In het najaar is er in het bos zoveel moois te ontdekken
Heerlijk nazomeren in eigen land

Op vakantie in het najaar

Onze landhuizen, boswachterswoningen en monumentale kastelen liggen op ongekend mooie plekken in de Nederlandse natuur.  In deze turbulente tijden biedt Buitenleven je de ideale plek om bij te tanken, tot rust te komen en te wandelen in de omliggende natuurgebieden. Sommige van de vakantiehuizen zelfs zo ver verstopt in de natuur, dat je tijdens je verblijf niemand tegen hoeft te komen. Je kunt dus prima bij Buitenleven je vakantie boeken als je in het najaar er nog lekker even uit wil.

 

De nazomer is een goed moment om er op uit te gaan in eigen land. Overdag wandelen of fietsen en 's avonds neerstrijken bij de houtkachel. Of je neemt een duik in je privé hottub voor een avondje turen naar de sterren. Gelukkig is het ook later in het jaar in Nederland nog heerlijk weer. Of je nu de kust van de Waddenzee opzoekt of Lekker gaat ronddwalen in de bossen van de Veluwe, in het najaar zijn alle natuurgebieden prachtig.

 

Laat je inspireren en bekijk de vakantiehuizen die beschikbaar zijn in het najaar.

Ondergedompeld in herfstkleuren

Op zoek naar een vakantie in het najaar? De herfstvakantie is ideaal om er eventjes tussenuit te gaan. Geniet van de herfstkleuren in de bossen, uitwaaien aan het strand of wandelen in de duinen. We hebben de fijnste vakantiehuizen voor je op een rijtje gezet! Het aanbod aan herfstvakantie aanbiedingen is groot. Welke wensen je ook hebt, er is altijd een geschikt vakantiehuis te vinden. Ontdek hier welke herfstvakantie aan je vakantiewens voldoet!

 

Najaarsvakantie in Nederland met kinderen

Ga er lekker een weekend, midweek of week tussenuit in het najaar. Het is het perfecte moment om met de kinderen te genieten en tijd met elkaar door te brengen. De kinderen hebben een najaarsvakantie van minimaal een week, dus er is tijd genoeg om samen gezellig samen kastanjes zoeken in het bos of heerlijk uitwaaien aan de kust. In de maanden oktober en november vindt bij de scholen de herfstvakantie plaats. Een najaarsvakantie in Nederland leent zich perfect voor leuke én leerzame activiteiten in de kleurrijke bossen voor kinderen. Daarvoor zit je helemaal goed bij onze vakantiehuizen, want op veel plekken organiseert Staatsbosbeheer leuke activiteiten voor kinderen. Bewandel het Dierenvriendjespad in de Brabantse Biesbosch, bewandel het Boomkroonpad in  het Drentse Drouwen of word Hulpboswachter voor een dag. Ga je liever met de kinderen zelf op avontuur? Alles kan. Er zijn vele wandel- en fietsroutes die ook geschikt zijn voor kinderen. Bekijk voor inspriatie de leukste plekjes voor een najaarsvakantie in Nederland met kinderen.

 

Vakantie in herfstige natuur

In de herfst is er in de natuur altijd wat te beleven. Zo kondigt de herfst zich aan wanneer de heide paars is verkleurd. En daarna volgt de hertenbronst, dat uitsluitend in het najaar plaatsvindt, in september om precies te zijn. Heel bijzonder dat eens mee te maken tijdens een vakantie in de herfst. We hebben verschillende vakantiehuizen in ons assortiment waar je in het najaar dit spel der verleiding kunt aanschouwen. De mooiste herfstvakantie beleef je bij Buitenleven Vakanties. Want ook in de herfstvakantie geniet je hier

van topkwaliteit en van de comfortabele vakantiehuizen op schittenderende en unieke plekjes in de Nederlandse natuur. Vanuit onze boswachterswoningen die miden in het bos staan, beleef je de natuur zoals die zich in de herfst toont op zijn best. Er zijn zelfs mensen die vinden dat het bos op z' n mooist is tijdens de herfst. Er zijn ook buitenbeentjes. Dit zijn oude ambachtshuizen, bijvoorbeeld die van een vroegere veensteker is geweest of van een molenaarsknecht. Ook deze vakantiehuizen zijn gelegen op een fanastsiche plek met de natuur om de hoek, of juist midden in een natuurgebied. En dan zijn er nog de kastelen en landhuizen kastelen en landhuizen. Dit zijn statige panden met historische achtergrond. Hier waan je je als kasteelvrouw of landheer en wandel door het herfstige parkbos rondom het kasteel.

Maar ook als je wilt uitwaaien in de natuur in de herfst, kun je bij Buitenleven Vakanties terecht. Heerlijk struinen door de Schoorlse Duinen, of een vakantiehuis op een Waddeneiland. De keuze is aan jou.Het is ook in het najaar prima toeven op het strand. De Hollandse luchten laten zich in het najaar van hun meest mysterieuze kant zien. En waar kan dit beter dan aan vakantiehuis aan de kust?

 

Vakantie najaar online boeken

Een vakantie in het najaar boek je gemakkelijk bij Buitenleven Vakanties. Toch hier nog niet gevonden wat je zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Bekijk voor meer inspiratie onze vakantiethema's. In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken. Voor de pure natuurbeleving boek je een accommodatie midden in de natuur. En voor die vakantie midden in de Nederlandse natuur, ben je bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek het volledige aanbod en kies je ideale vakantiehuis.

 

Bekijk ook: