Beleef het najaar buiten

Beleef het najaar buiten

Het najaar is een goed moment om er op uit te gaan in eigen land. Gelukkig is het weer in het najaar nog zacht. De kust van de Waddenzee of lekker ronddwalen in de bossen van de Veluwe, in het najaar zijn alle natuurgebieden prachtig.
Bekijk woningen
's Avond heerlijk bij de houtkachelHet bos op z'n mooistNazomeren verstopt in de natuur

Vakantie najaar

Onze landhuizen, boswachterswoningen en monumentale kastelen liggen op ongekend mooie plekken in de Nederlandse natuur. Buitenleven biedt de ideale plek om bij te tanken, tot rust te komen en te wandelen in de omliggende natuurgebieden. Sommige van de vakantiehuizen zijn zelfs zo ver verstopt in de natuur, dat tijdens het verblijf er geen andere ontmoeting is behalve met de dieren in het bos. Overdag wandelen of fietsen en 's avonds neerstrijken bij de houtkachel. Of neem een duik in de privé hottub voor een avondje turen naar de sterren.

Vakantie najaar
Vakantie najaar
Beschikbare woningen in het najaar

Beschikbare woningen in het najaar

Bekijk hier wat er allemaal nog beschikbaar is in deze tijd van het jaar en boek snel!

Bekijk woningen
Toch liever in een andere periode op vakantie?

Toch liever in een andere periode op vakantie?

Grote kans dat er dan meer huizen beschikbaar zijn. Bekijk hier ons volledige aanbod.

Bekijk alle woningen
Arriveren in een fijne en schone vakantiewoning na een lange fietstocht in de natuur. Een prachtige uitvalsbasis voor wandelen, fietsen, vogels- en andere diersporen volgen, cultuur snuiven in musea. Heerlijke temperatuur om van alles te ondernemen maar ook een terrasje te bezoeken.

Ondergedompeld in herfstkleuren

Op zoek naar een vakantie in het najaar? De herfstvakantie is ideaal om er eventjes tussenuit te gaan. Geniet van de herfstkleuren in de bossen, uitwaaien aan het strand of wandelen in de duinen. We hebben de fijnste vakantiehuizen op een rijtje gezet. Het aanbod aan herfstvakantie aanbiedingen is groot. Welke wensen je ook hebt, er is altijd een geschikt vakantiehuis te vinden. Ontdek hier welke herfstvakantie aan je vakantiewens voldoet.

Vakantie najaar met kinderen

Ga er lekker een weekend, midweek of week tussenuit in het najaar. Het is het perfecte moment om met de kinderen te genieten en tijd met elkaar door te brengen. De kinderen hebben een najaarsvakantie van minimaal een week, dus er is tijd genoeg om samen gezellig samen kastanjes zoeken in het bos of heerlijk uitwaaien aan de kust. In de maanden oktober en november vindt bij de scholen de herfstvakantie plaats. Een najaarsvakantie in Nederland leent zich perfect voor leuke én leerzame activiteiten in de kleurrijke bossen voor kinderen. Daarvoor zit je helemaal goed bij onze vakantiehuizen,want op veel plekken organiseert Staatsbosbeheer leuke activiteiten voor kinderen. Bewandel het Dierenvriendjespad in de Brabantse Biesbosch, bewandel het Boomkroonpad in  het Drentse Drouwen of word Hulpboswachter voor een dag. Ga je liever met de kinderen zelf op avontuur? Alles kan. Er zijn vele wandel- en fietsroutes die ook geschikt zijn voor kinderen. Bekijk voor inspiratie de leukste plekjes voor een najaarsvakantie in Nederland met kinderen.

Vakantie najaar natuur

In de herfst is er in de natuur altijd wat te beleven. Zo kondigt de herfst zich aan wanneer de heide paars is verkleurd. En daarna volgt de hertenbronst, dat uitsluitend in het najaar plaatsvindt, in september. Heel bijzonder dat eens mee te maken tijdens een vakantie najaar. We hebben verschillende vakantiehuizen in ons assortiment waar je in het najaar dit spel der verleiding kunt aanschouwen. De mooiste najaarsvakantie beleef je bij Buitenleven Vakanties. Want ook tijdens een vakantie najaar geniet je hier van topkwaliteit en van de comfortabele vakantiehuizen op schittenderende en

unieke plekjes in de Nederlandse natuur. Vanuit onze boswachterswoningen die miden in het bos staan, beleef je de natuur zoals die zich in de herfst toont op zijn best. Er zijn zelfs mensen die vinden dat het bos op z' n mooist is tijdens de herfst. Ook hebben we buitenbeentjes. Dit zijn oude ambachtshuizen, die bijvoorbeeld van een vroegere veensteker is geweest of van een molenaarsknecht. Ook deze vakantiehuizen zijn gelegen op een fanastsiche plek met de natuur om de hoek, of juist midden in een natuurgebied. En dan zijn er nog onze kastelen en landhuizen. Dit zijn statige panden met historische achtergrond. Hier waan je je als kasteelvrouw of landheer en wandel door het herfstige parkbos rondom het kasteel. Maar ook als je wilt uitwaaien in de natuur in de herfst, kun je bij Buitenleven Vakanties terecht. Heerlijk struinen door de Schoorlse Duinen, of een vakantiehuis op een Waddeneiland. Het is ook in het najaar prima toeven op het strand. De Hollandse luchten laten zich in het najaar van hun meest mysterieuze kant zien. En waar kan dit beter dan aan vakantiehuis aan de kust?

Vakantie najaar online boeken

Een vakantie najaar of een herfstvakantie boek je gemakkelijk bij Buitenleven Vakanties. Toch hier nog niet gevonden wat je zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Bekijk voor meer inspiratie onze vakantiethema's. In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken. Voor de pure natuurbeleving boek je een accommodatie midden in de natuur. En voor die vakantie midden in de Nederlandse natuur, ben je bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek het volledige aanbod en kies de ideale vakantiewoning.

Bekijk ook: