden december, januari en februari.

Bekijk ook: