'´s Nachts, in de woning, was er geen enkel geluid te horen, overdag hoorden we vaak een groene specht roepen.'
Een lief 'hans-en-grietje' huisje met rode luikjes

Harten

Foto's Indeling Ligging

Harten

8,7
Renkum, Gelderland
Maximaal 6 personen
Comfortlevel: 4 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Boswachterswoning Harten… een naam vol romantiek op het idyllische landgoed De Keyenberg in het mooie Renkum. Dit prachtige landgoed staat in het Renkums beekdal waar volop beken stromen én ontspringen en waar graslanden, bosjes en moerassen elkaar afwisselen over een lengte van zo’n 13 kilometer.

 

De bossen op de glooiende stuwwallen bestaan uit oude eiken, beuken en berken. Er broeden vele vogelsoorten, zoals de havik, het goudhaantje en verschillende uilen en spechten. Deze bossen gaan over in akkers en glooiende graslanden. Deze glooingen in het landschap maken de uitzichten over de rivier indrukwekkend. Het gebied is een echt eldorado voor wandelaars en fietsers.

 

De vakantiewoning Harten ligt op een rustige plek in het bos. Op de begande grond bevindt zich een gezellige eetkamer, een toilet en een badkamer met ligbad. In de uitgebreide keuken is een oven, magnetron en een vaatwasser aanwezig. Op de eerste verdieping zijn er de 3 slaapkamers en een badkamer met toilet en een douche. Buiten is een grote tuin en terras met tuinmeubilair.

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Huisdieren toegestaan
Maximum aantal personen 6
Aantal slaapkamers 3
Kinderbed aanwezig
Wifi aanwezig
Bos en heidegebied

Landgoed De Keyenberg

Het gebied is een echt eldorado voor wandelaars en fietsers
3  Beoordelingen, Harten
8,7
Algemene indruk
8,7
Comfort van de woning
8,5
Schoon, netjes en hygiënisch
8,6
Ligging en omgeving
9,4
B Hendriksen
Gewoon goed
9-10-2021 Ik kan heel veel zeggen maar een geweldige week in een prachtige omgeving in een excellent gelegen mooi karakteristiek huis gehad. Comfortabel en erg compleet qua spullen. Wij gaan zeker nog is.
Algemene indruk
10
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
10
Anoniem
Rust en stilte
28-9-2021 Het huisje is prachtig gelegen midden in de bossen. Een aanrader voor liefhebbers van rust en stilte (af en toe loop/rijdt er een wandelaar/fietser langs het huisje). Vanuit het huisje kun je in verschillende richtingen mooie wandelingen maken.
Algemene indruk
10
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
10
Anoniem
vakantie De Harten
10-9-2021 Opnieuw genoten van een buitenleven vakantie. De woning ligt in een mooi natuurgebied waar wij genoten van de zingende vogels in het bos, enkelen brachten een bezoek aan de gevulde voedersilo. De eekhoorn kwam ook nog langs. Er lopen verschillende wandelroutes in de omgeving, die je vanaf het vakantiehuis op kunt pakken zonder de auto te gebruiken. In het bos overdag de rustende bosuil kunnen bewonderen en een hazelworm gezien die voor mijn voeten het wandelpad overstak. Helaas geen wild gezien, hadden eigenlijk wel een ree verwacht. Voor groot wild moet je met de auto op pad naar een wildobservatieplaats of aan het einde van de middag/begin avond met de fiets erop uit door bijvoorbeeld natuurgebied Planken Wambuis.
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
6
Ligging en omgeving
9
Meer beoordelingen