Sta oog in oog met moeder natuur
Elke woning een eigen stijl

Vakantiewoningen in de natuur

Onze vakantiewoningen staan in ongerepte Nederlandse natuur. En ze zijn allemaal uniek, in zowel de binnen- als buitenkant. Omgeven door mooie natuur is wat ze overeenkomen. Toch is er bij ons keuze uit drie verschillende categorieën. Zo is er altijd een vakantiewoning die past bij uw wensen.

 

Voor iedereen die wil wakker worden in het bos hebben we de voormalige boswachterwoningen. Een boswachterswoning staat midden in het bos, waar rust en privacy de boventoon voeren. Hier begint de natuur al vanuit het slaapkamerraam. Een vakantie met een flinke dosis allure is bij ons ook mogelijk. Onze statige landhuizen en kastelen staan op bijzondere plekjes in de natuur. Soms opgedeeld in meerdere suites, maar altijd op een unieke plek. Voel hier hoe het is kasteelheer of prinses te zijn. Liever er op uit in de natuur in combinatie met cultuur? Boek dan een van onze Buitenbeentjes. De Buitenbeentjes zijn vakantiewoningen waar een bijzonder verhaal schuil gaat. Een Buitenbeentje ligt op een locatie die niet per definitie heel rustig, maar wel van cultuurhistorische waarde is. 

Een korte vakantie, of twee nachtjes weg is vaak al genoeg om weer even op te laden. Daarom is er bij ons ook de mogelijkheid om een vakantiewoning of suite voor twee nachten te huren.

 

Maak gebruik van de zoekfilters, zoals provincie en aantal personen, om zo tot de ideale vakantiewoning te komen. Laat de voorpret maar beginnen!

Ontdek en beleef al dat moois

Altijd een bijzondere plek

Een vakantiewoning in de natuur is de plek waar met familie en vrienden het leven te gevierd wordt en waar de (klein)kinderen kennis maken met al het moois dat de natuur te bieden heeft. Het is het ideale vertrekpunt voor een ontdekkingstocht door de duinen, uitgestrekte weilanden en akkers. En er is van alles te beleven: op pad gaan met een boswachter, vissen of gewoon heerlijk tot rust komen met een boek op een regenachtige dag.

 

Op weg naar de vakantiewoningen in de natuur

De woningen van Buitenleven Vakanties staan allemaal pal in de natuur en ze zijn er in alle soorten en maten. Ze zijn verstopt – meerdere zelfs diep in het bos - en zijn alleen vindbaar met een routebeschrijving. Zo bent u verzekerd van een flinke dosis natuur. De woningen bieden altijd een prettige verblijfplaats om de vakantie in door te brengen. In een vakantiewoning midden in de natuur staat het tijdelijke bedje niet zomaar, het is een manier van vakantie vieren. Liever wandelen of fietsen? Bij alle vakantiewoningen in de natuur beginnen de mooiste routes direct bij de voordeur. Er is keus tussen een uitgestippelde wandelroute, maar uiteraard om op eigen houtje er op uit te gaan. Tijdens een vakantie in de natuur is dit ook nog eens extra genieten, omdat de natuur beleefd wordt van de vroege ochtend tot de late avond.

 

Vakantie in de natuur

Tijdens een vakantie in een boswachterswoning, bent u op een unieke locatie midden in het bos. In deze woningen begint natuur bij de voordeur en heerst er rust, ruimte en vrijheid. Buitenleven Vakanties biedt in tien van de twaalf Nederlandse provincies boswachterswoningen aan, welke stuk voor stuk uniek zijn. Uniek is niet alleen de woning zelf, ontdek ook de diversiteit aan landschappen die Nederland rijk is. Zo is de vakantie in de natuur een hele belevenis. In Gelderland, Groningen en Overijssel staan een aantal prachtige kastelen en landhuizen. Stuk voor stuk zijn het vakantiewoningen in de natuur met een verhaal en bijzondere, sfeervolle allure. Allemaal zijn ze ingericht om u een comfortabele vakantie te bezorgen. Tegelijkertijd is eer gedaan door de historie in stand te houden. Van statige villa tot historisch kasteel, hier ervaart u de grandeur pal in de 

natuur. Onze buitenbeentjes woningen in de natuur beschikken misschien niet over zoveel grootsheid en aanzien als de kastelen en landhuizen, ze zijn minstens zo karakteristiek en sfeervol. Buitenleven Vakanties biedt in acht verschillende provincies buitenbeentjes woningen aan. Geen woning is hetzelfde en de woningen zijn verspreid over de mooiste Nederlandse natuurgebieden. Zo zit er voor eenieder de perfecte vakantiewoning in de natuur tussen.

 

Twee nachtjes weg

Weinig tijd voor een langere vakantie? Een paar nachtjes verblijven in de natuur kan wonderen verrichten. Twee nachtjes weg, samen of alleen om de batterij op te laden. Buitenleven Vakanties biedt diverse accomodaties in de natuur aan om in een mum van tijd tot rust te komen en te ontspannen. Bij voorbeeld de suites in havezate Oldengaerde. Een heerlijke plek om vanuit daar drie dagen te wandelen en te fietsen. Of Kies voor de romantische bruiddsuite. Heerlijk om even helemaal weg te zijn van alle beslommeringen en sleur. En dat met maar twee nachtjes in de natuur.

 

Vakantiewoningen in de natuur online boeken

Sta oog in oog met moeder natuur, slaap in het bed van een kasteelheer of barones of kruip in de huid van een molenaarsknecht, veensteker of sluiswachter. Een vakantiewoning midden in de Nederlandse natuur boekt u eenvoudig via Buitenleven Vakanties. Nog niet helemaal gevonden wat u zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden. Kijk voor inspiratie op onze vakantiethema’s of neem contact met ons op.

 

Bekijk ook: