Sta oog in oog met moeder natuur
Elke woning een eigen stijl

Vakantiewoningen in de natuur

Onze vakantiewoningen staan in ongerepte Nederlandse natuur.  Hoewel alle woningen uniek zijn, is de aanwezigheid van natuur wat ze allen overeenkomen. Toch heb je bij ons keuze uit drie verschillende categorieën. Zo vindt je altijd een vakantiewoning die past bij je wensen.

We hebben vakantiewoningen waar je slaapt op een plek waar de natuur al uit je slaapkamerraam begint. Dat zijn de boswachterswoningen. Dit was vroeger het onderkomen van de boswachter. Ze staan middenin het bos, waar rust en privacy de boventoon voeren. Dan onze landhuizen en kastelen. Deze staan allemaal op bijzondere locaties. Soms opgedeeld in meerdere appartementen, maar altijd op een unieke plek. Waan je voor even kasteelheer of prinses. Dit zijn de vakanties waar natuur en een flinke dosis allure bijelkaar komen. Tot slot zijn er de buitenbeentjes. Dit zijn de vakantiehuizen waar een bijzonder verhaal schuil gaat. Een buitenbeentje ligt op een locatie die niet per definitie heel rustig, maar wel van cultuurhistorische waarde is. 

 

Maak gebruik van zoekfilters, zoals provincie en aantal personen, om zo tot de ideale vakantiewoning te komen. Laat de voorpret maar beginnen!

Ontdek en beleef al dat moois

Altijd een bijzondere plek

Waarom vakantiewoningen in de natuur?

Alle vakantiewoningen in de natuur is een plek waar je met familie en vrienden bent om het leven te vieren en waar de (klein)kinderen kennis maken met al het moois dat de natuur te bieden heeft. Het is het ideale vertrekpunt voor een ontdekkingstocht door de duinen, uitgestrekte weilanden en akkers. En er is van alles te beleven: op pad gaan met een boswachter, vissen of gewoon heerlijk tot rust komen met een boek op een regenachtige dag. Wil je liever wandelen of fietsen? Bij je vakantiewoning in de natuur beginnen de mooiste routes direct bij de voordeur. Je kunt kiezen voor een uitgestippelde wandelroute, maar uiteraard kun je ook kiezen om op je eigen houtje er op uit te gaan. Tijdens een vakantie in de nauur is dit extra genieten, omdat je de natuur kunt beleven van de vroege ochtend tot de late avond.

De woningen van Buitenleven Vakanties staan allemaal pal in de natuur en ze zijn er in alle soorten en maten. Ze zijn verstopt – meerdere zelfs diep in het bos - en zijn alleen vindbaar met een routebeschrijving. Zo ben je verzekerd van een flinke dosis natuur! De woningen bieden altijd een prettige verblijfplaats om de vakantie in door te brengen. In de vakantiewoningen midden in de natuur staat je tijdelijke bedje niet zomaar, het is een manier van vakantie vieren.

 

Vakantie in de natuur

Bij een vakantie in een boswachterswoning in de natuur heb je een plekje op een unieke locatie midden in het bos. In deze woningen begint natuur bij de voordeur en beleef je rust, ruimte en vrijheid. Buitenleven Vakanties biedt in tien van de twaalf Nederlandse provincies boswachterswoningen aan, welke stuk voor stuk uniek zijn. Uniek is niet alleen de woning zelf, ontdek ook de diversiteit aan landschappen die Nederland rijk is. Zo is je vakantie in de nauur een hele belevenis.

In Gelderland, Groningen en Overijssel staan een aantal prachtige kastelen en landhuizen. Stuk voor stuk zijn het vakantiewoningen in de natuur met een verhaal en bijzondere, sfeervolle allure. Allemaal zijn ze ingericht om je een comfortabele vakantie te bezorgen en tegelijkertijd is eer gedaan door de historie in stand te houden. Van statige villa tot historisch kasteel, je ervaart de grandeur pal in de natuur. Onze buitenbeentjes vakantiewoningen in de natuur beschikken misschien niet over zoveel grootsheid en aanzien als de kastelen en landhuizen, ze zijn minstens zo karakteristiek en sfeervol. Buitenleven Vakanties biedt in acht verschillende provincies buitenbeentjes woningen aan. Geen woning is hetzelfde en de woningen zijn verspreid over de mooiste Nederlandse natuurgebieden. Zo zit er voor eenieder de perfecte vakantiewoning in de natuur tussen.

 

Vakantiewoningen in de natuur online boeken

Sta oog in oog met moeder natuur, slaap in het bed van een kasteelheer of barones of kruip in de huid van een molenaarsknecht, veensteker of sluiswachter. De keuze is reuze aan vakantiewoningen in de natuur!  Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, ben je bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Nog niet helemaal gevonden wat je zoekt? Toch hier nog niet gevonden wat je zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Laat je inspireren door onze vakantiethema’s of neem contact met ons op!

 

Bekijk ook: