Het jaar in stijl afsluiten

Het jaar in stijl afsluiten

Hoe bijzonder zou het zijn om deze kerst niet thuis te vieren, maar in een prachtige vakantiewoning? Er lekker op uit met kerst of oud en nieuw kan natuurlijk ook heel goed samen. Deze romantische tijd van het jaar is ideaal voor lange, romantische wandelingen en warmte en gezelligheid binnenshuis.
Bekijk woningen
Ontspannen genieten van natuur en cultuurSprookjesachtige locatiesVakantiewoningen met ruime keukens en keukengerei

Feestdagen in de natuur

Voor gezellige dagen samen in de natuur hoef je helemaal niet ver van huis. Onze woningen staan pal in de natuur en zijn van alle gemakken voorzien. Een kerstdiner op tafel toveren is dus zó gebeurd. Of je nou de kerstdagen in een klein gezelschap doorbrengt of met een grote groep viert, Buitenleven Vakanties biedt voor ieder wat wils. Gezellige boswachterswoningen, imposante en luxueuze kastelen en landhuizen of sfeervolle buitenbeentjes, Bij Buitenleven ben je verzekerd van een bijzondere plek tijdens de feestdagen.

Feestdagen in de natuur
Feestdagen in de natuur

Onze woningen

Bekijk meer woningen
Wat een geweldige locatie om het kerstweekend door te mogen brengen! Het kasteel zelf is enorm sfeervol, de natuur er om heen zijn prachtig. Verder hebben we ook heerlijk ontbijt en diner gehad van de keuken van Hackfort.

Bijzondere tijd van het jaar

Wordt dat dieren spotten in het bos of een winterwandeling op de hei? En wanneer de nacht zijn intrede doet, logeer je op een prachtige plek in de natuur. Wie weet hoor je wel het geritsel van rondscharrelende nachtdieren om het vakantiehuis.

Kerstdagen in de natuur

Vier de kerstdagen in de natuur. Maak na een uitgebreid kerstontbijt een frisse winterwandeling door de Drentse bossen, het heuvelachtige landschap in Limburg, een strandwandeling in langs de kust van Zeeland of waai met het stuifzand mee over de Veluwe in Gelderland. Plof na afloop neer met een kop warme chocolademelk, thee of een goed wijntje om op te warmen voor het kerstdiner. En na het kerstdiner in de natuur samen met het gezelschap genieten van de avond bij de houtkachel al napratende wat de dag gebracht heeft en wat de volgende morgen gaat brengen.

Samen zijn tijdens de kerst

Met zijn allen rond het haardvuur, onder het genot van sfeervolle kerstverlichting, dennengeur en een hapje en een drankje. Bijvoorbeeld in vakantiewoning De Bosuil in Drenthe. Dit vakantiehuis is geschikt voor 10 personen. Vanuit de woonkamer kunt u de reeën zien lopen, in het loofbos komen ook veel dassen, marters, bosuilen en soms zelf kraanvogels of ooievaars langs. Samen met een nog grotere groep op vakantie vieren in de natuur? Kasteel Vila Oud Groevenbeek is geschikt voor 4 tot en met 24 personen. Op landgoed Oud Groevenbeek, in Ermelo, ligt een netwerk van prachtig gesitueerde paden: langs het landhuis, de Volenbeek, de sprengkop en de grafheuvels op de Groevenbeekse heide.

Op dit unieke landgoed komen buizerds, haviken, reeën, wilde zwijnen, vossen, dassen, groene, zwarte & middelste bonte spechten en ijsvogels voor. Wie weet word je zelfs getrakteerd op een witte kerst dit jaar…

En vakantiewoning tijdens de feestdagen online boeken

Een huis tijdens de feestdagen boek je eenvoudig online bij Buitenleven Vakanties. Samen met je gezelschap genieten van een heerlijke wandelingen, of trek eropuit met de fiets. Hier geniet je samen van eindeloos lang tafelen met elkaar. Nog niet gevonden van je zoekt? Er zijn genoeg droomlocaties te vinden. Kijk voor vakantie-inspiratie op onze inspiratiepagina. In Nederland is namelijk nog zoveel te zien en te ontdekken, tijdens en buiten de feestdagen. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, ben je bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek nu ons volledige aanbod en kies het ideale vakantiehuis.

Bekijk ook: