Met 5 volwassenen, 5 kinderen en de dieren om ons heen. Gezellig en ruimte genoeg!
Samen het jaar in stijl aflsuiten

Feestdagen in de natuur

Hoe bijzonder zou het zijn om deze kerst niet thuis te vieren, maar in een prachtige vakantiewoning? En er lekker op uit met tijdens kerst of oud en nieuw kan natuurlijk ook heel goed samen! Deze romantische tijd van het jaar is ideaal voor lange, romantische wandelingen en warmte en gezelligheid binnenshuis. En daarvoor hoeft u helemaal niet ver te reizen. Onze woningen zijn van alle gemakken voorzien, dus een kerstdiner op tafel toveren is zó gebeurd. Of u nou de kerstdagen in een klein gezelschap doorbrengt of met een grote groep viert, Buitenleven Vakanties biedt voor ieder wat wils. Gezellige boswachterswoningen, imposante en luxueuze kastelen en landhuizen of sfeervolle buitenbeentjes, u bent hoe dan ook verzekerd van een bijzondere plek tijdens de feestdagen in de natuur!

 

Samen genieten van de feestdagen

De feestdagen zijn hét moment om samen met familie of vrienden te genieten van een midweek of een weekend weg. Stelt u zich eens voor, u arriveert met uw partnerfamilie of vrienden bij een gezellige vakantiewoning midden in de natuur. Een unieke locatie waar u verzekerd bent van rust, privacy en een prachtige omgeving. Ieder huis heeft een eigen verhaal en een eigen karakter. Het ene huis is soms iets imposanter of indrukwekkender dan het andere, maar altijd sfeervol. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van deze woningen, zodat het maken van een keuze nét wat eenvoudiger wordt.

 

Kerstdagen in de natuur

Vier de kerstdagen in de natuur. Maak na een uitgebreid kerstontbijt een frisse winterwandeling door de Drentse bossen, het heuvelachtige landschap in Limburg, een strandwandeling in langs de kust van Zeeland of waai met het stuifzand mee over de Veluwe in Gelderland. Plof na afloop neer met een kop warme chocolademelk, thee of een goed wijntje om op te warmen voor het kerstdiner. En na het kerstdiner in de natuur samen met uw gezelschap genieten van de avond bij de houtkachel al napratende wat de dag gebracht heeft en wat de volgende morgen gaat brengen. Wordt dat dieren spotten in het bos of een winterwandeling op de hei? En wanneer de nacht zijn intrede doet, logeert u op een prachtige plek in de natuur. Wie weet hoort u wel het geritsel van rondscharrelende nachtdieren om uw vakantiehuis.

 

Samenzijn tijdens de kerst

Met zijn allen rond het haardvuur, onder het genot van sfeervolle kerstverlichting, dennengeur en een hapje en een drankje. Bijvoorbeeld in vakantiewoning De Bosuil in Drenthe. Dit vakantiehuis is geschikt voor 10 personen. Vanuit de woonkamer kunt u de reeën zien lopen, in het loofbos komen ook veel dassen, marters, bosuilen en soms zelf kraanvogels of ooievaars langs. Bent u samen met een nog grotere groep? Kasteel Vila Oud Groevenbeek is geschikt voor 4 tot en met 24 personen. Op Oud Groevenbeek, in Ermelo, ligt een

netwerk van prachtig gesitueerde paden: langs het landhuis, de Volenbeek, de sprengkop en de grafheuvels op de Groevenbeekse heide. Op dit unieke landgoed komen buizerds, haviken, reeën, wilde zwijnen, vossen, dassen, groene, zwarte & middelste bonte spechten en ijsvogels voor. Wie weet wordt u zelfs getrakteerd op een witte kerst dit jaar…

 

Op vakantie met Oud&Nieuw

Toch liever iets heel anders? Kies voor de provincie Limburg, een stukje buitenland in eigen land! Vier kerst met uw dierbaren in Hoeve Gerendal, geschikt voor 10 personen en omgeven door bloemrijke weilanden en hobbelige bossen. Dat is pas echt met zijn allen genieten van Oud&Nieuw in de natuur. Buitenleven Vakanties biedt enorm veel vakantiewoningen in iedere provincie van Nederland. Zo is er altijd een unieke woning die precies aansluit bij uw wensen en behoeftes. Zo is het eiland Tiengemeten zeer geschikt voor als u met een grotere groep bent. Laurettehoeve is een vakantiehuis geschikt voor 4 personen, 8 personen en 12-personen. Boerderij Nicolehoeve is geschikt voor 8 personen. Rust, ruimte en de weidsheid komt u tegemoet wanneer u het eiland betreedt. Heel bijzonder om dit te aanschouwen tijdens de feestdagen. U wandelt langs en door graslanden, moerassen en slikken. Bezoek het bezoekerscentrum Natuurmonumenten Tiengemeten en ontdek samen deze feestdagen, dit bijzondere stukje Nederland.

 

Feestdagen in de natuur online boeken

Een vakantiehuis tijdens de feestdagen midden in de bijzondere Nederlandse natuur, boekt u gemakkelijk bij Buitenleven Vakanties. Toch hier nog niet gevonden van u zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Laat u inspireren door onze vakantiethema's.

In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, bent u bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek het volledige aanbod en kies uw ideale vakantiehuis.