In eigen land

In eigen land

Ontdek hoe mooi Nederland is door een vakantie in eigen land. Want Nederland heeft prachtige plekken, volledig in de natuur en omringd door de mooiste meren, stranden en rivieren. In de ochtend op tijd op pad voor een stevige wandeling en dan een verfrissende duik in het water nemen. Voor een heerlijke vakantie vol met waterpret en ontspanning hoef je helemaal niet ver van huis te gaan.
Bekijk woningen
Unieke vakantiewoningen in de natuurOngestoord genieten van rustVakantie dichtbij huis

Vakantie in Nederland

Door heel Nederland bieden wij de mooiste plekjes aan, zowel midden in de natuur als met de natuur direct om de hoek. Sommige locaties zitten vol cultuurhistorie. En bij een groot aantal woningen is het water nooit ver weg. Heb je al een concrete datum? Gebruik de zoekfilters en boek de vakantie direct. Wat inspiratie nodig? Bekijk onze vakantiehuizen hieronder, voor een heerlijke vakantie in eigen land.

Vakantie in Nederland
Vakantie in Nederland

Onze woningen

Bekijk meer woningen
Sfeervol authentiek huisje. De schitterende keuken met rondom glas geeft je precies dat Buitenleven gevoel. Prachtige omgeving. Super plek.

Zó mooi is Nederland!

Voor een fantastische vakantie blijft u in eigen land. Want Nederland biedt voor ieder wat wils. De vele, afwisselende landschappen maakt Nederland tot een heel rijk land. Ga op vakantie in Nederland en adem met volle teugen de frisse boslucht in, fiets met volle fietstassen naar de ideale picknickplek, bekijk wilde dieren vanachter een wildscherm of tijdens een spannende excursie.

Op vakantie in Nederland

Ontdek zelf hoe fijn het is: op vakantie in Nederland! Bijvoorbeeld op de Veluwe, daar is het prachtige boerderijtje Waskolk te vinden, midden in het bos van de dansende bomen. Hier vier je echt de vakantie in de Nederlandse natuur. Of een van de knusse vervenerswoningen in National Park De Weerribben Wieden, onder andere vakantiewoning Tjasker. In dit vakantiehuisje heeft u een heerlijke vakantie, met alle facetten die de Nederlandse natuur u te bieden heeft. Het Groningse landschap is verrassend mooi. Neem het pittoreske vakantiehuis Harssensbosch in Adorp, uniek gelegen midden in de Groningse natuur. Daar waar je in de keuken eten kookt met uitzicht op het weidse land. Nederlandser kan haast niet! Meer richting de Duitse grens, maar ook in de Groningse natuur, ligt Olle Tjoard, op het uiterste puntje van Nederland nabij Termunten. Hier eet je beschuit met muisjes wanneer er baby zeehondjes worden geboren in het dichtbij gelegen Punt van Reide. Wandelen en fietsen kan uitstekend in het Drentse landschap. Dit stukje Nederlandse natuur is zeer divers en is goed te ontdekken vanuit een vakantie in An't Keienpadtien. Deze unieke woning wordt omringd door het bos, de heide en de vennen van de boswachterij Gieten-Borger. Op zoek naar ruimte en volop privacy? Met een hutje op de hei is dat gegarandeerd. Vakantiewoning Wulp is omgeven door heide. Een heel bijzondere plek en zeker tijdens de periodes dat de hei paars verkleurt. Wil je slapen midden in het bos? Ga op vakantie in Nederland. Boek een vakantiehuis pal in het bos zoals Landhuis Leuvenhof en Kijk uit. Het mooie is dat de route er naar toe al vol vakantiegevoel geeft door de schoonheid van het Leuvenumse bos. Een fijn vakantiehuis in de duinen betekent hele dagen struinen door het zand, langs de kust en bij mooi weer een verfrissende duik in de zee. En zand is niet alleen te vinden in de duinen. Met name stuifzand is ook te vinden in oa de provincie Gelderzand. De vakantie in Nederland doorbrengen in een Nederlands stuifzandgebied kan uitstekend in vakantiewoning Fluitberg,

in Radio Kootwijk. Grote kans dat je hier wilde zwijnen en reeën spot!

Zomervakantie in Nederland

De Nederlandse zomers zijn heerlijk. De dagen zijn lekker lang en er valt relatief weinig regen. Een zomer vakantie in Nederland is dan ook een goed periode om er eens lekker op uit te gaan. Juist nu zijn er alle mogelijkheden om de natuur te beleven van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. In de zomer zijn er vele activiteiten te ondernemen, ook tijdens zomervakantie. Neem bijvoorbeeld de kabouterpaden die Nederland rijk is. Een perfecte activiteit voor jong en oud. Of ga in de zomervakantie er op uit met een boswachter. Het bos zal zowel voor jou en het gezelschap hierna nooit meer hetzelfde zijn. Of kies tijdens de zomervakantie in Nederland voor een van de vele (georganiseerde) wandel- en fietstochten. Er valt zoveel te beleven, wie weet sta je zomaar oog in oog met een reebok of wildzwijn. Kortom, de diversiteit van Nederland én de diversiteit van ons aanbod maakt dat er voor iedereen de perfecte vakantiewoning tijdens de zomervakantie te vinden is. Kies dus in de zomer voor een zomervakantie in Nederland.

Boek een vakantie in Nederland eenvoudig online

Een vakantie in de Nederlandse natuur is een waar paradijs voor flora en fauna liefhebbers. Bij Buitenleven Vakanties boek je een zomervakantie in Nederland gemakkelijk online. Selecteer op het gewenste aantal personen, kies in de zoekfilters een geschikte datum en vind direct een geschikte vakantie in Nederland. Toch hier nog niet gevonden wat je zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden. Bekijk voor meer inspiratie onze vakantiethema's. Voor een vakantie in de Nederlandse natuur, ben je bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek het volledige aanbod en kies het ideale vakantiehuis.

Bekijk ook: