'Zover zijn we nog nooit van de bewoonde wereld af geweest.'
Midden in de prachtige duinen van Schoorl

Blauwe Reiger

Foto's Indeling Ligging

Blauwe Reiger

8,8
Schoorl, Noord-Holland
Maximaal 4 personen
Comfortlevel: 5 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 20-12-2021
  23-12-2021
  Verkorte midweek
  € 717,00
 • 23-12-2021
  30-12-2021
  Kerstarrangement Blauwe Reiger
  € 1.588,00
 • 19-4-2022
  22-4-2022
  Paasarrangement midweek Blauwe Reiger
  € 689,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Het rustgevende gezang van nachtzwaluwen klinkt ’s nachts in de omgeving van De Blauwe Reiger, een authentiek vakantiehuis midden in de Schoorlse duinen. Hier vindt u de breedste duinen van Nederland. Ze zijn op sommige plekken vijf kilometer breed. Het hoogste duin van ons land ligt hier ook, het Klimduin van Schoorl is 51 meter hoog!

 

Bekijk de drone-film van deze woning:

 

In De Blauwe Reiger woonden in vroeger tijden de bosarbeiders en is genoemd naar de reigerkolonie die er ooit achter lag. Het huis grenst aan een prachtig heidegebied dat in augustus paars bloeit.

 

De strijd tussen stuivend zand en zeewater heeft in de omgeving van De Blauwe Reiger een fascinerend landschap opgeleverd, met veel bijzondere planten en dieren. U fietst in korte tijd naar plaatsen als Bergen aan Zee, Schoorl en Alkmaar. De fiets is namelijk het ideale vervoermiddel in dit autovrije duingebied (bezoekers van Buitenleven Vakanties krijgen ontheffing).

 

Het huis heeft een aangename sfeer en een eigentijdse, bij de stijl van het huis passende, inrichting. Op de begane grond is de gecombineerde zit- en eetkamer/keuken (oven, magnetron en vaatwasser) gesitueerd alsmede de badkamer (met bad). Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers. Buiten zit u op het comfortabele terras met aangrenzende tuin.

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Maximum aantal personen 4
Aantal slaapkamers 2
Kinderbed aanwezig
Geen huisdieren toegestaan
Wifi aanwezig
Duin en stuifzand gebied

Schoorlse Duinen

Nederlands breedste duingebied
3  Beoordelingen, Blauwe Reiger
8,8
Algemene indruk
8,8
Comfort van de woning
8,6
Schoon, netjes en hygiënisch
8,7
Ligging en omgeving
9,6
Charlotte
mooi plekje
22-6-2021 Aan en verharde weg midden in het bos. Klein huis, maar alles was aanwezig. Veertig minuten lopen naar het strand. Prachtige natuur. Prijs aan de hoge kant.
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
8
M Van Berlo
De gouden reiger
8-5-2021 Prachtig indrukwekkend duingebied dat bij slecht weer nog steeds bijzonder mooi blijft. Het huisje heeft de juiste lichtinval en is ver in het duingebied gelegen. Geen enkele auto kan voorbijkomen, zo bijzonder om maximaal alle vogels te horen.
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
10
A.N. Smiet-Pilkes
Hemels
4-5-2021 Weer zo'n heerlijk huisje en een oorverdovende stilte om je heen. Alles compleet in de keuken en goede meubelen en bedden,wat wenst een mens nog meer. Hier kom je graag weer terug. Maar dat geldt voor alle huisjes van Buitenleven. Gon en Bob
Algemene indruk
10
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
10
Meer beoordelingen