Heerlijk lang weekend

Heerlijk lang weekend

Pasen, het ideale moment om er even tussenuit te gaan. De natuur is langzaam wakker geworden uit haar winterslaap. De eerste dieren zijn geboren. Het is lente!
Bekijk woningen
Rust, ruimte en privacyGeniet van het voorjaarBeleef de natuur van dichtbij

Vakantiehuis Pasen

De Paasdagen, een heerlijk lang weekend. Tijdens deze dagen kunnen de temperaturen al ardig wat oplopen. Het is dan heerlijk vertoeven in de natuur. Wil je optimaal gebruik maken van vrije dagen? Kies dan voor een extra lang weekend weg in een comfortabel vakantiehuis. Er even lekker uit maar niet te lang onderweg. Laat jezelf laten verassen door de schoonheid van de Nederlandse natuur en kom daarna uitgerust weer thuis.

Vakantiehuis Pasen
Vakantiehuis Pasen
Beschikbare woningen tijdens pasen

Beschikbare woningen tijdens pasen

Bekijk hier wat er allemaal nog beschikbaar is rond de paasdagen en boek snel!

Bekijk woningen
Toch liever in een andere periode op vakantie?

Toch liever in een andere periode op vakantie?

Grote kans dat er dan meer huizen beschikbaar zijn. Bekijk hier ons volledige aanbod.

Bekijk alle woningen
We hebben met onze kinderen een heerlijk weekend gehad in een mooie ruime accomodatie. We hebben lekker gewandeld en ontspannen.

Het nieuwe leven met Pasen

De natuur is ontwaakt uit haar winterslaap… Eieren, kuikentjes en lammetjes symboliseren het nieuwe leven, alles kleurt weer groen. Bloemen, in de meest vrolijke kleuren, komen weer tevoorschijn.

Pasen met familie

Tweede paasdag valt altijd op een maandag waardoor het weekend bestaat uit een extra dag. Zin om er eens op uit te gaan? Met het extra lange paasweekend is het een ideaal moment voor een weekend weg. En omdat de meeste mensen vrij zullen zijn is dit heerlijk om dit eens met familie of vrienden te doen. Buitenleven Vakanties heeft hét vakantiehuis Pasen die voldoet aan alles wat je nodig hebt om er met familie of vrienden te genieten. Denk bijvoorbeeld vakantiehuis Erff Hoog Burel op de Veluwe. Hier kun je eindeloos wandelen over de grootste zandverstuiving van Europa; het Kootwijkerzand. Bij dit vakantiehuis is een schaapskudde je buur. Liever met familie of vrienden naar Drenthe? Vakantiehuis Bosuil is met Pasen ook een heerlijke plek. Je verblijft hier midden in het bos en is de plek als je wakker wil worden door het gekwetter van vogeltjes.

Paasweekend in Nederland

Genieten van je vrije tijd is extra fijn wanneer je er even tussenuit bent. Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en wat extra tijd doorbrengen met je partner of gezin. Gewoon even lekker ontspannen en genieten. Kies met Pasen voor vakantiehuis De Hulterberg. Hier kunnen jonge kinderen lekker hun gang gaan in het de tuin die grenst aan het bos. En jij kunt genieten van dit uitzicht vanaf het (overdekte) terras met een kop koffie of glas wijn. En andere mogelijkheid voor een vakantiehuis Pasen is de hond meenemen. In ons vakantiehuis An’t Keienpadtien is het met Pasen goed toeven.

Maak vanuit dit heerlijke vakantiehuis in Drenthe mooie wandelingen door de natuur en laat je huisdier even lekker uitrazen.

Pasen in de natuur

De lente beginnen met een heerlijk lang weekend weg met Pasen in een vakantiehuis. Ga samen paaseieren zoeken, of maak tijdens de paasvakantie een mooie wandel- of fietstocht en stop bij een van de historische stadje. Liefhebber van cultuur? Vakantiehuis Sluishoofd is tegen een ruïne gebouwd. Of ga logeren op stand en kies voor Kasteel Hackfort. Hier begint de magie al op de oprijlaan. Een van de allerleukste activiteiten vanuit je vakantiehuis Pasen is met de boswachter op pad gaan. Dat is samen geniet van de mooiste plekken in de natuur en ook no geen heel leerzaam voor jong en oud.

Boek een vakantiehuis Pasen online

Het ideale vakantiehuis Pasen nog niet gevonden? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Ideeën nodig? Kijk dan eens op onze inspiratie-pagina. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, is Buitenleven Vakanties het juiste adres. Ontdek nu het volledige aanbod en kies de perfecte paasvakantie.

Bekijk ook: