Ver van huis is niet nodig

Ver van huis is niet nodig

Het is niet nodig om ver van huis te gaan voor een mooie vakantie. Nederland heeft meer te bieden dan je in eerste instantie zou denken! Bekijk onze accommodaties in eigen land.
Bekijk woningen
Rust, ruimte en privacyBeleef de natuur van dichtbijOngestoord genieten van de rust

Vakantie in eigen land

De natuur en een vakantie in eigen land zijn beiden erg in trek. Fijn is het om weer ergens naar uit te kijken. Een weekend weg of een langer verblijf, voor een vakantie in Nederland hoeft u nooit ver te reizen. Ook ontdekken hoe mooi Nederland is? Doe het fietsend, wandelend of met de kano. Want Nederland biedt zoveel mogelijkheden.

Buitenleven Vakanties heeft in 11 provincies vakantiewoningen waar het heerlijk vakantie vieren is. Voor grote en kleine gezelschappen zijn er vakantiewoningen van waaruit de Nederlandse natuur makkelijk is te ontdekken. Gebruik de zoekfilters om zo tot de de perfecte vakantie te komen. Nog wat inspiratie nodig? Bekijk hier onder het overzicht voor de mooiste plekjes in de Nederlandse natuur.

Vakantie in eigen land
Vakantie in eigen land

Onze woningen

Bekijk meer woningen
We hebben heerlijk gewandeld in de omgeving en 's avonds bij de haard gezeten... Alles is in ruime mate aanwezig en heerlijk comfortabel!

Een vakantie dichtbij huis

Wandelen door glooiend Limburg, fietsen door de bossen van de Veluwe of struinen door de duinen van de Nederlandse kust. Ons eigen land beschikt over veelzijdige natuur. En wanneer u wat langer in de natuur verblijft, ontdekt u steeds weer nieuwe dingen. Dus hoe fijn is het de diversiteit aan natuur te ontdekken tijdens een vakantie?

Op vakantie in eigen land

Lekker met de hele familie op vakantie en liever niet urenlang in de auto zitten? Een zomervakantie in eigen land biedt uitkomst. Ook voor een vakantie met zon, zee en strand is Nederland een perfecte bestemming. Zeeland heeft de schoonste stranden van Nederland en het is er bijna nooit echt druk. Voor het eiland gevoel is er Texel. Hier staan Zeemanshuus en wat verderop Huusje van Hannes. Pareltjes van vakantiebestemmingen in Nederland, want hoewel beide vakantiewoningen dichtbij het strand zijn gelegen, heerst hier rust en is er volop privacy. Op het eiland Terschelling is vakantiewoning Koekoekspaal dè plek om te genieten van het buitenleven.

5 voordelen van een vakantie in eigen land

Op vakantie gaan in ons eigen land kent vele voordelen. De belangrijkste 5 op een rij:

  1. Het grote voordeel van op vakantie gaan in eigen land, is toch wel dat de korte reistijd. En met meer dan 100 plekjes in de natuur verdeeld over heel Nederland, is er bij Buitenleven Vakanties altijd een plek dichtbij.
  2. Bij een vakantie in Nederland is er geen taalbarrière; u spreekt de taal. Handleidingen en instructies zijn daardoor makkelijk te lezen.
  3. Een ander voordeel van een vakantie in eigen land is het tijdverschil. Of anders gezegd; deze is er niet.
  4. In Nederland op vakantie gaan is duurzamer. Er hoeft geen vliegtuig aan te pas te komen en dat is gunstig voor het klimaat.
  5. Een vakantie in eigen land is via Buitenleven Vakanties veilig: het boeken maar ook de aankomst in de vakantiewoning is geheel contactloos. En eenmaal in het bos kan het maar zo zijn dat u niemand tegenkomt behalve toevallige voorbijgangers als een eekhoorn of een ree…

Ontdek Nederland tijdens een vakantie

De natuur in ons eigen land kent nog veel onontdekte schoonheden. Denk bijvoorbeeld aan vakantiewoning 't Uusje. Op ca 800 meter vanaf het strand ligt deze voormalige boswachterswoning ’t Uusje. Oostkapelle is gelegen op de westelijke hoek van Walcheren (Zeeland). Hier is het heerlijk wandelen naar het strand, in het bos en naar het natuurgebied Oranjezon. Of ontdek Drenthe vanuit Keuterij 't Haantje. Geniet hier van de Drentse Heide en de prachtige bossen, of laat u verrassen door de diversiteit van de Hunze. Toe aan een korte tussenstop? Kom dan cultuur snuiven in één van de vele brinkdorpen die hun oorsprong hebben in de middeleeuwen. Weer wat noordelijker, in het Groningse Middelstum, is het pittoreske vakantiehuisje Ewsum. Dit pittoreske vakantiehuisje ligt op een prachtige plek op een borgterrein. Wanneer u het borgterrein betreedt, komt u direct in de sferen van hoe het hier 300 jaar geleden moet zijn geweest. Zo is een vakantie in eigenland een perfecte combinatie van cultuur en natuur.

Boek een vakantie in eigen land online

Op vakantie gaan in ons eigen land is ongekend populair. Boek dus op tijd. En wist u al dat wanneer bij ons een vakantiewoning wordt gehuurd een deel van de opbrengst weer terug gaat naar de natuur? Een mooie win-win situatie van zo’n vakantie in eigen land. Bij Buitenleven Vakanties boekt u uw vakantie in eigen land gemakkelijk online. Selecteer op het gewenste aantal personen, kies in de zoekfilters een geschikte datum en vind direct een geschikte vakantie. Toch hier nog niet gevonden wat u zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden. Bekijk voor meer inspiratie onze vakantiethema's. Voor een vakantie in de Nederlandse natuur, bent u bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek het volledige aanbod en kies uw ideale vakantiehuis.

Bekijk ook: