'Wat een fraaie ligging: je loopt zo het bos in!'
Wat een geweldig locatie om met z'n allen te verblijven

Borkeld

Foto's Indeling Ligging

Borkeld

8,6
Markelo, Overijssel
Maximaal 11 personen
Comfortlevel: 4 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 11-6-2019
  14-6-2019
  Pinksteren midweek Borkeld di-vrij
  € 739,00
 • 20-12-2019
  27-12-2019
  Kerstarrangement Borkeld
  € 1.768,00
 • 27-12-2019
  3-1-2020
  Oud en Nieuw arrangement Borkeld
  € 1.768,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

In de werkschuur waar ooit de machines draaiden, de typemachines ratelden en de vergaderingen werden gehouden vinden we nu het riante vakantiehuis De Borkeld in Markelo. Deze schitterende woning staat in heidereservaat De Borkeld waar uitgestrekte heidevelden, graslanden, leemkuilen, akkers, en bossen met dennen en eiken de omgeving bepalen.

 

De grootste concentratie jeneverbesstruiken van Nederland groeit hier. De jeneverbes (Juniperus communis) is overigens een conifeer. De kegelvormige bessen hiervan worden in de jenever verwerkt.

 

Het terrein is verrassend glooiend: de hoogste top, de Friezenberg, ligt op veertig meter hoogte! Ook zijn er prehistorische grafheuvels en nederzettingsplaatsen gevonden die tussen de 4.000 en 6.000 jaar oud zijn. Kortom: een uniek gebied!

 

Vakantiehuis De Borkeld is bijzonder vanwege de voorgaande bestemming: een werkschuur. Hierin is een sfeervol ingericht vakantieverblijf gecreëerd een grote tuin (met comfortabel terras), een riante woonkamer met een aangrenzende open keuken (oven, magnetron en vaatwasser), twee badkamers (één met ligbad) en totaal vier slaapkamers, één daarvan bestaat uit een zeer ruime slaapzolder. Uiteraard is er een buitenberging. Verder kunt gebruik maken van de prachtige veranda.

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Huisdieren toegestaan
Maximum aantal personen 11
Aantal slaapkamers 4
Kinderbed aanwezig
Wifi aanwezig
Rolstoelvriendelijk
Bos en heidegebied
3  Beoordelingen, Borkeld
8,6
Algemene indruk
8,7
Comfort van de woning
8,8
Schoon, netjes en hygiënisch
8,5
Ligging en omgeving
8,5
R. Steenbergen
Familieweekend Klumpkes
19-9-2018 Ontzettend gezellig weekend gehad met broers, zus en aanhang. Ruim huis, wel wat gehorig door houten vloer. Prachtig gelegen in de natuur en we hadden schitterend weer.
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
8
J.A.A. In 't Velt
Borkeld bedankt
18-8-2018 We hebben een heerlijk afwisselende week gehd in de Borkeld. Fietsen gehuurd, gewandeld, gezwommen, musea bezocht, vuurtjes gestookt, heerlijk!
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
9
W.J.M. Konz
Midden in het bos
15-8-2018 Fantastisch ruim huis van waar uit je zo het bos in kunt lopen. Als extra aan de andere kant van de weg een speeltuintje met zandbak, schommels en wip. Ondanks de hitte (36 graden) was het een prima verblijf.
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
7
Ligging en omgeving
10
Meer beoordelingen