'Het mooiste was wel het schitterende uitzicht over weiland, akker tot aan de glooiende heide'
Een pareltje op de Veluwe

Erff Hoog Burel

Foto's Indeling Ligging

Erff Hoog Burel

9,2
Radio Kootwijk, Gelderland
Maximaal 12 personen
Comfortlevel: 5 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

  • 11-6-2019
    14-6-2019
    Pinksteren midweek Hoog Buurlo di-vrij
    € 837,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Erff Hoogh Burel is één van de mooiste woningen van Buitenleven Vakanties.

Met name vanwege het prachtige uitzicht over de heide, waar de herder en zijn schapen uit de schaapskooi bijna dagelijks te vinden zijn. De woning kent een rijke historie, en zou vroeger dienst hebben gedaan als belangrijk ijkpunt voor de landmeters.

 

Hoog Buurlo, parel op de Veluwe. Eén ding is zeker. Wie fietsend, wandelend of vanaf een paardenrug de Veluwe doorkruist, raakt hoe dan ook onder de indruk van dit gebied. Het hart van de Veluwe kent een grote, open, weidse vlakte.

De bomen van Nederlands grootste bosgebied maken dan opeens plaats voor een groot open gebied van heidevelden en zandverstuivingen: het Kootwijkerzand, Europa’s grootste zandverstuiving. Blinkend witte heuvels, zandsporen van edelherten en wilde zwijnen, vliegdennen met takken die in de meest onwaarschijnlijke bochten zijn gekromd: het Kootwijkerzand gebied is een ware uitlaatklep voor natuurliefhebbers.

 

De woning is biedt ruimte aan 12 personen. Op de begane grond is er naast de ruime woonkamer en keuken drie slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer te vinden. Op de eerste verdieping zijn eveneens drie slaapkamers, en een badkamer.

 

 

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Huisdieren toegestaan
Maximum aantal personen 12
Aantal slaapkamers 6
Kinderbed aanwezig
Wifi aanwezig
Wasmachine aanwezig
Bos en heidegebied
3  Beoordelingen, Erff Hoog Burel
9,2
Algemene indruk
9,2
Comfort van de woning
8,9
Schoon, netjes en hygiënisch
9,2
Ligging en omgeving
9,8
AJC van Dijk
Familiebijeenkomst
5-7-2018 We hebben een midweek met het gezin genoten in Hoog Burel en een aantal familieleden en kennissen op een dag ontvangen om ons huwelijksfeest te vieren. Zeer geslaagd en prachtig weer (had Buitenleven ook voor gezorgd). De vliegen waren niet uitgenodigd maar toch gekomen. Heeft te maken met de schaapskooi en hebben we maar voor lief genomen.
Algemene indruk
10
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
10
D. van Dijk
Fijn, maar ontzettend veel vliegen.
25-6-2018 Prachtig huisje met een erg fijne ligging. Ijskraampje op loop afstand als het warm weer is. Erg veel wild gezien tijdens de schemering en leuk om vlakbij de herder en de schaapskooi te zitten. Het huis vangt wel veel zon op een zonnige dag, waardoor het huis snel opwarmt. Helaas heeft zijn er geen (insecten)horren, wat zorgt dat er heel veel vliegen binnenkomen zodra de deur of ramen open gaan. Vrijwel onmogelijk om buiten te eten door de grote hoeveelheid vliegen. Daarnaast moest er elke avond een half uurtje vliegen gevangen worden (en tussendoor op de dag ook als de deur open heeft gestaan) om te zorgen dat er gegeten kan worden zonder een grote hoeveelheid vliegen op je eten. Buiten dat, een fijn groot huis met een mooie ligging!
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
10
PEM & A Homan
Prima huis, perfecte locatie
19-6-2018 We hadden onze Kochrunde deluxe (Duitse culinaire vriendenkring) op bezoek. Het was een heerlijk weekend met op zondag zelfs een evenement (schapen markt) in de ‘achtertuin’. Slechts 2 opmerkingen: Er waren onmens veel vliegen binnen. We hebben wel 9 vliegenklappers gekocht, maar beter zou het zijn om insectengaas voor ramen en deuren te hebben ... Er stond een info klapper, maar die was alleen in het Nederlands. Aan te bevelen is er ook de Duitse en Engelse taal aan toe te volgen.
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
10
Meer beoordelingen