Overnachten in Kasteel Hackfort

Overnachten in Kasteel Hackfort

Een idyllisch kleinschalig boerenlandschap met een rijke historie, gevormd door landheren, boeren en water….. In het Achterhoekse Vorden ligt Landgoed Hackfort, waar het heerlijk wandelen en fietsen is.
Bekijk woningen
Eindeloos wandelen en fietsenOntdek het coulisse landschap van de AchterhoekVerblijven in een sprookjesachtige omgeving

Welkom op Kasteel Hackfort!

In het jaar 2019 zijn de woonappartementen verbouwd tot prachtige suites. Kasteel Hackfort beschikt over 4 royale vierpersoonssuites en 1 tweepersoonssuite. In totaal kun je er met maximaal 18 personen overnachten. De suites kunnen afzonderlijk of met meerdere tegelijk geboekt worden. Een unieke locatie om bijvoorbeeld een jubileum of huwelijk te vieren. Kortom, Hackfort staat voor een cultuurhistorische ervaring voor elk gezelschap.

Welkom op Kasteel Hackfort!
Welkom op Kasteel Hackfort!

Onze woningen

Bekijk woningen
Hackfort. Mooi en niet overdreven opgeknapt. Alle voorzieningen perfect. Ligging en omgeving ideaal voor fiets en wandel. En wat hebben we genoten van de mooie planten die in mei in bloei staan. En van de moestuin. Complimenten aan de mensen die dat allemaal bijhouden. We hebben genoten.

Overnachten in een Kasteel

Waarom overnachten in een kasteel?

Een verblijf in een kasteel is een belevenis op zich. De magie begint al op het moment dat je de oprijlaan op rijdt: de omgeving van het kasteel is betoverend mooi. Bij het betreden van het kasteel is de historie zichtbaar en voelbaar aanwezig. Een kasteel beschikt over een rijke geschiedenis met beroemde bewoners en mysterieuze familieverhalen. Authentieke elementen, zoals prachtige originele plafonds in de hal en de sfeervolle vertrekken geven je alle ruimte om u zich te verwonderen over de schoonheid van dit statige pand. Ga terug in de tijd en proef de sferen van jonkvrouwen en jonkheren.

Voordelen van slapen in een kasteel

Slapen op een landgoed biedt vele voordelen. Het romantische decor van een kasteel is zeer geschikt voor trouwerijen en andere feestelijke aangelegenheden. En een feest op een kasteel, daar wordt nog lang over nagepraat. Een ander voordeel is de stilte die binnenshuis heerst. Jezelf even van de wereld wanen, relaxen. Een heerlijke plek om eens helemaal

tot rust te komen. En met 1 stap buiten de muren, ben je zo in de levendigheid van de natuur. Geniet van de prachtige omgeving door een heerlijke wandeling door de tuin en ontdek de bezienswaardigheden in de omliggende plaatsen. En neem gerust de fiets mee, want fietsroutes die u langs allerlei mooie plekjes leiden, zijn er volop.

Romantisch overnachten in een kasteel

Een verblijf op een landgoed is een goed idee voor een weekend romantisch overnachten. De aanwezigheid van comfortabele bedden en de sfeervol ingerichte suites zijn voldoende ingrediënten voor een romantische nacht voor 2 personen. Ga je liever op pad met een grotere groep? De vele kamers op een landgoed bieden daar toe voldoende mogelijkheden om met zijn allen te genieten van de romantiek op een unieke locatie. Bewonder het historische kasteel van binnen en buiten en wordt prinsheerlijk wakker in de sprookjesachtige vertrekken. Bekijk hier alle mogelijkheden voor overnachten in een kasteel of landhuis.