Vertoeven in de natuur

Vertoeven in de natuur

Op zoek naar een mooi vakantiehuis in de natuur? Weg van alle drukte en stress en één zijn met de natuur. Want als je wat langer in de natuur verblijft, beleef je het pas echt. En bij Buitenleven Vakanties is dat een vakantie met de nodige luxe en comfort.
Bekijk woningen
Opladen in een luxe en comfortabel natuurhuisDe mooiste wandelingen beginnen bij de voordeurUnieke locaties in de natuur

Natuurhuizen

Kom genieten van Neerlands schoon vanuit een Buitenlevenwoning. Ontdek de prachtige omgeving en omring jezelf met natuur. Je zult als herboren weer naar huis gaan, want de natuur zorgt behalve voor ontspanning, ook voor unieke en onvergetelijke belevenissen. Of je nu overdag actief eropuit gaat of liever relaxed bij de houtkachel geniet van de rust, het is heerlijktoeven in onze unieke natuurhuizen.

Natuurhuizen
Natuurhuizen

Onze woningen

Bekijk meer woningen
Wat een mooi gebied en wat een aardige mensen, geen haast maar rustig aan. We hadden ook mooi weer. Dat helpt altijd maar verder een heerlijk huis en een Dutch tub tot onze beschikking. Echt een super week!

Een huis in de natuur

Een vakantie moet in de eerste plaats leuk en ontspannend zijn. Maar het mag óok wel een beetje avontuurlijk zijn. Daarom is het een leuk idee om een vakantie in een van de mooiste natuurhuizen in Nederland te vieren.

Waarom een natuurhuisje?

Wat is er relaxter dan slapen in de vrije natuur? Op de website zijn talloze leuke locaties te vinden waar je vakantiehuisjes in de natuur vindt. In Nederland is er namelijk van alles te vinden op dat gebied. Het bijzondere is dat Buitenleven Vakanties in elke provincie natuurhuizen verhuurt op mooie uitgestrekte gebieden, waar je volledig tot rust komt. Vanuit deze natuurhuizen is het prettig wandelen en fietsen. Zo vind je de rust die je nodig hebt om even bij te komen van het drukke bestaan. Bovendien zijn de natuurhuizen ook nog eens van alle gemakken voorzien. Dat betekent dat het je aan niets zal ontbreken.

Natuurhuizen in de mooiste gebieden

In bijna alle natuurgebieden zijn er prachtige vakantiehuizen te vinden. Wat dacht je van de Weerribben Wieden? De ontmoeting tussen water en land heeft in Nationaal Park Weerribben-Wieden een onbeschrijfelijk mooi natuurgebied gecreëerd. Vanuit de natuurhuizen in dit gebied spot je bijzondere vogels zoals de roerdomp, purperreiger, bruine kiekendief en de grote karekiet. Neem laarzen mee naar het natuurhuisje, want het kan op sommige plekken een beetje drassig zijn. Of de Veluwe. Een prachtig en afwisselend natuurgebied in het midden van het land. De natuurhuizen op de Veluwe zijn niet ver van de randstad. Ideaal om een korte of lange vakantie door te brengen. Verblijf bijvoorbeeld in een natuurhuisje op de heide in de buurt van Radio Kootwijk. Of laat je verbazen door een verblijf in een natuurhuisje nabij het Kootwijkerzand. De dansende bomen bij Ermelo zijn op wandelafstand van enkele natuurhuizen, zoals Waskolk en Villa Oud Groevenbeek. Meer lezen over de natuur op de Veluwe en het beheer daarvan? Kijk eens op de website van Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten. Een heel ander gebied is een verblijf in een natuurhuis in het Leudal. Een plek waar je heel actief kunt

zijn en tegelijkertijd kunt genieten van een stukje buitenland in Nederland. In het voorjaar zul je je verbazen over de uitbundige bloei van bijvoorbeeld speenkruid, bosanemonen en dalkruid. Het heuvelachtige landschap biedt veel mogelijkheden voor activiteiten. Hier beginnen de fietsroutes bij de voordeur van je tijdelijke eigen natuurhuis. Onze natuurhuizen Leuhof, Ursulahof en Kloosterhof zijn gelegen midden in het Leudal.

Natuurhuizen met extra’s

Een aantal van onze natuurhuizen heeft nét dat beetje extra. Zo hebben de natuurhuizen Olle Tjoard en Koetshuis Verwolde een sauna. En wat te denken van een heerlijk avondje onder de sterrenhemel, in een hout gestookte hot tub in de achtertuin van je natuurhuis? Een middag in de frisse lucht resulteert vaak in een heerlijk ‘zen’ gevoel, en wat is er nu lekkerder dan dit gevoel voortzetten in een warme hot tub? Zo zijn er voor de watersportliefhebbers ook natuurhuisjes met een kano. De natuurhuizen met kano zijn Tjasker, Marten en Jikke, Hoens Huusie en Op é Polle, allen gelegen in de Weerriben Wieden.

Natuurhuizen online boeken

Natuurhuizen midden in de bijzondere en mooiste Nederlandse natuur, boek je gemakkelijk bij Buitenleven Vakanties. Toch hier nog niet gevonden wat je zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Bekijk voor meer inspiratie onze vakantiethema's. In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, ben je bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek het volledige aanbod en kies het ideale vakantiehuis.

Bekijk ook: