Vakantiehuis voor 2 personen

Ook heeft Buitenleven Vakanties genoeg fijne vakantiehuizen voor 2 personen. Knusse woningen in bijvoorbeeld de Weerribben tot iets riantere vierpersoonswoningen in bijvoorbeeld de Schoorlse Duinen. Allen hebben ze echter iets overeen: stuk voor stuk bevinden onze woningen zich in de mooiste stukjes natuur van Nederland en elk heeft een bijzondere geschiedenis én een uniek verhaal! Kom tot rust in een knus vakantiehuis voor 2 personen en geniet van je gezelschap.

Vakantiehuis voor 2 personen
Vakantiehuis voor 2 personen

Een 2'tje

Bij Buitenleven Vakanties vindt u het voor u meest geschikte vakantiehuis voor 2 personen. Ons aanbod bestaat uit tientallen unieke vakantiewoningen, zodat u samen met uw partner, moeder of vader, heerlijk tot rust komt. Een aantal van onze accommodaties zijn hier bijzonder geschikt voor. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van deze woningen, zodat het maken van een keuze nét wat eenvoudiger wordt.

Vakantiehuis voor een paar dagen samen weg

De unieke locaties van deze woningen variëren tot knusse plekjes tussen de hoge bomen van een bos tot tussen de duinpannen dichtbij de zee. Onafhankelijk van de locatie ploft u na een middag wandelen of fietsen weer heerlijk neer in uw vakantiehuis voor 2 personen. Samen gezellig op de bank nog even nagenieten. Glaasje thee of wijn en de openhaard opstoken, filmpje aan: voor jullie 2 de perfecte ingrediënten voor een ultiem gezellig avondje!

2 persoonsvakantiehuis met extra's

Een aantal van onze vakantiehuizen voor 2 personen heeft nét dat beetje extra: wat dacht u van een heerlijk avondje onder de sterrenhemel, in een hout gestookte hot tub in uw achtertuin?

Een middag in de frisse lucht resulteert vaak in een heerlijk ‘zen’ gevoel, en wat is er nu lekkerder dan dit gevoel voortzetten in een warme hot tub? Nadat u ervoor gezorgd heeft dat het stookhout de juiste maat heeft, stookt u het vuur lekker op en geniet u, samen met uw partner van een heerlijk warm bad. Zoekt u de echte romatiek? Dan is de bruidssuite in kasteel Hackfort een goede keus. Het landgoed rondom het kasteel lent zich prima voor een wandeling samen om daarna in Keuken van Hackfort romantisch te dineren.

Vakantiehuis voor 2 tot 4 personen

Heeft u behoefte aan een iets ruimere accommodatie, ondanks dat u met twee personen bent? Een goede locatie voor een unieke vakantie

is Villa Oud Groevenbeek in Ermelo. Deze ruime villa heeft verschillende suites wat het uitermate geschikt maakt als vakantiehuis voor 2 personen. De villa is onlangs gerestaureerd met veel respect voor de originele details, en staat dan ook garant voor een uniek verblijf! Ook is een vakantie in een huis voor 4 personen een goede aanrader: genoeg ruimte en faciliteiten met zijn tweeën. In de provincie Drenthe zijn genoeg vakantiehuizen die ruim genoeg zijn voor 2 personen. Al deze vakantiewoningen zijn bij uitstek geschikt om samen te wandelen, te fietsen of een andere activiteit te doen in de natuur. Ook op de Veluwe zijn onze accommodaties te vinden voor jullie samen. Deze vakantiehuizen zijn geschikt voor 2 personen of meer. Ideaal wanneer u ook nog wat bezoek verwacht!

Of u nu liefhebber bent van frisse zeelucht, bos of uitgestrekte heide: Buitenleven Vakanties heeft voor al uw wensen een geschikt vakantiehuis, ook voor 2 personen!

Vakantiehuis 2 personen online boeken

Een vakantiehuis voor 2 personen of meer, boekt u gemakkelijk bij Buitenleven Vakanties. Toch hier nog niet gevonden van u zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Laat u inspireren door onze vakantiethema's.

In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, bent u bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek het volledige aanbod en kies uw ideale vakantiehuis.

Bekijk ook